• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    L4MA
    L4MA --- ---
    ze je Jah arcizmrd je znamy, ale tohle musi bejt nejaka dusevni porucha, kvuli ktery by nemel bejt svepravnej. prece ani takovej ultracurak nechce bejt schvalne uplne na mizine.

Issei Tanukichi
    Me too, I've got cancelled as well.
    It's understandable for me somehow but one thing, I was at meeting point today but nobody came there. Plus recommended bus at the meeting place was only for friday and sunday so didn't come.

tohle je neuveritelne extremni poser, na typka (ocividne presprilis tolerantniho) se uplne vysrali, poslou ho na nakej posranej bus, o kterym si sam musi zjisti ze vlastne vubec nejede... :)

on musi bejt fakt chorej, kazdyho cloveka se stopovejma zbytkama slusnosti by muselo svedomi sezrat za ziva....
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ja myslel, ze na fejsacku, kdyz nejaka stranka ma vic jak XX tisic fans, tak majitel ztraci ultimatni spravu a ta spada do te skupiny ? (neoperuju na fejsbuku, tak netusim pok jakym style to tam jah vede ...) :)
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    Jinak teda blbý je, že pak tu událost smaže a nikde nezbyde nic
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    SOLDIK: hrozný, ostuda...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Marko Alpner: (– cítí se zklamaně).
    Právě teď ·
    Drove all the way from Slovenia, just to find out the 'festival' is not gonna happen. 600km and more than 6h of driving to arrive at empty field, where 3 students didn't know more than 10 words in English. Shame! I understand that the weather was shit, but still, you could at least post something on Facebook about it. And now driving back... Where can I send a receipt for gas, road tolls and coffee?
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    VON_GILOTINE: Blbý je, že on si zase někoho najde, pojede si svůj kolotoč furt dokola dokud nezemře nebo ho nezavřou.. :(
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    neni mi ho lito, proste neni.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FREEDA: psychopatovi nikdy nikdo nezbyval,lidi jsou pro něj jen zdroje. v jeho hlavě muze za všechno nyx atp.. on je nevinny.
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    MADUBSTEPGUY: Jako fakt mi ho je líto, ale každej svýho štěstí strůjcem...věděl to a už několikrát se spálil, přes to Jahriderovi šanci dal. Jahrider je vážně mrdka...vyjebe s posledními lidmi, kteří mu zůstali...
    KOLLER
    KOLLER --- ---
    MADUBSTEPGUY: Haha..všichni teď brečí a přitom všichni věděli, čeho jsou součástí :)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    WIIT
    WIIT --- ---
    Jsem zvědavej jak se k tomu postaví B4L
    NANRLE
    NANRLE --- ---
    MADUBSTEPGUY: Coz v dnesni
    MADUBSTEPGUY: Hlavne v dnesni dobe internetu neni fakt tezky zjistit co je zac.Nejak se ty podely od radoby promoteru mnozej.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ERIKK: urcite tam byl a ONE LUV)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MADUBSTEPGUY:
    PAYAMAN: dobre mu tak
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    NANRLE: Přesně tak.. Ale jak se na Ostravsku říkává, "Kdo chce kam, ch*j s ním."
    NANRLE
    NANRLE --- ---
    Jak na to koukam to bych se snad stydel bejt v line upu napsanej :-)Koukam nekteri ignorovali jeho povest atd.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    MADUBSTEPGUY: jsem zvedav jestli se vyjádří nebo to smaža

Michael Havrda v místě Orlická Přehrada.
    13 min ·
    Zasloužený chill po největším zle co mě kdy mohlo potkat -_-

Uložit
    Orlická Přehrada
    Přehradní nádrž
    Lidé, kteří toto místo navštívili (3.826)
    To se mi líbíZobrazit další reakceKomentářSdílet
    22
    Komentáře
    Dano Kvak
    Dano Kvak Je to fakt tak špatný?
    To se mi líbí · Odpovědět · 12 min
    Soptik Švárová
    Soptik Švárová co je?
    To se mi líbí · Odpovědět · 11 min
    Zdenek Kobylka Vymlátil
    Zdenek Kobylka Vymlátil koukam, ze moje auto bylo v patek chytrejsi nez ja...
    To se mi líbí · Odpovědět · 8 min
    Pavel Buml
    Pavel Buml a to je vše, co k tomu řekneš?...maš na tom průseru stejný podil jako jahrider....nejste chopni sepsat ani omluvu učinkujícím a divákům.....hodně špatné
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 2 min · Upraveno
    Pavel Buml

Napište odpověď...

Vybrat soubor
    Petr Papouch Papoušek
    Petr Papouch Papoušek Kdybys raději poslouchal impressaria...
    #zrcadlo #kalendar
    SEN_
    SEN_ --- ---
    MIK23: asi si jel hledat misto, kam si postavi stan, az mu banka prijde zabavit ten byt .))
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MADUBSTEPGUY: to jako jeden ze dvou orgu ještě ke všemu utekl uprostřed party?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam