• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    BOLDRIK23: a co ten petr masticka? :)
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    SOLDIK: nevěřím
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    BOLDRIK23: nesmazal si je spis?
    CDR
    CDR --- ---
    jahludwigkonopnámastčeskámarihuana ?
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    ví někdo jak je aktuálně na fb? Oba jeho profili co znám jsou zablokovaný a chtěl jsem mu napsat napřed soukromě do pošty že nepřijedu než to dát rovnou na zeď(přece jenom je to slušnost)
    SKRU
    SKRU --- ---
    SOLDIK: na tiskovkach se nic nerozhoduje, tam se deklamuje;)
    _PLWI_
    _PLWI_ --- ---
    a i je vedle u, takze je to dost mozna jen preklep.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    me spis fascinuje jak lidi oznacuji veci za "soukrome"....me se snazilo x lidi natlacit, ze se soukroma konverzace nedava na fb - ja nechapu, co je na domlouvani vystoupeni soukromeho, pro me je to pracovni zalezitost. Ted vidim u Mikkima nejakeho typka, jak pise, ze zrusit vystoupeni kvuli osobni zalezitosti je kravina....do prdele jaka osobni zalezitost? on podelava kvanta umelcu a nekdo v tom vidi osobni zalezitost??? to se dneska ceni jenom vykon za love a srat na nejaky nazor a postoj? grrrrrr
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    DASHA: tak to uz jsou trochu konspiracky ne? :D na rajdu to ma moc dobrou gramatiku, pouziva carky :D
    SOLDIK:
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEEHELL: jahrider a Crackenn, dva ruzni lide.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ciste abych mel prehled, tito jsou dve a nebo jedna osoba ? Michal jahrider a Michal Havrda
    DASHA
    DASHA --- ---
    SOLDIK: lol.. tak jsme dva =)))
    DASHA
    DASHA --- ---
    SOLDIK: ja uz asi zacinam bejt paranoidni, ale stejne jako ten Havrda, i tahle odpoved mi v hodne bodech vyzniva, jakoby ji psal rajda.. =))
    treba "Na nyx nechodím, protože tam mám profil o kterém nikdo neví a velmi jsem se divil co tam někteří lidé z jedné strany píšou a z druhé mi lezou do prdele.."
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK: jsou tam strasne obraty. nejdriv plati vsem vse a neco navic, v dalsi vete pise ze smlouval a doplacel ze sveho. dal. na nyx nechodi, protoze tam MA profil o kterem nikdo nevi.

uz mi to prijde i blbe, ale po krakemovi se mi zda, ze jah hacknul dalsi ucet...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    WOJTISHEK: Kamil Rudolf

Ahoj, tak se k tomu vyjádřím i já. Michal jahrider a Michal Havrda mají na starost booking na festivalu Beats for love na Ragga 2jungle stage. Každý rok vše klaplo bez problému, proto jsme neměli důvod s těmito kluky nepokračovat dále. Festival BFL nikdy nikoho nepodělal a vždy všem zaplatil minimálně to, co bylo domluveno, někdy i více... Jako promotér působím na scéně 15 let a vždy jsem všem zaplatil co bylo domluveno i když jsem při tom mnohokrát krvácel, tohle je prostě úděl promotéra... (samozřejmě,že jsem mnohokrát požádal o slevu a mnohokrát ji dostal,mnohokrát ne) To co děje delší dobu kolem Michala Jahridera jsem vnímal spíše jako démonizaci jeho osoby... Na nyx nechodím, protože tam mám profil o kterém nikdo neví a velmi jsem se divil co tam někteří lidé z jedné strany píšou a z druhé mi lezou do prdele..To znamená,že si to nepřečtu... zařekl jsem se.. To, že kluci odmítli vystoupit den po zveřejnění lineupu z důvodu toho, že na stage bude i Michal, je čistě jejich věc. Není mi to jedno,ale jejich rozhdnutí respektuji, byť mne hodně mrzí....Já tohle s michalem určitě pořeším a budu chtít vysvětlení. nicméně hlavním promotérem BFL jsem já a já vždy svým závazkům dostojím... Na festivalu dělá několik set lidí a je jasné,že navzájem mohou mít mezi sebou osobní spory ,ale já vždy chci,at se tyto spory nepřenášejí na festival(letos doufál,že tam budeme mít jen jednoho SPORa :-)) Festival je tady od toho ,aby lidi sbližoval a ne roozděloval... Jestli někdo má potřebu mi něco říct, piště do zpráv, nechci a nemám čas se věnovat diskuzím na fb... Děkuji, at se všem daří! kamil Kamil Rudolf
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SOLDIK: asi se ho poptam pri nejblizsi prilezitosti
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    WOJTISHEK: mikkimovi na FB
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SOLDIK: kde to psal? komu?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    BCTPEJHON: kamil, sef b4l, zase ale psal, ze to s nim probere a ze to stejne bere jako hon na jeho (jahovu) osobu. taky psal tajnem id na nyxu, o ktrem nikdo nevi a ktre to tady sleduje... to uz jsem se zasmal. kdyby to opravdu sledoval, tak by mu asi docvaklo, ze pod tihou dukazu, ktere posledni dobou na sebe dovedl nasypat i jah sam, to nebude hon na jaha, ale proste zkusenosti s nim. pro mne za mne, at si ho tam necha. :))
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    SOLDIK: chudak Michal, planoval velke hvezdy z Litvy a Rakouska a oni s nim takhle vyjebali.. Kazdopadne z bia mu to jeho "manazer raggae to jungle stage na nejvetsim festivalu ve stredni evrope" nikdo neodpare, nebo jak to tam ma..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam