• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    neni mi ho lito, proste neni.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FREEDA: psychopatovi nikdy nikdo nezbyval,lidi jsou pro něj jen zdroje. v jeho hlavě muze za všechno nyx atp.. on je nevinny.
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    MADUBSTEPGUY: Jako fakt mi ho je líto, ale každej svýho štěstí strůjcem...věděl to a už několikrát se spálil, přes to Jahriderovi šanci dal. Jahrider je vážně mrdka...vyjebe s posledními lidmi, kteří mu zůstali...
    KOLLER
    KOLLER --- ---
    MADUBSTEPGUY: Haha..všichni teď brečí a přitom všichni věděli, čeho jsou součástí :)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    WIIT
    WIIT --- ---
    Jsem zvědavej jak se k tomu postaví B4L
    NANRLE
    NANRLE --- ---
    MADUBSTEPGUY: Coz v dnesni
    MADUBSTEPGUY: Hlavne v dnesni dobe internetu neni fakt tezky zjistit co je zac.Nejak se ty podely od radoby promoteru mnozej.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ERIKK: urcite tam byl a ONE LUV)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MADUBSTEPGUY:
    PAYAMAN: dobre mu tak
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    NANRLE: Přesně tak.. Ale jak se na Ostravsku říkává, "Kdo chce kam, ch*j s ním."
    NANRLE
    NANRLE --- ---
    Jak na to koukam to bych se snad stydel bejt v line upu napsanej :-)Koukam nekteri ignorovali jeho povest atd.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    MADUBSTEPGUY: jsem zvedav jestli se vyjádří nebo to smaža

Michael Havrda v místě Orlická Přehrada.
    13 min ·
    Zasloužený chill po největším zle co mě kdy mohlo potkat -_-

Uložit
    Orlická Přehrada
    Přehradní nádrž
    Lidé, kteří toto místo navštívili (3.826)
    To se mi líbíZobrazit další reakceKomentářSdílet
    22
    Komentáře
    Dano Kvak
    Dano Kvak Je to fakt tak špatný?
    To se mi líbí · Odpovědět · 12 min
    Soptik Švárová
    Soptik Švárová co je?
    To se mi líbí · Odpovědět · 11 min
    Zdenek Kobylka Vymlátil
    Zdenek Kobylka Vymlátil koukam, ze moje auto bylo v patek chytrejsi nez ja...
    To se mi líbí · Odpovědět · 8 min
    Pavel Buml
    Pavel Buml a to je vše, co k tomu řekneš?...maš na tom průseru stejný podil jako jahrider....nejste chopni sepsat ani omluvu učinkujícím a divákům.....hodně špatné
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 2 min · Upraveno
    Pavel Buml

Napište odpověď...

Vybrat soubor
    Petr Papouch Papoušek
    Petr Papouch Papoušek Kdybys raději poslouchal impressaria...
    #zrcadlo #kalendar
    SEN_
    SEN_ --- ---
    MIK23: asi si jel hledat misto, kam si postavi stan, az mu banka prijde zabavit ten byt .))
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MADUBSTEPGUY: to jako jeden ze dvou orgu ještě ke všemu utekl uprostřed party?
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Vysmech kazdemu kdo byl predem varovan a stejne tam jel hrat nebo jen jako navstevnik.. A Jahrider by si po tomto fiasku uz mohl najit normalni praci, nebo prinejmensim povesit jeho promoterskou karieru na hrebik
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    A jak dopadl poslicek bozi a.k.a hraju kde mi zaplati "Mesenjah" ? Hral? spokojenej? zaplacenej? :D
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Matko Iljev Bostanič Jah ty curaku :D nauc se delat kalby na b4l ani nejezdi! Delas ostudu
    1 hod
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Mě baví jak sice psal na lajnap lidi co tam nikdy hrát neměli, ale lidi co tam skutečně jedou na programu nemá: třeba divadelní spolek Napříč má na fejsbuku naivní zprávu o tom, jak jedou na Highlander s premiérou jejich nové alternativní hry, ale v lajnapu nejsou. Očekávám silné zážitky.
    https://www.facebook.com/napric/?fref=ts
    FAKE_DJ
    FAKE_DJ --- ---
    MADUBSTEPGUY: it is true... je mi to fakt líto a docela se divím, že máš se mnou tu svatou trpělivost a 4 roky čekáš a neděláš kolem toho žádný zle. podvodný jednání ve zvyku nemám a doufám že ti to ještě dokážu vynahradit. ale je fakt že jsem dobrej čurák :) už jsem měl x možností to napravit, ale "nevzpomněl jsem si"... adhd powa2win
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam