• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KBN
    KBN --- ---
    Kristýna Antošová
    13 min · Praha ·
    Podezrele malo hejtu a negativnich komentu na to co se tento vikend udalo sice jsem tam jela jako artist ale ze budu jeste resit aby mel kde a jak vystupovat headliner main stage zatimco Jah si v klidu spi a je mu to uplne jedno to jsem teda necekala ale po teto zkusenosti aspon muzu rict ze s timto clovekem nechci uz nic mit
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Já myslím, že to není jeho chyba, že to je chyba lidí co tam byli páč přece People make the party :D :D :D :D :D
    ERUVEO
    ERUVEO --- ---
    L4MA: no já bych se nedivil kdyby to bylo one love...a to už by o něčem svědčilo :D:D:D
    L4MA
    L4MA --- ---
    lol, ona ta akce trva jeste dnesni noc, a mistr ma jeste na poradu hrani v primetimeu s nejnadejnejsim MC v CR. :D uplne vidim tu one love atmosku pod stagei. :)

23.00 - 00.30 // Dirty Growa + MC Šafy (CZ-SK)
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    L4MA: Dela print screeny tady jako dukazni material pro tu zalobu, neasi :-)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    a pristi tyden tu mame Beats for lowe....kde duo Jahrider und Crackenn šefujou Reggae2jungle stage....to chcu videt jak si budou rozumet

https://www.facebook.com/beats.for.love/videos/1097815890274973/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pan reditel

VEX
    VEX --- ---
    MADUBSTEPGUY: Zkurvenej nyx tyvole.
    L4MA
    L4MA --- ---
    FUCK_YOU: opet pritomen. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taky kvalitka

LION
    LION --- ---
    L4MA: už to vidím, díky, mám v těch asi 50 událostech, klubech a uživatelích trošku brajgl. je to teda zcela nová síla koukám...
    L4MA
    L4MA --- ---
    LION: nn, zatim je tam vsechno...
    LION
    LION --- ---
    Už je to tam asi promaznáno? Nějak nemůžu nic najít. Doufám v nějaké shrnutí...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Michael Švejcar: (– cítí se zklamaně).
    10 min · Písek (město), Texas, Spojené státy americké ·
    Ještě než jsem tam včera jel, čet sem tady ve skupině, že je to tak trochu fail, že zrušli mainstage a blabla, řikal sem si tak co no, smack mě stejně nezajmá du tam na tekno.. ale to, že jim nachčije do playerů, prodlužek, do všeho, a bude chvíli hrát jen jungle stage, kam se vešlo asi 15 lidí a byla to jedna velká bahenní lázeň, to jsem fakt nečekal.. naštěstí tu tekk stage pak nahodili, ale hrála asi jen z půlky.. co chci říct je, že když hlásí, že budou bouřky, bylo by dobrý si to nějak ohlídat a zapojení líp zabezpečit.. tohle se nestalo ani na czaroteku, a to je freečko...
    L4MA
    L4MA --- ---
    ze je Jah arcizmrd je znamy, ale tohle musi bejt nejaka dusevni porucha, kvuli ktery by nemel bejt svepravnej. prece ani takovej ultracurak nechce bejt schvalne uplne na mizine.

Issei Tanukichi
    Me too, I've got cancelled as well.
    It's understandable for me somehow but one thing, I was at meeting point today but nobody came there. Plus recommended bus at the meeting place was only for friday and sunday so didn't come.

tohle je neuveritelne extremni poser, na typka (ocividne presprilis tolerantniho) se uplne vysrali, poslou ho na nakej posranej bus, o kterym si sam musi zjisti ze vlastne vubec nejede... :)

on musi bejt fakt chorej, kazdyho cloveka se stopovejma zbytkama slusnosti by muselo svedomi sezrat za ziva....
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ja myslel, ze na fejsacku, kdyz nejaka stranka ma vic jak XX tisic fans, tak majitel ztraci ultimatni spravu a ta spada do te skupiny ? (neoperuju na fejsbuku, tak netusim pok jakym style to tam jah vede ...) :)
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    Jinak teda blbý je, že pak tu událost smaže a nikde nezbyde nic
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    SOLDIK: hrozný, ostuda...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Marko Alpner: (– cítí se zklamaně).
    Právě teď ·
    Drove all the way from Slovenia, just to find out the 'festival' is not gonna happen. 600km and more than 6h of driving to arrive at empty field, where 3 students didn't know more than 10 words in English. Shame! I understand that the weather was shit, but still, you could at least post something on Facebook about it. And now driving back... Where can I send a receipt for gas, road tolls and coffee?
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    VON_GILOTINE: Blbý je, že on si zase někoho najde, pojede si svůj kolotoč furt dokola dokud nezemře nebo ho nezavřou.. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam