• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pratele kde se berou tato nova ID, ktera nemaji nikoho v pratelich, zadnou sledovanou diskuzi a dokazou na prvni dobrou najednou jen tak prijit do tohoto pomerne specializovaneho fora.

facepalm.

jako neslyset nikdy o ANSovi, lol.
    dalsi klasická podělávka, jak nalakat lidi na..

podvod, cistej podvod jako vzdycky
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LAMAS525: gratuluju........
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    LAMAS525: hahaha ty ses dobrej traged, to bude slusna pecka az zjistis o kom mluvis :)))
    ILAB
    ILAB --- ---
    LAMAS525: ja tam teda anse vidim .)
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    LAMAS525: Tvůj styl komunikace je takovej... džahriderovskej.
    REPA
    REPA --- ---
    LAMAS525: google pouzivat umite ne?:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    BOLDRIK23: mygosh.....
    GROK: true...to je vul ten crackenn ale fakt, takova ostuda.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: masakr :D

zablokovali moje dva nejaktivnější profily.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Zdravím přátelé
    Prosím, pište a kontaktujte mě jen a pouze zde - na tomto profilu !!
    VIKTOR HOLLMANN
    https://www.facebook.com/miguel.beat
    Díky moc !!
    HIGHLANDER festival se blíží a tak mě čistě náhodou zablokovali moje dva nejaktivnější profily. Nebudu se rozepisovat co, nebo kdo za tím vězí, faktem je, že budou cca měsíc neaktivní.
    MICHAL LUDVIG
    https://www.facebook.com/jahrider
    MICHAL NEKVAPIL
    https://www.facebook.com/jahrider.michal
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    RAVEBOY: to jsem rád že to píšeš, jak si to Chong nepamatoval, tak už jsem si říkal že si na starý kolena taky nic neudržím:) Počkej a ten odkaz poslal jako ve smyslu "vy jste ten název taky ukradli"? nebo jak?
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    TEKKIT: Jojo, udělal to přesně proti nějakýmu R'n'F hraní mimo Prahu, asi o 40 km dál, a vůbec "nevěděl", že tam tahle akce je. Když jsme na něj udeřili, tak nám poslal odkaz na "Roots 'N' Future" od Phuture Assassins, což je pecka, podle který se jmenujem...

BCTPEJHON: Tywe tekno/core stage sobota: 22.00 - 23.00 // Braindread (UK)... slušný... starej Vejška už je v UK ;-)))

GROK: "z havrdy se stal druhej jahrider, neco jako kdyz se saruman dostal pod sauronovu nadvladu v panu prstenu"

:-D)))) Přesně :-D

WHO IS/GLUM?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DUB: pirati uz mu dali cau
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KATTYGYAL: v nekterych pripadech je holt nutny to proste prekousnout, ale za zadnou cenu nereagovat. ono je to pak prestane bavit, kdyz budes reagovat, tak to neskonci nikdy
    DUB
    DUB --- ---
    min. rok

Organizátoři festivalu Highlander si pochvalují spolupráci s chatou Hubertka, obcí Okrouhlička a dalšími partnery. „Velice si vážíme podpory našich hlavních partnerů, kterými jsou Česká Strana Pirátská a Vyosení, dále pak pivovar Rebel, RedBull, Jagermeister a fimy Growshop.cz a Re-Pre. Poděkování patří samozřejmě i dalším partnerům, kterými jsou firmy Mitop, Ross, Rengl, Johnny service a Okaso. Bez jejich podpory by festival nemohl vzniknout,“ vyzdvihuje Michal Nekvapil.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    ANDY_WARHOL: no ja samozrejme blokuju vsechno hned, ale na artist fb to nejde blokovat pred prectenim tak mi napsal tam...a to stouchnuti jde taky blokovat? :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    ANDY_WARHOL: no to se ten ignorelist pekne rychle zaplni, teda =D
    Treba ja mam na FB v ignore "Jahridery"zatim dva =)) Z dalsich uz SNAD psat nebude..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja furt nechapu, jak se tohle muze dit v takovy maly dire jako sou cechy, normalni clovek by uz davno chodil kanalama nekde v peru a nebo by aspon odjel za blehou na ibizu...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jak sem uz psal, mam sve zkusenosti s lidmi podobneho typu, psychopaty, chorobnymi lhari a ruznimi vysavaci. funguje na ne jedine, totalni ignore. facebook i nyx to umoznuji a neni to nic tezkeho, i kdyz dotycny zmeni id, tak pokud zjistite ze ma nove, tak znovu do ignore, osobni ignorace samozrejme take, pro vysvetleni pro fanousky staci jiz zminene verejne prohlaseni. pokud budete s dotycnym psychopatem komunikovat, jen se nechavate vtahovat do dalsich her, pres ktere vas zase akorat vysavaji. komunikaci s takovym individuem nic neziskate.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    BOLDRIK23: Uznal? prosimte mu nic never, zase me psal dneska a nevim o co se snazi nejakou dalsi fb aktivitou...
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    Já tomu fakt nerozumím :D :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam