PAYAMAN: Michael Havrda Nejvíc co je na tom smutný je to, že se toho chytaj lidi co s tim nemaj absolutně nic společného, Jaha nikdy neviděli, ale vycítili možnost přihrát si svou dvojkovou polívčičku a zalíbit se na internetu (tím nemám samozřejmě na mysli tebe) ale například Kentu, která je pro mě obrovské zklamání....někteří by se měli zamyslet co už je za hranicí zdravé diskuze
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 7 hod · Upraveno
Skrýt odpovědi (18)
Lee Meow
Lee Meow Mně přijde dost zajímavý, že jsi před pár měsíci tvrdil, že s ním končíš, že už tě pošpinil dost...nějak tě nechápu
To se mi líbí · Odpovědět · 7 hod
Michael Havrda
Michael Havrda Lenko nevím kdy si kde co četla naposledy, ale mé rozhodnutí nadále trvá, itinerář společných akcí se jistojistě blíží ke konci
Lee Meow
Lee Meow Já se ti spíše divím, že po tom, co předvedl, ses od toho nedistancoval rovnou.
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 7 hod
Michael Havrda
Michael Havrda Dal jsem druhou šanci a nelituju ani minuty, mnohem více lituju, že jsem zařizoval vystoupení pro pro mě bezpáteřní osoby jako je např. KattyGyal Kenta
To se mi líbí · Odpovědět · 7 hod · Upraveno
Lee Meow
Lee Meow Tu neznám a její kauza mi je u řiti, ale to, co bylo s A-Crayem mi stačilo...Kolikrát mi zůstával rozum stát nad tím, jak se chová ...
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 7 hod
Michael Havrda
Michael Havrda To by ti u řiti být nemělo, pokud tě rozrušuje nějaký hloupý nedorozumění ohledně A-Craye, který se nota bene už 10x vysvětlilo
Michael Havrda
Michael Havrda To co udělala ona zpěvačka je pro mě 10x za hranicí únosnosti a úplný hovno proti tomu co se stalo s A-Crayem, takovýchhle nedorozumění zažívám desítky do roka, myslíš že mi nikdy nikdo předem zaplacenej neodmítnul hraní, tohle jsou malé věci oproti vulgárním urážkám jisté slečny z Bohumína, která týden před tím lamentuje že jí někdo nadává a zveřejňuje soukromé zprávy
To se mi líbí · Odpovědět · 6 hod
Lee Meow
Lee Meow počkej A-Cray byl předem zaplacenej? :) Bavíme se tu o použití Ondrova jména bez jakéhokoliv souhlasu a že o tom ani nevěděl LIR?
Michael Havrda
Michael Havrda Ne, myslim jiné bookingy daleko větších ryb než je nějakej A-Cray .....toto jsou opravu maličkosti oproti tomu co předvedla Jeníková
Lee Meow
Lee Meow Ale já se tu nechci bavit o té holce, kterou neznám a spatřila jsem její jméno až s kauzou jah. Jestli je nebo není A-Cray velká ryba je přece irelevantní. Jde o to, jak to udělal, jak jednal a nejde o to, jestli jarda se závorkou a v ní JAP je větší nebo menší jméno. Jde prostě o princip, a ten nejde přece tolerovat a hodit za hlavu.
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 hod · Upraveno
Lee Meow
Lee Meow Sám víš, že takovej "nějakej" A-Cray dokáže natáhnout "pár" lidí, a to je ten důvod, proč to není maličkost.
Michael Havrda
Michael Havrda Věř mi, že to co se stalo s A-Crayem je úplný hovno proti ostatním věcem co se rozjely, navíc vše bylo dotyčným dostatečně vysvětleno a nevidím ani jeden důvod nimrat se ve 100x vysvětlené maličkosti
To se mi líbí · Odpovědět · 6 hod · Upraveno
Lee Meow
Lee Meow A myslíš, že se to rozjelo absolutně bezdůvodně?
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 hod
Michael Havrda
Michael Havrda Ano, a přiznávám, že to byla částečně také moje chyba a proto jsem stál o to to zainteresovaným vysvětlit což se stalo..... (hoď kamenem kdož jsi bez viny)
Lee Meow
Lee Meow Každej občas něco posere, já teda bych asi nenapsala potvrzenýho headlinera na plakát a do události :D, ale to je jedno. Každej z nás určitě udělal krok vedle, možná se o tom mluvilo, možná ne, každopádně je dost divný, že by se sesypaly všechny ty pomluvy zrovna na chudáka Jaha...
Michael Havrda
Michael Havrda Já nic do události nepsal, ale přiznávám, že tady tak trochu pravá ruka nevěděla co dělá levá, stane se, nicméně pořád trvám na tom, že to co vůči mě předvedla jistá samozvaná zpěvačka je milionkrát horší než nedopatřením napsanej A-Cray na plakat
Lee Meow
Lee Meow A co vůči tobě předvedla,
Michael Havrda
Michael Havrda Začala mi absolutně bez důvodu docela nevybíravým způsobem nadávat a osočovat mě a tykat do Jahriderových poskoků, když jsem si ji slušně zeptal proč mi nadává začala nadávat ještě víc a do toho se začali navalovat další její (pardon) nýmandi o kterých jsem v životě neslyšel a nikdy je neviděl.......docela podraz od někoho kdo týden před tím zveřejňuje cizí konverzace a lamentuje jak je ublíženej :(