BOLDRIK23: a co s tim mam delat? toho se mam bat? ze lidi ktery poslouchaji rajdu, tudiz lidi, ktery me vubec nezajimaji, si neco takoveho mysli? dam ti rychlou casovou rovnici, ktera ti umozni pochopit jak velky bulshit to je....jeho tvrzeni je, ze me odkopnul po nejakem vztahu a proto sem mu nasypala na hlavu ohledne highlandera tento rok ze....to ale znamena, ze bych s nim neco musela mit od posledniho highlandera, na kterem jsem vystupovala, protoze tam jeste vse bylo v pohode.....problem v jeho teorii je ten, ze mam svyho stale stejnyho chlapa od brezna minuleho roku...tzn ze od minuleho roku, kdy jsem tam vystupovala se na nasich "vztazich" nemohlo nic zmenit, dokonce od te doby uz sem hrala asi jen na jedne nebo dvou jeho akcich, z nich posledni byla slavna bratislava....ja se proste neposeru strachem a nenecham se omezovat, protoze si nekdo nekde mozna o me mysli neco, co neni pravda....tvrdi ze zadny spor nebyl a taky tvrdil, ze v soukrome konverzaci by bylo odhaleni pravdy...zverejnil to "cele" a vsichni se mu vysmali, ze jsem o nicem nelhala a ze se akorat jeste vic podelal tak to zas smazal za 6 hodin....nad cim ty furt uvazujes Honzo???? ceho se bojis prosimte ty s tvym jmenem? kde jsou tvoje koule.....