• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    BOLDRIK23: ve hře o Jirku?a kdo ji hraje?
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    AKISAN: hrdí Dobroseři jsme když hrajeme na klinice nebo na demošce...
    Jirka dělá tolik věcí, že si ho vážit nepřestanu, naopak i když se s ním ve spoustě věcí rozcházím, tak to akceptuji, zvláště když si myslím, že Jahiho hulvátství bylo zneužito ke hře o Jirku. Znovu říkám zákulisí je podle mě temnější...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    hlavne si uvedomte, ze se tim otvira pandorina skrinka, pokud se obcane spiknout proti jednomu festivalu a podari se jim ho zlikvidovat, tak kdo zaruci, ze priste budete mit kde hrat. samozrejme bylo by krasne osolit jahridera, ale priste to bude nekdo, kdo si to nezaslouzi. ...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KATTYGYAL: to zas prrr - bonzovani a donaseni je chucpe :)
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KATTYGYAL: všechno by popřel. Ze jedem proti němu a snažíme se ho ocernit
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    SOLDIK: Myslim, ze by stacil jeden otevreny dopis starostce, jak duveryhodna osoba pan organizator je...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tahle je taky dobrá ovšem. :)

Krajská hygienická stanice se z jednání omluvila, že se jich to netýká. Hudba není hluk.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a to mi rano psal samotny JAH abych ten clanek zverejnil :DD
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SOLDIK: dobra veta :D

Pořadatel festivalu Michal Nekvapil ale uvedl: „Festival bude zaměřený na rodiny s dětmi. Děláme i opatření, aby k šíření hudby nedocházelo."
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SOLDIK: jake jsou dalsi typy hudebnich festivalu? metal, disko?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK: to jsou perly!

„Organizátoři festivalu sice tvrdí, že se bude jednat o festival pro maminky s dětmi, ale nikdo jim to nevěří. Lidé už nechtějí zažít to, co minule,"

„Pořadatel tvrdí, že v noci hluk nebude, ale že počítá s hudbou do tří hodin ráno a pak s promítáním filmu. Tvrdil, že obešel ostrovecké občany a ti mu prý řekli, že jim hudební produkce nevadí,"

„Hudba nebude tak nabasovaná jako o čarodějnicích. Bude to jiný hudební styl, jako je reggae a podobně. Tentokrát bude polovina pódií krytých – se zastřešením a stěnami, aby se zvuk tolik nešířil a budeme hlídat nasměrování aparatury. Hodiny klidu budou od 4 do 10, kdy žádné produkce nebudou," ujišťoval Michal Nekvapil.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Lidé se bouří proti dalšímu festivalu - Písecký deník
    http://pisecky.denik.cz/zpravy_region/lide-se-bouri-proti-dalsimu-festivalu-20160616.html
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a uz je to tadyyy, uz mi vyhrozuje na FB :) a hned pod vsim co ma jeste aktivni, jako Highlander i jako Viktor Hollman :D
    kdo ty jeho profily sledujete, tak ty kompromitujici materialy pak nasdilejte i sem. moc by me zajimalo, ktery festak jsem vykradl. :D
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: další dobroser?
    CROME
    CROME --- ---
    SOLDIK: kdo chce kam pomozme mu tam
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DASHA: dj Anis z kontrafakt :-) žeby
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    TEKKIT: Tak von taky Čony jezdíval na každou šestou párty, takže kdyby nedělal doma muziku, tak jsem ani občas nevěděl, jestli ho vůbec ještě máme v crew ;-)

Jo, ten odkaz poslal v podstatě v tomhle smyslu. Něco jako, že se stejně na taneční scéně sampluje a navíc chtěl propojit oldschool s newschoolem... jo a ještě řikal, že ta jeho akce neni "Roots 'N' Future", ale "Roots and Future", což je rozdíl. ;-)

ROOTS/BLOODY ROOTS
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Ty vole já si to chci taky přečíst!

KURŇA/FICKS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam