• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      FREETEKK: lepe ten dnesek okomentovat nejde! :D
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      FREETEKK: bydybydybá bydybydybý rispekta to all bros ! :D

PALEONTOLOG:
      FREETEKK
      FREETEKK --- ---
      Do broprdele, to jsem čekal!
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      FREETEKK: rispek bro
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      FREETEKK: hej bro !
      FREETEKK
      FREETEKK --- ---
      Par dnu tady a nesnáším výraz "bro"
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      jahy :-)))
      VEX
      VEX --- ---
      Tak tady už taky padlo pár brček koukám.

Jiří MessenJah
      Bro tak ty akce delej Ty, dyt v tom Ti prece marny Jahyho akce nemuzou zabranit... Ne? Urazky vidam u ruznejch lidi a dost jich vidam taky na Jahyho adresu. Nejsem schopnej sledovat konverzace a ani ochoten. Kdyz poradatel akce posle doprdele nekoho ze sety.cz tak to preci neni duvod abych mu na akce nejezdil. Koukam spis na to, ze z akci co sem s nim odjel si odnesl nejakou kacku na par z nich - dela to z přesvědčení a za to si zaslouzil muj respekt.
      Z47TC
      Z47TC --- ---
      ANDY_WARHOL: Ja s nim mam osobni problem. Ten negr mi dluzi 12 babek. :)
      SWOBODA
      SWOBODA --- ---
      myšlenka multižánrového undergroundového festivalu...taky už se citují spirály....:o))debata je mocná...jinak dreadalist má myslím cca 20 let,bo taknějak,tak co velice očekávat:o))
      VEX
      VEX --- ---
      ANDY_WARHOL: Jo vole, chill bro...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      INK_FLO: tobe znicil zivot psytrance:)
      VEX: a jeslti mate s babisem osobni problem, tak si to nechte pro sebe :)
      VEX
      VEX --- ---
      AKISAN: Ale já Babiše nevolil, jenom sme si s kámikama udělali vejlet do volební místnosti, pro prdel jsme na lísteky napsali Andreje, za plentou sme dali na tajňačku brko víšjak a odpo šli zase domu.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      VEX: to neni fake?
      VEX
      VEX --- ---
      No to se mi snad zdá. Co to je za argumentačního genia?
      Z tý diskuse:

Mic-key Weedsman Dreadalist
      Jan Hundread Bína a co je na tom za podporu? My jedem do Jiznich cech na vylet, spolecne si zahrat, pobavit se, poslechnout dalsi koncerty, grilovat a kalit...Dobre, slevili jsme z regulerni ceny, abychom podporili myslenku multizanrovenho undergroundoveho festivalu, coz jsme tedy udelali s UR napriklad i na tve akci v Usti... a kdyz se akce na Vysocine puvodne domlouvala, netusili jsme, jake halo tady postupne vznikne, jake hnusne urazky a sracky jsou schopni lidi vyplodit, ale to preci neni moje nebo nase ostuda, ze se nekdo neumi chovat slusne...maximalne se stane, ze diky tomu na festival neprijdou lidi a promoter bude mit problem s vyplacenim nasich honoraru...pokud se tam stane, mame padny duvod prestat podporovat tuto osobu ci festival, ale doposud nam Jahrider zaridil tolik shows, co tady ti vsichni haters, co do neho jedou dohromady, vcetne tebe, takze se rad pojedu podivat na vlastni oci, zda toto velke sousto organizacne zvladne...jako perzekuci za neprijatelne chovani nenahraju slibenou videopozvanku, ale hledim si sveho a radsi venuju energii svym problemum a potrebam, nez tem cizim...ja cenim snahu zkratka vic, nez hate z tepla domova...chapu pokud s nim mas osobni spatnou zkusenost, ale nech si to pro sebe, teda minimalne me to nepis na zed, dekuju
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SOLDIK: ano)))
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      MAESTRO_007: mě nyx taky zničil život, že jsem jako oni radši nezůstal jen na fb
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      AKISAN: Uvedu zdroj, Klute :)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      KYN: "nikdy never bělochovi s dreadama" hahaha)
      KYN
      KYN --- ---
      AKISAN: Zjistil bys, co už víš: běloch + hodně hulení + reggae = iq 63
      NE7RA
      NE7RA --- ---
      MAESTRO_007: si pripravte obrazky s VITEJ. pac se nam pocitm nakyblujou dalsi kvanta znudenejch sekretarek a recepcnich v hostelech :)
      MAESTRO_007
      MAESTRO_007 --- ---
      KADLINO: padaji tam neskutecne perly :D

Martin Skery
      Nejvetsi pruser sceny je ten NYx. To se za poslednich 15let nezmenilo! Howg !

Michael Havrda
      Nejlepší comment celého vlákna, Big Up .....proto ne nadarmo říkám, že mám svůj život natolik rád než abych chodil na Nyx
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam