• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DUB
      DUB --- ---
      PAYAMAN: ty carodky si po pravde moc nepamatuju, asi protoze tam nemel zadny slovo a sefovali sme to my a vy spolu :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      DUB: czarodky na hadince taky sranda jak dojel sam a měl jen nejake konopne piva, co nikdo nechtel....bedny si pučil od typka v ostrave,ktere jsme pak museli zaplatit my:)))
      DUB
      DUB --- ---
      btw po tech par akcich ktery sme s nim dali se nemohl najit spoustu vinylu, sem zvyklej ze stylu nasich parties, ze maj lidi treba celej vikend bednu s deskama u stolu s gramcema, ale zpetne mi je celkem jasny ze tem zmrd mi ukrad spoustu desek pac jindy se mi v takovym poctu nestalo
      DUB
      DUB --- ---
      -jahy sedi doma.. copy/paste, copy/paste...
      -kraken si kouse nehty a kontroluje ucet jestli uz prisly prachy za zastavenej byt pac jahrider to chce vedet
      -jiri mesenjah mezitim co dopisuje novej song o bozim ohni v nasich srdcich odepisuje haterum na fb at poradaj akce aby si mohl nekde zazpivat, jahrider si vzdy odnesl z akci nejakou kacku na par z nich, ano nedava to smysl ale to je fuk, nema cas psat veci ktery davaj smysl ani nema cas skocit si na nyx a precist si relevantni info o cloveku kterej ho pase, jasny

pridam nejakou vlastni zkusenost
      leta pane nekdy 2009, jahrider nas zve se soundem do brna na protest fest udelat s nim stage, slibuje ze za tu stage dostanem slusny prachy. na stagi vystoupil demolition man, kterej se pak odebral na hotel, jahrider taky, druhej den rano prisel, nalozili sme bedny a chtel sem slibeny prachy, vymluva byla luxusni, on nechal love na stole v hotelu a tesne pred odletem je zbalil demolition man, ten ty love samozrejme vrati a pak mi posle prachy na ucet dostal sem z nej prachy na naftu pac sem jel z MB do brna nakladakem pres havlbrod cimz sem to mel pojisteny pac sem vezl i jeho bedny vcetne poskoku co mel omotany kolem prstu. love sme pak poresili.

ten rok probehla posledni akce s nim a to v usti na letisti cca 20 stagi a nase mela bejt s jeho zero rockers a nakym mistnim soundem. den pred akci vola ze ma problem s dodavkou a resi jinou. v den akce vola ze nic neporesil, bylo domluveny ze veme bar a jejich zvuk. ze teda nema nic ale ma plny auto lidi s deskama nateseny na hrani. my uz byly s kolegou na ceste, zastavili sme v prnim kramu a nakoupili naky frisca a podobny sracky s tim ze si tam zriridime provizorni bar abychom si vydelali aspon na naftu.
      mistaci prijeli osobakem s vozejkem a na tom par trisek.
      prijel jahrider s bandou lidi.
      ok tak sme postavili markizu, pred ni bedny a pod ni gramce spolu se stolkem jako barem. ten bar sme sefovali jen ja s kolegou, ostatni se ani nezeptlai jestli chcem pomoct. nekdy nad ranem prisla bourka a na markize jsou podelne tyce ktery ji vypinaj aby se tam netvorili vodni boule a cela vetrem nadskakovala, tak sem ji drzel, mezitim co jahriderovi djs furt hrali, rek sem jim at na to davaj bacha a po chvili kdy to neprestavalo a nikdo to nijak neresil a hrozilo ze spadne jedna z tyci na gramce, ktery byly btw moje takze sem byl jedinej komu zalezelo jestli na ne ta tyc spadne sem to na chvili vypnul, djs meli kecy ale nasrat. po chvili se pocasi uklidnilo tak sem to zas zapnul. druhej den v noci sem se nasral pac ty zevlaci hrali furt dokola svejch 50 desek a vyhodil sem je od gramcu, zalozil acidy a s kolegou sme hrali hodiny a hodiny francouzskej a ruskej rap a uzili si ten druhej vecer.
      celou akci domlouval jahrider s tim ze osefuje bar z kteryho se vydelaj love, neosefoval nic jen bandu nadrzenejch amaterskejch djs a kdyz sme odjizdeli prisel s myslenkou ze bysme mu meli dat cast penez co sme otocili na tech Friskach, poslali sme ho doprdele a jeli domu. od ty doby se mu vyhybame a ja sleduju tohle auditko, ktery je postupem casu stale vyzivnejsi, sory ale jestli ten zmrd ukecal nakyho toye aby zastavil byt a prachy z toho dal jemu, tak to uz jede slusnej level, na to uz asi jeho oblibeny "tranquilo" nestaci a vymyslel neco novyho
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: Michael Havrda Nejvíc co je na tom smutný je to, že se toho chytaj lidi co s tim nemaj absolutně nic společného, Jaha nikdy neviděli, ale vycítili možnost přihrát si svou dvojkovou polívčičku a zalíbit se na internetu (tím nemám samozřejmě na mysli tebe) ale například Kentu, která je pro mě obrovské zklamání....někteří by se měli zamyslet co už je za hranicí zdravé diskuze
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 7 hod · Upraveno
      Skrýt odpovědi (18)
      Lee Meow
      Lee Meow Mně přijde dost zajímavý, že jsi před pár měsíci tvrdil, že s ním končíš, že už tě pošpinil dost...nějak tě nechápu
      To se mi líbí · Odpovědět · 7 hod
      Michael Havrda
      Michael Havrda Lenko nevím kdy si kde co četla naposledy, ale mé rozhodnutí nadále trvá, itinerář společných akcí se jistojistě blíží ke konci
      Lee Meow
      Lee Meow Já se ti spíše divím, že po tom, co předvedl, ses od toho nedistancoval rovnou.
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 7 hod
      Michael Havrda
      Michael Havrda Dal jsem druhou šanci a nelituju ani minuty, mnohem více lituju, že jsem zařizoval vystoupení pro pro mě bezpáteřní osoby jako je např. KattyGyal Kenta
      To se mi líbí · Odpovědět · 7 hod · Upraveno
      Lee Meow
      Lee Meow Tu neznám a její kauza mi je u řiti, ale to, co bylo s A-Crayem mi stačilo...Kolikrát mi zůstával rozum stát nad tím, jak se chová ...
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 7 hod
      Michael Havrda
      Michael Havrda To by ti u řiti být nemělo, pokud tě rozrušuje nějaký hloupý nedorozumění ohledně A-Craye, který se nota bene už 10x vysvětlilo
      Michael Havrda
      Michael Havrda To co udělala ona zpěvačka je pro mě 10x za hranicí únosnosti a úplný hovno proti tomu co se stalo s A-Crayem, takovýchhle nedorozumění zažívám desítky do roka, myslíš že mi nikdy nikdo předem zaplacenej neodmítnul hraní, tohle jsou malé věci oproti vulgárním urážkám jisté slečny z Bohumína, která týden před tím lamentuje že jí někdo nadává a zveřejňuje soukromé zprávy
      To se mi líbí · Odpovědět · 6 hod
      Lee Meow
      Lee Meow počkej A-Cray byl předem zaplacenej? :) Bavíme se tu o použití Ondrova jména bez jakéhokoliv souhlasu a že o tom ani nevěděl LIR?
      Michael Havrda
      Michael Havrda Ne, myslim jiné bookingy daleko větších ryb než je nějakej A-Cray .....toto jsou opravu maličkosti oproti tomu co předvedla Jeníková
      Lee Meow
      Lee Meow Ale já se tu nechci bavit o té holce, kterou neznám a spatřila jsem její jméno až s kauzou jah. Jestli je nebo není A-Cray velká ryba je přece irelevantní. Jde o to, jak to udělal, jak jednal a nejde o to, jestli jarda se závorkou a v ní JAP je větší nebo menší jméno. Jde prostě o princip, a ten nejde přece tolerovat a hodit za hlavu.
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 hod · Upraveno
      Lee Meow
      Lee Meow Sám víš, že takovej "nějakej" A-Cray dokáže natáhnout "pár" lidí, a to je ten důvod, proč to není maličkost.
      Michael Havrda
      Michael Havrda Věř mi, že to co se stalo s A-Crayem je úplný hovno proti ostatním věcem co se rozjely, navíc vše bylo dotyčným dostatečně vysvětleno a nevidím ani jeden důvod nimrat se ve 100x vysvětlené maličkosti
      To se mi líbí · Odpovědět · 6 hod · Upraveno
      Lee Meow
      Lee Meow A myslíš, že se to rozjelo absolutně bezdůvodně?
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 hod
      Michael Havrda
      Michael Havrda Ano, a přiznávám, že to byla částečně také moje chyba a proto jsem stál o to to zainteresovaným vysvětlit což se stalo..... (hoď kamenem kdož jsi bez viny)
      Lee Meow
      Lee Meow Každej občas něco posere, já teda bych asi nenapsala potvrzenýho headlinera na plakát a do události :D, ale to je jedno. Každej z nás určitě udělal krok vedle, možná se o tom mluvilo, možná ne, každopádně je dost divný, že by se sesypaly všechny ty pomluvy zrovna na chudáka Jaha...
      Michael Havrda
      Michael Havrda Já nic do události nepsal, ale přiznávám, že tady tak trochu pravá ruka nevěděla co dělá levá, stane se, nicméně pořád trvám na tom, že to co vůči mě předvedla jistá samozvaná zpěvačka je milionkrát horší než nedopatřením napsanej A-Cray na plakat
      Lee Meow
      Lee Meow A co vůči tobě předvedla,
      Michael Havrda
      Michael Havrda Začala mi absolutně bez důvodu docela nevybíravým způsobem nadávat a osočovat mě a tykat do Jahriderových poskoků, když jsem si ji slušně zeptal proč mi nadává začala nadávat ještě víc a do toho se začali navalovat další její (pardon) nýmandi o kterých jsem v životě neslyšel a nikdy je neviděl.......docela podraz od někoho kdo týden před tím zveřejňuje cizí konverzace a lamentuje jak je ublíženej :(
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      a tady to tak jede:)
      Wilda Panda
      7 hod ·
      Všechno se dělí a radikalizuje! Už i česká party-veřejnost je rozdělena! A co ty? Seš Jahriderovec nebo Antijahriderovec? :D
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      Ten moment, kdy se na fb začaly objevovat statusy artists, kteří hrdinsky mluví o tom, proč se nestydí, že budou na určitém festivalu hrát, a autorům nepřijde zvláštní, že cítí potřebu takovou věc vůbec napsat...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Highlander:
      nebýt mě Honzíku tak tady za posledních 15 let není minimálně polovina jungle producentů, co tu byla. asi tak bych to viděl ty jeden tuniči scény :D
      2 hod
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      FREETEKK: lepe ten dnesek okomentovat nejde! :D
      PTT
      PTT --- ---
      Jah spirit aneb: zaplat mi bro 2x

Prosíme všechny uživatele starého webu Vstupenka.net se vstupenkou ze starého systému jestli mohou do zítřka objednat nové vstupenky na novém webu ve stejném počtu jako na staré a na stejné jméno. Zvolte pak platbu bankovním převodem při čemž nikde nevyplňujete svoje platební údaje takže se nemusíte bát že přijdete o peníze. Během zítřka uzavřeme veškerý předprodej a všem budou nové vstupenky dodány.Staré vstupenky však nadále platí a budete i s nimi vpuštěni do areálu takže nemusíte mít strach. Za veškeré problémy se omlouváme a děkujeme všem kdo si vstupenku vymění za novější

KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      FREETEKK: bydybydybá bydybydybý rispekta to all bros ! :D

PALEONTOLOG:
      FREETEKK
      FREETEKK --- ---
      Do broprdele, to jsem čekal!
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      FREETEKK: rispek bro
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      FREETEKK: hej bro !
      FREETEKK
      FREETEKK --- ---
      Par dnu tady a nesnáším výraz "bro"
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      jahy :-)))
      VEX
      VEX --- ---
      Tak tady už taky padlo pár brček koukám.

Jiří MessenJah
      Bro tak ty akce delej Ty, dyt v tom Ti prece marny Jahyho akce nemuzou zabranit... Ne? Urazky vidam u ruznejch lidi a dost jich vidam taky na Jahyho adresu. Nejsem schopnej sledovat konverzace a ani ochoten. Kdyz poradatel akce posle doprdele nekoho ze sety.cz tak to preci neni duvod abych mu na akce nejezdil. Koukam spis na to, ze z akci co sem s nim odjel si odnesl nejakou kacku na par z nich - dela to z přesvědčení a za to si zaslouzil muj respekt.
      Z47TC
      Z47TC --- ---
      ANDY_WARHOL: Ja s nim mam osobni problem. Ten negr mi dluzi 12 babek. :)
      SWOBODA
      SWOBODA --- ---
      myšlenka multižánrového undergroundového festivalu...taky už se citují spirály....:o))debata je mocná...jinak dreadalist má myslím cca 20 let,bo taknějak,tak co velice očekávat:o))
      VEX
      VEX --- ---
      ANDY_WARHOL: Jo vole, chill bro...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      INK_FLO: tobe znicil zivot psytrance:)
      VEX: a jeslti mate s babisem osobni problem, tak si to nechte pro sebe :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam