No to se mi snad zdá. Co to je za argumentačního genia?
Z tý diskuse:
Mic-key Weedsman Dreadalist
Jan Hundread Bína a co je na tom za podporu? My jedem do Jiznich cech na vylet, spolecne si zahrat, pobavit se, poslechnout dalsi koncerty, grilovat a kalit...Dobre, slevili jsme z regulerni ceny, abychom podporili myslenku multizanrovenho undergroundoveho festivalu, coz jsme tedy udelali s UR napriklad i na tve akci v Usti... a kdyz se akce na Vysocine puvodne domlouvala, netusili jsme, jake halo tady postupne vznikne, jake hnusne urazky a sracky jsou schopni lidi vyplodit, ale to preci neni moje nebo nase ostuda, ze se nekdo neumi chovat slusne...maximalne se stane, ze diky tomu na festival neprijdou lidi a promoter bude mit problem s vyplacenim nasich honoraru...pokud se tam stane, mame padny duvod prestat podporovat tuto osobu ci festival, ale doposud nam Jahrider zaridil tolik shows, co tady ti vsichni haters, co do neho jedou dohromady, vcetne tebe, takze se rad pojedu podivat na vlastni oci, zda toto velke sousto organizacne zvladne...jako perzekuci za neprijatelne chovani nenahraju slibenou videopozvanku, ale hledim si sveho a radsi venuju energii svym problemum a potrebam, nez tem cizim...ja cenim snahu zkratka vic, nez hate z tepla domova...chapu pokud s nim mas osobni spatnou zkusenost, ale nech si to pro sebe, teda minimalne me to nepis na zed, dekuju