PAYAMAN: : zacina být veselo...rajda ztrácí nervy...se těším až vytáhnu svoje printscreeny:)
To se mi líbí · Odpovědět · 2 hod
Asfaltový Boris
Asfaltový Boris zalobu? :D popis postup, to me vazne zajima! ale prosimte Jekylle, driv, nez se probudi pan Hyde.
To se mi líbí · Odpovědět · 25 min · Upraveno
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann ono i na tebe ji podáme, respektive na neznámého pachatele, máme scany a maily všech tvejch shitů co jsi sdílel a posílam lidem. jak jsem psal, bumerang se vrací a je nabroušenej víc než když vylétl :) peace Soldíčku...
To se mi líbí · Odpovědět · 14 min
Asfaltový Boris
Asfaltový Boris no ja se nemuzu dockat, zatim jen slibujes :D
To se mi líbí · Odpovědět · 9 min
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann dočkáš neboj. hned jak skonší festáky a budu mít čas, dám to dokupy a podám to. nemysli si, že ti to pomlouvání bude procházet donekonečna, já se s váma už srát nebudu. na hrubej pytel hrubá záplata !!
Prosex Sound System
Prosex Sound System Hele klidně nás žalujte. Mi to opetujeme
tterkaKelišová 03.12.10 08:135245 příspěvků
Mag,
navazuješ na včerejší uzamčení diskuze?
Tam šlo o to, že holčina, která to listovní tajemství porušila, zveřejnila komunikaci mezi sebou a další holčinou bez jejího svolení.
Pokud chceš zveřejnit svůj dopis, e-mail, atd,který jsi psala ty, je to jen čistě tvá věc.
Ale pokud zveřejníš komunikaci někoho jiného (i když je to vzájemná komunikace mezi vámi), bez jeho svolení, potom je to porušení listovního tajemství. Tedy, pokud dostaneš od kamarádky dopis s veselou historkou, tak ho můžeš zveřejnit jen s jejím souhlasem :wink:
Trestný čin: Porušení tajemství listin a jiných dokumentů uchovávaných v soukromí - § 183 trestního zákoníku, hlava II. (trestné činy proti svobodě a právům na ochranu osobnosti, soukromí a listovního tajemství)
Definice, skutková podstata a sankce:
(1) Kdo neoprávněně poruší tajemství listiny nebo jiné písemnosti, fotografie, filmu nebo jiného záznamu, počítačových dat anebo jiného dokumentu uchovávaného v soukromí jiného tím, že je zveřejní, zpřístupní třetí osobě nebo je jiným způsobem použije, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného majetkový nebo jiný prospěch, způsobit jinému škodu nebo jinou vážnou újmu, anebo ohrozit jeho společenskou vážnost.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,
b) spáchá-li takový čin vůči jinému pro jeho skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že je skutečně nebo domněle bez vyznání,
c) způsobí-li takovým činem značnou škodu, nebo
d) spáchá-li takový čin v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného značný prospěch.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu, nebo
b) spáchá-li takový čin v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného prospěch velkého rozsahu.
To se mi líbí · Odpovědět · 27 min
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann budem žalovat všechny kteří poškodili festival. bude se podávat hromadná žaloba. pokluď tuhle hovadinu smažeš a napíšeš sem pravdivé vyjádření, tak to ještě půjde stopnout. je to jen na tobě!
To se mi líbí · Odpovědět · 16 min