• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Já z toho mám škodolibou radost jak blázen. A vůbec z toho nemám špatný svědomí :D
    TRUPEEK
    TRUPEEK --- ---
    KBN:
    TELLEMAHOOKA: díky :-)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Pavel Šmíd Ps: divim se ze colectiv a messenjah vystoupili..
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 min

Pavel Buml tak lowe třeba
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    payaman informuje

Pavel Šmíd wildo.. komedie strasna.. Jahrider kdyz se nepovesi tak ho vsichni stahnou z kuze :D ma podepsanou smlouvu o pronajmu sound systemu .. :D asi se anis bude soudit kdyz se k tomu nepostaví normalne.. odpověď? .. ne nebavil :D propadak.. organizace na picu .. vsechno spatne.. :D .. ve finale se s toho stala proste rychta :D
    KBN
    KBN --- ---
    je to v té události úpně navrchu pod tím datumem jsou informace a vedle si klikni na diskuzi
    TRUPEEK
    TRUPEEK --- ---
    Kde ty komenty čtete? Na fb v události to nevidím.
    KBN
    KBN --- ---
    Kristýna Antošová
    13 min · Praha ·
    Podezrele malo hejtu a negativnich komentu na to co se tento vikend udalo sice jsem tam jela jako artist ale ze budu jeste resit aby mel kde a jak vystupovat headliner main stage zatimco Jah si v klidu spi a je mu to uplne jedno to jsem teda necekala ale po teto zkusenosti aspon muzu rict ze s timto clovekem nechci uz nic mit
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Já myslím, že to není jeho chyba, že to je chyba lidí co tam byli páč přece People make the party :D :D :D :D :D
    ERUVEO
    ERUVEO --- ---
    L4MA: no já bych se nedivil kdyby to bylo one love...a to už by o něčem svědčilo :D:D:D
    L4MA
    L4MA --- ---
    lol, ona ta akce trva jeste dnesni noc, a mistr ma jeste na poradu hrani v primetimeu s nejnadejnejsim MC v CR. :D uplne vidim tu one love atmosku pod stagei. :)

23.00 - 00.30 // Dirty Growa + MC Šafy (CZ-SK)
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    L4MA: Dela print screeny tady jako dukazni material pro tu zalobu, neasi :-)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    a pristi tyden tu mame Beats for lowe....kde duo Jahrider und Crackenn šefujou Reggae2jungle stage....to chcu videt jak si budou rozumet

https://www.facebook.com/beats.for.love/videos/1097815890274973/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pan reditel

VEX
    VEX --- ---
    MADUBSTEPGUY: Zkurvenej nyx tyvole.
    L4MA
    L4MA --- ---
    FUCK_YOU: opet pritomen. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taky kvalitka

LION
    LION --- ---
    L4MA: už to vidím, díky, mám v těch asi 50 událostech, klubech a uživatelích trošku brajgl. je to teda zcela nová síla koukám...
    L4MA
    L4MA --- ---
    LION: nn, zatim je tam vsechno...
    LION
    LION --- ---
    Už je to tam asi promaznáno? Nějak nemůžu nic najít. Doufám v nějaké shrnutí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam