• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DASHA: jenze clovek by mel byt zodpovedny za svoje cinny i kdyz je nezkuseny. podporovat jahridera v jeho podrazech napriklad tim, ze hraju pod nickem pod kterym je znamy nekdo jiny bys posuzovala jak ? jako nezkusenost ? to je jako volit babise a pak se divit, co ten zmrd udelal.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DASHA: prosim,uz to neres.
    DASHA
    DASHA --- ---
    ANDY_WARHOL: ono to tu zaznelo vickrat v jinejch obmenach za poslednich par tydnu, to nesmerovalo jenom k tobe, i kdyzs me s tim znova prastil do oci..

VEX: to, ze je vyzdvihava do nebes ale prece opravdu neni jejich "chyba"! =) Nebo tys nekdy nakymu organizatorovi psal: "hele, oprav mi trochu to bio, moc me v nem precenujes" ?

Nepomuzem si tim, ze budem shazovat ty, co se treba teprv uci delit zrno od plev IMHO .. to mi opravdu prijde jako omezenej pristup, kterej navic odvadi pozornost od jadra veci..
    Abych tomu dodala pointu - v jednote je sila, neasi!
    (chytra ja radio, jak vim.. =))) ale fakt mi to neda..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: posledni dobou mi prijde, ze kdyz uz se zve nekdo ze zahranici, tak to docela stoji za to, vyjimky se samozrejme najdou, ale celkove ze je to kultivovanejsi prostredi, nez bylo drive
    VEX
    VEX --- ---
    DASHA: Zkus to jenom pochopit prosím:) V kontrastu s tím, jak Jahrider vyzdvihává svoje umělce do nebes, jsou ti, který nakonec zve, opravdu nýmandi:) Asi jako bychom byli skoro všichni my tady.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ANDY_WARHOL:
    ANDY_WARHOL: sad but true....stačilo si taky pocist v tomhle auditku...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    INK_FLO: to stejne v dnb
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: jenze i on ma dost soudnosti na to aby to zabalil, v aktualnim lineupu uz neni, psal sem to tu nedavno.
    INK_FLO: ano, taky tam znam akorat mejru, ione uz vypadl, a to sem na scene taky tak nejak dlouho jako ty
    DASHA: v tom co sem psal ja, nemelo byt nymand brany jako nadavka, ale spis jako konstatovani, ze zadny znamy umelec tam neprijede, jezdi tam zacinajici lidi beze jmena. mozna to vyznelo urazlive, ale nymand znamena nemecky nikdo a celkem to vystihuje ten kontrast oproti znamemu jmenu
    VEX: ano tak to bylo mysleno ode me
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já jsem třeba tento trend na psy akcích kritizoval odjakživa, že většina promotéru má potřebu za každou cenu pozvat nějakou zahraniční "hvězdu", která je ale ve skutečnosti často spíš někdo z té katergorie "jestli vůbec, tak to bude dobrý až za rok za dva". Přičemž se pak ukáže, že čeští DJs zahrajou daleko kvalitnějí než ta hlavní hvězda. A pořadatel se pak diví, že je v mínusu, když velkou část peněz pošle tímto směrem...příjde mi to takovej lacinej trik, lákat lidi na to, že je někdo ze zahraničí, to samo o sobě není záruka vůbec ničeho a x-krát se to potvrdilo
    DASHA
    DASHA --- ---
    VEX: mezi tim je dost tenka hranice, imho..
    Nemuzu nekomu vycitat, ze je arogantni a pak vypustit to, ze je nekdo nymand jenom kvuli tomu, ze jeste "nema jmeno" a ja ho neznam.. abyste necumeli! =)
    VEX
    VEX --- ---
    DASHA: Ano, právě píšeš to samé, co kluci. Žádnej hejt se tu nekoná, "nýmand" ber jako amatér.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jak se říká "uplést z hovna bič" :-)
    DASHA
    DASHA --- ---
    DASHA: sorry za sloh, tu mezitim pribejvaly reakce a neco se smazlo, tak jsem to zkousela prubezne updateovat =))
    DASHA
    DASHA --- ---
    INK_FLO: strategie asi urcite =), ale poradatelova.. to prece nemuzes vycitat pozvanym (kor tem zelenacum =) )... myslim, ze spousta ucinkujicich nema tuseni, co se kolem toho deje..

SOLDIK: to je ale Jahriderova prezentace line-upu, (viz treba jak jsem sem posilala to jejich uber-promo s doplnovackou =D ) , porad jeste to nezavdava duvod cejtit hate vuci tem, co tam vystoupi...
    Mohl by to prejmenovat treba na HLEDAME NOVE TALENTY =D

CROME: bavime se tu o line-upu*
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SOLDIK: protože se možná trochu počítá s tím, že většina návštěvníků nemá tak velkej přehled o těch scénách, aby to poznali

respektive pokud někdo přehled má a už má vybudovanej nějakej vkus, tak nevím co by tam dělal. Nic proti začátečníkům, ale mě třeba amatéry poslouchat nebaví a nemyslím si, že bych se tím nad někoho povyšoval, příjde mi to celkem logický, když už mám něco naposlouchaný, že jsem rozmazlenější. Např. v tom psytrancu je ten rozdíl hrozně znát, protože ten sound je specifickej čistotou a komplexností (nic proti ostatním stylům, ale třeba v teknu se ten rozdíl imho ztratí víc), a když to někdo ještě neumí, tak to poznáte během prvních pěti minut a hned víte, že to nikam nepovede....někdy tam jde cítit potenciál, ale víte, že to bude dobrý až tak za rok za dva
    CROME
    CROME --- ---
    DASHA: a co teprv takovy nymandi, co primo pro rajdu tocej propagacni videa.
    Nebo jak rikat lidem co vedome ten babylon podporujou?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DASHA: ja myslim ze nekteri, kteri to tady psali to dle meho mysleli spise tak, ze prezentace ze strany hajlanderu je takova, ze prijedou nejvetsi starz ze vsech starz.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DASHA: imho je to spíš strategie, protože na těchto lidech nejvíc ušetříš....třeba z té psy/acid stage neznám nikoho a to mám o té scéně posledních 15 let celkem přehled. Respektive akorát ghandího, sonority a mejru, což není psytrance. Jediný známý jméno je I-One a toho jsem už komentoval
    DASHA
    DASHA --- ---
    Mne to neda si trochu zamoralizovat, jak to tu ctu.. parkrat jsem tu zahlidla neco o nymandech, co tam hrajou a tak..
    ..kazdej nekde zacinal a kazdej nekdy nekam jel hrat za naklady.. Spousta z tech umelcu vubec netusi, do ceho jdou a vpodstate projevujou dobrou vuli a spojujou prijemny s uzitecnym..

Uprimne receno mi neprijde moc kosher takovymhle zpusobem napadat a shazovat lidi, co tam jedou hrat.. a naopak se povysovat za to, ze ja to nedelam.. je to vlastne takova rajdovska uroven uvazovani..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam