• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: tak víš jak to funguje v sektách:)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: Ocividne jim to nevadi co rajda dela, dyt je toho plny net
      DASHA
      DASHA --- ---
      ANDY_WARHOL: blbej je treba jeste tenhle aspekt:

Prosiiiim, hlavne podle tohodle joudy nesudte "how it´s done in other places", konkretne v CR =P =(
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Feline aka mc efex a v programu uz jsou z nej dva. :)))

Ja rika Crome. Bude vystupovat Nekvapil s mc jahriderem. Zerorockers feat dirty grower a basnicky Jekyll s Hydem. ;)))
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: highlander profil je více lidí...těch mi je líto, jsou to nadšenci, kteří se nechali obalamutit Rajdou
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      * jen
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Tady uz pomuze je hromadne nechat zablokovat Highlander profil
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN: je to kokot
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      PAYAMAN: renesancni clovek dnes nestaci, dneska se musis naklonovat
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      CROME: je to renesanční člověk....dělá i do poezie:)

15.10 - 15.40 // Radana Pospíšilová a Jahrider (poetry)
      CROME
      CROME --- ---
      PAYAMAN: LOL, nakonec tam bude hrat Nekvapil, Jah, Kollmann a Zerorockers na vsech dvou stages zaroven
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      no vida, tak sto zvirat preci jen nebudou... jak sem se tu divil.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      VYHULENY_UFO: Highlander
      3 hod ·
      Zdravíme
      Jak jste se jistě doslechli, nějací umělci a projekty na Highlanderu nevystoupí. Moc náš to mrzí, ale nemůžeme s tím nic udělat a jedná se čistě a jen o jejich osobní rozhodnutí. A jelikož jsme festival nekomerční a naše motto je společně a svobodně, tak jsme vše měli domluveno ústně a na čestné slovo a tudíž némáme žádné páky jak je k vystoupení dotlačit. Nevíme, co je k tomu vedlo, bylo nám to v podstatě prostě jen oznámeno a navíc pouhých pár dní před festivalem (domluveno to naopak bylo minimálně čtvrt roku), takže si obrázek udělejta sami :(
      My nehodláme nikoho přemlouvat a nebo ho nutit k tomu, aby u nás vystoupil. Není to nás styl a navíc máme tak široký program a tolik náhradníků, že to vlastně ani není potřeba. Je nám to samozřejmě moc líto a omlouváme se vám, ale věříme že i bez těchto umělců kvalita a program festivalů neutrpí. Ostatně jsme za ně sehnali velmi kvalitní a v jistých aspektech mnohem lepšínáhradníky jako je třeba Steppa Style z Ruska, El Gadzé z Portugalska, Feline aka MC Efex u Anglie a mnoho dalších umělců, které jsme i po uzavření ofiko lineupu nahazavali jak na běžícím pásu.
      Usb + Boldrik + Sto Zvířat + Dub stage aka Hosanna Sound na festivale letos tedy nevystoupí, jde o jejich osobní rozhodnutí a bylo nám to prostě oznámeno (někdy ani to ne a umělec si to jen nahodil na svůj profil). Taktéž nevystoupí ani ti, kteří již dříve účinkování po vzájemné dohodě zrušili, tedy KattyGyal Kenta a Rich. Omlouváme se Ridiim Tuffa + Natty Youth + Sample Lee a Ferenc, kteří měli hrát na stage kterou zaštitovala Hosanna a sami ji s námi pomáhali tunit a šperkovat - díky za pomoc a moc nás to mrzí, příští rok si original steppa/dub stage zařídíme radši sami a nebudem se spoléhat na cizí sound system, který za to, že nepřijede asi vyloženě nemůže, ale zrušení celé stage padá na jeho hlavu.
      Vám všem a těm, kteří jste se na jmenované umělce těšili se ještě jednou moc omlouváme a věřte, že nás to hodně mrzí, bohužel s tím nic moc dělat nejde, tak věříme, že to pochopíte a nebudete se moc zlobit.
      REKAPITULACE:
      6 hudebních stages zůstává (ART stage hostí umělce kteří se nevešli na ostatní) a umělců kteří na festivale vystoupí je nakonec více, než bylo ofiko oznámeno
      NÁHRADA ZA ZMIŇOVANÉ UMĚLCE:
      Steppa Style (RUS)
      El Gadzé (POR)
      Feline (UK)
      Phantomlab (NL)
      MC Efex (UK)
      Janda DJ (AT)
      Alex Psylix (AT)
      MMM Crew live
      Davis Dee live
      Aport Support live
      Ortodoxní Jidáš live
      Freest Beatbox
      Houbass
      I-one
      Divadlo Napříč
      Obraz.cz
      Paji Poe
      Anonymous
      DJ Aphx
      DJ Tod
      DJ Formi
      DJ Djeezy
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      WISULKA: muzes zkusit dat zalobicku za podvod. nevim jak jinak bych cely tohle oznacil, nez podvodem na lidi :D
      WISULKA
      WISULKA --- ---
      Tohle je fakt pecka, škoda, že jsem to nečetla dřív. To byh dnes neměla zarezervovanou chatu a lístky.
      Řešila jsem s nimi jídlo a pití do chaty a i jiné věci k čemuž se přidalo více a lidí, a pak to raději pořadatel smazal. Zablokoval mě, že nemůžu ani psát příspěvky.
      Prej nebude problém lístky udat, ale problém to trochu je, když je tam nemůžu ani nikomu nabídnout:-D

Bavila jsem se tím celý páteční večer a sice mi je líto peněž které se mi asi nevrátí, ale opravdu tam nejedu!!! A příště už si budu dávat sakra bacha!
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SOLDIK: ok, pokud i tohle je v dusledku jeho jednani, tak to je blby, protoze to pak zkurvi vsem, to je jasny... tenhle detail sem ovsem neznal
      FILIPSZ: a co otevreny dopis ? ty jsou docela caste a je to vlastne zverejneni dopisu, ktery nekomu posilas. a imho to trestne neni.
      VEX: deti si privezou ty rodiny v brisku, az si na festaku pod taktovkou jahridera a soundsystemu, ktery nedorazi, poradne zasukaj
      CROME
      CROME --- ---
      Hehe pan "neplatim dane a prodavam drogy" chce podavat zalobicku jo ? :)
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      dneska jsem dokonce objevil reklamu na hajlendr v magazínu legalizace
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Ty vole vychovavat haranta pocatyho na Hajlendru, to bych asi nechtel.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      VEX: thoeeee
      VEX
      VEX --- ---
      AKISAN: sorry, tak teda pro rodiny bez dětí:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam