• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FREEDA: hele a nefrčí? to by totiž vysvětlovalo skoro vše.
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    KADLINO: Udivuje mě Michalovo jednání, jestli v tom nemá nastrkanou hromadu peněz, tak jinak nechápu jeho chování proti všem.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: Tvl...jeste ted na vanoce jsem ho bookoval a vypadal pricetne...zajimava promena
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    kraken je definitivne vymastenec.
    DASHA
    DASHA --- ---
    KADLINO: jestli voni v tom nebudou mit prsty i ty imigranti nakonec!! =D
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Viník už je jasnej. Pražská kavárna.

(diskuze zde)
    SWOBODA
    SWOBODA --- ---
    škoda,že už nežije Dietl,Sanitka by se mohla jít vycpat:o))
    DRSH
    DRSH --- ---
    FLEGMO23: škoda, mohl si nahodit report. docela by mě zajimalo jestli se bude šukat v řece nebo v lese .)
    FLEGMO23
    FLEGMO23 --- ---
    DRSH: bohužel jsem si zapomněl koupit lístky :D a jelikož jich prý denně prodají cca 50 tak za chvíli nebudou .... a rezervaci na chatku nám snad přesunou na září až tam bude klid , bál bych se že když podle pana organizátora v ní mužem i souložit že tam se mnou příde vyjebat jak má ve zvyku :D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    DOCKINEZ: steppa style je dost dobry naopak
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    me tam fascinuje slove FREE a za tim vstupne
    SEN_
    SEN_ --- ---
    _IOB_: no sponzors, no commercial bullshit :D nevalela se tu nekde cenova nabidka pro sponzory festivalu? :D
    DRSH
    DRSH --- ---
    FLEGMO23: takže letos jedete?
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    ad ty zvirata - jen tak z nudy jsem projel fanpage a narazil na ofiko pozvanku kde jsou...
    HIGHLANDER 2016 - OFFICIAL TRAILER
    https://www.youtube.com/watch?v=izLLw5Y4VMQ
    FLEGMO23
    FLEGMO23 --- ---
    DASHA: bohužel i zkušení se spálí . Viděl jsem multi žánroví festival , v prostoru jsme byli na čárách a líbil se nám tak jsme hned zase zamluvili chatky . Že na plakátu byli i neznámé jména jsem neřešil , rád si poslechnu nové věci ....to že to pořádá takovej šmejd jsem netušil ani jsem ho po pravdě neznal . Už to že se na nyxu všude objevovali letáky Hajlendru a všude jen mínusy mi přišlo divné . Neřešil jsem, bohužel ... pak problém s chatkama atd viz Wisulka ... a začal jsem zjišťovat co je vůbec zač ( už jen z konverzace kterou s náma vedl ) a tahle diskuze to dorazila . alespoň ponaučení pro příště ....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: no a ses si jistej, ze tohle skutecne plati ? :)))
    V77
    V77 --- ---
    KATTYGYAL: No von se mezitim stal světozname, hlavně v okoli Liptákova.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A pritom je to takova sracka...
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    Umřela jsem :D :D...před měsícem bylo psán něco "asi ho moc lidí nezná, ale je dobrej" dneska takto: "Na poslední chvíli jsme domluvili a zabookovali skvělého a světoznámého ruského zpěváka a dýdžeje v jedné osobě. Není jim nikdo jiný, než STEPPA STYLE ❤ Těš se na vymazlenou a energií nabitou show. Boom " tomu rikam karierni postup :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam