• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: byt zastavil rajda svuj....zas nešiř fámy
    VEX
    VEX --- ---
    ANDY_WARHOL: Jednotlivec se takovým lidem straní. Myslel jsem, že popisuješ okruh přátel a známých. Mně se to právě podařilo protřídit celkem brzy.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VEX: to je taky dost naivni predstava, kdyz se podivam co se deje v politice nebo prectu nejaky diskuze na internetech, tak bych rekl, ze salba a klam a jejich kamarad pokrytectvi, svetem vladne
    VEX
    VEX --- ---
    ANDY_WARHOL: Člověk by řek, že tyhle problémy zmizí po maturitě žejo:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: hele plno lasky a tolerance je i u nas na psicku, a taky navrch huj a pod tim hnuj, mohl bych menovat, ale radsi ne :) posledni dobou sem se dost zabyval tim, ze sem ze sveho okruhu vycistil lidi, ktery jsou podle me ve skutecnosti zmrdi a jen se tvarej jako ze jsou v pohode, ostatni co je jeste neprokoukli to casto krat nechapou, ale to je jejich boj, ja sem ted tak trochu za zleho muze, ale je mi mnohem lip, kdyz uz to pokrytectvi nepodporuju.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DUB: aha, dik za vysvetleni, ja se do tedka domnival, ze ten byt si zastavil sam jahrider a nebo jedno z jeho multaku a on mezitim presvedcil nejakyho chudaka, aby se zbavil strechy nad hlavou... no nevim, ten clovek je tak trosku napresdrzku....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VEX: no ono to občas tak bývá, že čím víc máš plnou hubu lásky, míru a respektu, tak tim víc to ve skutečnosti pak...

to mě na té fb diskuzi přišlo zajímavý, že regéčkáři mají potřebu i během těchto vyhrocenějších výměn názorů tam pořád nenápadně roubovat tyto klíčová slova, aby jako šlo vidět, že ve skutečnosti jsou pořád nad věcí a nenechávají se tím rozhodit
    ILAB
    ILAB --- ---
    a co ze je to ta ceska reggae scena? trochu v tom tapu
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: a taky ze spousta tech lidi tady delala akce jeste kdyz tahali kacera a poslouchali akora tak maminku s tatinkem..
    VEX
    VEX --- ---
    DASHA: Imho kámen úrazu je, že tihle lidi nepochopili o co celou dobu jde. Vůbec nemaj páru co jsou principy a dokonce ani slušnost.
    DASHA
    DASHA --- ---
    to si fakt clovek rika, jestli mu chybej vic koule, nebo pater..

Mic-key Weedsman Dreadalist
    nejvic me zkratka mrzi, ze tu ceska "scena" dokaze hodiny a hodiny resit Jahridera a jeho chyby, ale kdyby se tu tech par lidi spojilo a tech par hodin venovali spolupraci, zcela jiste by vymyslelo koncept festivalu, ktery by zdaleka prevysoval kvality soucasnych akci...jenze ne, jsme v cesku a tady je potreba se nenavidet, pomlouvat, jen at druzi trpi, nikdy nedostahnout na sve cile a nedejboze aby si tu nekdo splnil sen, to by zkratka ostatni neprekousli...one hate!
    Like · Reply · 3 · 16 mins
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ..a trvalo to jen 5 let.
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    DASHA: Ještě že teda DUBová scéna má jasno a řekl bych že celá je Anti - Jahi :-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DASHA: žena má vždycky pravdu, už mlčim ,)
    DASHA
    DASHA --- ---
    AKISAN: no ja jenom, aby bylo jasno =D Slunickaru je nas v ni dost, ale vocad pocad! =D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DASHA: proto pisu hodne jedincu a ne cela scena)) keep calm ,) jinak cenim.

Ja se i smeju lidem co kazou one love a jaaah a pak poustej riddimy pres ktery nekdo řve " bun dem buttyboys" )))))

je smutny, co sou schopny nekteri udelat proto, aby si zapousteli nebo pro par stovek...ale nekdo ma treba fobie z "volnýho víkendu" nebio si mysli, ze bez nej party prece nebude ta pravá)
    YORICK
    YORICK --- ---
    DASHA: nuff said, sis;)
    DASHA
    DASHA --- ---
    Hele, ale zase nam neprudte do cely sceny, jo??? =D
    Vzdyt my se ohledne toho taky mezi sebou celkem melem, az me to stve.. mi prijde, ze hudebni scena momentalne zaziva dost podobny veci, jako ta politicka - zemanovska...

Osypky se mi delaj jen z toho, jak se porad nekdo nekde ohani Peace and love a druhym dechem omlouva takovejhle megababylon.. vzdyt ten clovek se jenom naparazitoval na scenu, nechapu, jak to nekdo muze videt tak, ze by ji nakym zusobem "tvoril"... jeho produkty jsou spis "netvori" =)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: ja se teda cesky rege scene neorientuju, ale tenhle vyrok me fascinuje. ctu si to furt dokola a ne a ne to pochopit... :)

"Jiří MessenJah
    Bro tak ty akce delej Ty, dyt v tom Ti prece marny Jahyho akce nemuzou zabranit... Ne? Urazky vidam u ruznejch lidi a dost jich vidam taky na Jahyho adresu. Nejsem schopnej sledovat konverzace a ani ochoten. Kdyz poradatel akce posle doprdele nekoho ze sety.cz tak to preci neni duvod abych mu na akce nejezdil. Koukam spis na to, ze z akci co sem s nim odjel si odnesl nejakou kacku na par z nich - dela to z přesvědčení a za to si zaslouzil muj respekt."
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: to mi zustava rozum stat....

ale na druhou stranu jestli po tom vsem co se deje... chatky, jidlo, piti, "program", novy listky, stary listy..... jestli i tak tam nejaky lidi jedou taky asi dobre jim tak. To je jako bych se divil ze nekdo jde na Kabáty...taky pro me uplne mimo ale pro nekoho modla....treba tomu nerozumime)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam