• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      FLEGMO23
      FLEGMO23 --- ---
      DRSH: bohužel jsem si zapomněl koupit lístky :D a jelikož jich prý denně prodají cca 50 tak za chvíli nebudou .... a rezervaci na chatku nám snad přesunou na září až tam bude klid , bál bych se že když podle pana organizátora v ní mužem i souložit že tam se mnou příde vyjebat jak má ve zvyku :D
      DRSH
      DRSH --- ---
      FLEGMO23: takže letos jedete?
      _IOB_
      _IOB_ --- ---
      ad ty zvirata - jen tak z nudy jsem projel fanpage a narazil na ofiko pozvanku kde jsou...
      HIGHLANDER 2016 - OFFICIAL TRAILER
      https://www.youtube.com/watch?v=izLLw5Y4VMQ
      FLEGMO23
      FLEGMO23 --- ---
      DASHA: bohužel i zkušení se spálí . Viděl jsem multi žánroví festival , v prostoru jsme byli na čárách a líbil se nám tak jsme hned zase zamluvili chatky . Že na plakátu byli i neznámé jména jsem neřešil , rád si poslechnu nové věci ....to že to pořádá takovej šmejd jsem netušil ani jsem ho po pravdě neznal . Už to že se na nyxu všude objevovali letáky Hajlendru a všude jen mínusy mi přišlo divné . Neřešil jsem, bohužel ... pak problém s chatkama atd viz Wisulka ... a začal jsem zjišťovat co je vůbec zač ( už jen z konverzace kterou s náma vedl ) a tahle diskuze to dorazila . alespoň ponaučení pro příště ....
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      INK_FLO: no a ses si jistej, ze tohle skutecne plati ? :)))
      V77
      V77 --- ---
      KATTYGYAL: No von se mezitim stal světozname, hlavně v okoli Liptákova.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      A pritom je to takova sracka...
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      Umřela jsem :D :D...před měsícem bylo psán něco "asi ho moc lidí nezná, ale je dobrej" dneska takto: "Na poslední chvíli jsme domluvili a zabookovali skvělého a světoznámého ruského zpěváka a dýdžeje v jedné osobě. Není jim nikdo jiný, než STEPPA STYLE ❤ Těš se na vymazlenou a energií nabitou show. Boom " tomu rikam karierni postup :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      tak jeste jednou a pomalu.
      rajda dnes napsal, ze mezi temi kteri na hajlu nebudou je i 100 zvirat, duvod uknown.
      ja se ptal, jestli o tom vubec zvirata vedela, protoze na webu ani na jejich fb nic o hajlu nebylo
      PTT
      PTT --- ---
      SOLDIK: Ale misto prumernych 100 zvirat budes mit nahradou poezii v podani pana Masticky ktery bude predcitat jeho prvotinu "Ze zivota hmyzu"
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      tak na to uz se neda ani rict lol, mel akorat stesti, ze si tam nenapsal nekoho mrtvyho, treba jaksona :))))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PTT: ale oni nikde
      PTT
      PTT --- ---
      SOLDIK: tak pred mesicem to tam JAH mel
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      100 zvirat melo na hajlu vubec hrat? nikde o tom nemaji ani zminku
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      VEX: víš jak sem horkokrevnej... trikrat rezu a jednou merim)))
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      DASHA: no ale zacatecnikum se tady nikdo nesmeje ne? od nas z kv tam taky jede jen kluk hrat dnb...mladej co hraje chvilku...rekl sem mu ze o jakyho jde zmrda a at je prirpavenej jestli tam chce fakt jet.....
      DASHA
      DASHA --- ---
      VEX: Rajdovi? =D
      ANDY_WARHOL: pripad Ans je uplne jina kategorie =D
      AKISAN: ja ale psala o tech zacatecnicich DASHA
      To, ze nekdo vi, co se deje a stejne do toho jde, mi taky hlava nebere, ale to je zase jiny pribeh, nejaka lokalni bandicka to opravdu doted vedet nemusela... (viz napr. [ WISULKA @ Jahrider rádobyRASTApavián, Neurobeat a Danonskej aneb největší voserové na scéně. ] )

Soustredme se na Rajdu a jeho aktivity, ne na lidi, co se snazi v zivote neco opravdu tvorit a neosirat lidi...
      VEX
      VEX --- ---
      AKISAN: Správně jsi to pozvánkový video nenechal vychladnout:)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      DASHA: ano to bylo v pripade tech jak ty rikas "zacatecniku" ... ale o tech se tu nebavime..... takze ano kazdej kdo uz hraje dlouho a vsechno tohle vi ale vymjesli si teorie a alibisticky picoviny proto ze by tam jel hrat nebo jede hrat, nebo ze vubec s tim imbecilem spolupracuje, je u me debil.... na jejich mistech bych opravdu chodil kanalama...nepamatuju si, ze bysme tohle delali nebo museli delat kdyz sme zacinali tenkrat...kdyz byl nekdo zmrd tak byl zmrd a boom bye bye. Diky nim, ho tady budete probirat jeste za par let..... just sayin

Nez se takhle chovat jenom proto abych si nekde zahral nebo abych nekoho nedejboze nahodou nenastval, tak to radsi pojedu o vikendu na výlet nebo se budu valet u filmu.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam