Ale tohle je kouzelny
El Susa wtf!?!? interpreti kvůli kerejm sem koupil v předprodeji nevystoupí?!?!? co teď mam jako dělat s lupenama? Nějaka šance dostat revanž?
To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 20:00
Highlander
Highlander 5 z 200 interpretů, za které je navíc náhrada na vrácení lupenu asi nestačí. každopádně nás mrzí že vypadli zrovna tvoji oblíbení, schválně jim napiš proč hele :) možná budeš koukat na ty důvody ! jinak zpátky k věci. zkus ho udat na události, dnes skončil předprodej a psalo už minimálně 10 lidí jestli ještě nění předprodej. takže doporučujeme hodit na událost odkaz o prodeji lupenu a nebo prodat kamarádům...
To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 20:52 · Upraveno
El Susa
El Susa dík!!! chtěl sem jet hlavně na sto zviřat + boldrik, ale místo toho dostanu nějaky rusaky o kerejch sem nikdy neslyšel. fééér. dík, že aspoň už vim že o nic nepříjdu.
To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 21:04
El Susa
El Susa Mam jim napsat? Proč bych to dělal? mě nezajímá proč přece. Vy jste avizovali něco za co já dal prachy a teď to nedostanu.. to vám přijde normalní?
To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 21:29
Highlander
Highlander my přece nemůžem za to, že nedorazí, je to jejich svobodná volba. To, že nedají na dobré slovo a na posední chvíli odřeknou, co asi zmůžem? Jak se asi můžem osočovat když nemáme smlouvu a vše jede formou free and together?...
To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 21:41
El Susa
El Susa jako vážně...? mě nezajímá, že nemáte smlouvy .. na posteru ste měli něco, za co já vám dal prachy a místo toho dostanu něco za co bych peníze nikdy nedal. kdyby ste aspoň nahrazovali něčím kvalitativně podobným, ale nějaky unknown lidi z ruska nebo odkud se nedaj považovat za adekvatní náhradu..