• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    PAYAMAN: dobre jim tak, najivkam
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Czech Beatbox Battle
    55 min ·
    Royal Tag Team Beatbox Battle byl zrušen! :( Omlouváme se všem zúčastněným beatboxerům, porotcům a fanouškům.
    Jaro Cossiga: Tak na vědomost se dává, že festival HIGHLANDER (Shitlander) je/byl největší provar, který jsem měl možnost za posledních 16 let na vlastní kůži zažít. To co se tam včera dělo (organizačně, lidsky i nelidsky, hudebně i nehudebně a vůbec všeljak...), sem naposledy zažil na czechteku v roce 2000 (a i tam to bylo ještě o 100% lepší a realovější). Pan "promoter" a "organizator" jo a taky "ředitel festivalu" Michal Ludvig a Viktor Hollmann a nevim kolik ještě profilů má, je z mého pohledu retard, který si neuvědomuje následky svého chování a rozhodnutí. Objednal si u nás Tag Team Battle s mezinárnodní účastí a v den akce (kdy všichni přijeli do ČR) se slabomyslně vyjevyl, že ruší hlavní stage a že nemá ani korunu a že to pošle na účet, a že bude i odškodnění a že tamto a že tohle a že Smack a že zvukař a že blabla... známe tyhle pohádky všichni aspoň z vyprávění!?
    Je mu úplně jedno, že sem přijeli beatboxeři ze vzdálenosti 800km a zase jedou domu z holou prdelí, bez peněz a bez battlu. Takže děkujeme, za mezinárodní ostudu, prodělaný peníze, neuskutečněný battly, prochcaný chatky, za to že nesplnil z rideru ani tu obyčejnou pitnou vodu, natož něco k jídlu!!!! natož aspoň cetovné.
    btw: tak sme si udělali vlastní chatka stage, kde se děli magické věci. brzy video
    díky/thanx Michal Cagi Zahel Tomáš Gern Piotr Bobby Jarosz Piotr Pejot Jot Dan Doan Frat Dizflash Demirci Tim Slizzer Tiny Beat Dada Slapeto Martin Lionell Betuš ..
    Díky naší crew, co ste nás podpořili a jeli s náma! Sorry raperům že neproběhl EOTW battle ze stejných důvodů!
    https://www.facebook.com/czechbeatboxbattle/?hc_location=ufi#
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    MADUBSTEPGUY: no pavlík taky nebyl moc spokojen:)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    PAYAMAN: Dokud mu tam budou jezdit tvojí jmenovci, myslím, že ne.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    PRAJCI: aha, dik, ja premyslel jak na to, a samozrejme cloveka nenapadne aneb proc na to jit jednoduse kdyz to jde slozite:) kazdopadne je to zde

PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    to nikdy neskončí?
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    _IOB_: Já jsem dal "tisk" a následně uložit do souboru/pdf ...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    odpoledne jsem si rozkliknul HL FB udalost a i s podkomentari rady poslednich postu, ze si to pak navecer proctu. a jake je me prekvapeni kdyz tu ctu a nasledne zkusim znova proklik na udalost, a smazana (ok, zase az TAKOVE prekvapeni to neni:) kazdopadne predtim otevrena stranka je porad nactena, ted uz i ulozena, akorat se mi s tim nechce parat a postupne delat screeny a orezavat post za postem... nekdo nejaky tip na offline webpage 2 pdf konvertor?) nachazim jenom samy online, coz je uz ted samozrejme naprd...
    KETAMINA
    KETAMINA --- ---

JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    FAKE_DJ
    FAKE_DJ --- ---
    FAKE_DJ
    FAKE_DJ --- ---
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: To by mě zajímalo jak se tohle může povést.
    DUB
    DUB --- ---
    PTT: jo lepsi by bylo drzet hubu. imho tenhle typek stihnul hrani v patek a dostal slibeny pivko a klobasu
    PTT
    PTT --- ---
    to bude jeste zajimave....prvni ucinkujici/ochrance podelavek se ozval

Rišák Lazoo to je jak hon na carodejnice ... a ted si tady muzete mastit ega..jakou jste meli pravdu :D hlavne si kazdy plivnete..to vam jde nejlip :D a hlavne urazet, nadavat a kopat kolem sebe
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Mam zablokovany fb. Muzu asi jen hadat ze ..
    PTT
    PTT --- ---
    Ten Havrda je strasny picus jeste tak rok a bude to druhy JAH...omluva neomluva a v patek bude boss uz jsem mu musel neco napsat

Michael Havrda
    To že mé jméno někde zneužil zlodějskej lhář a zmrd neznamená že s tím mám cokoliv, chyba je že sem si neohlidal vymazani, to je pravda....jel jsem tam jen ze soucitu k zahranicnim artist, ani ve snu by me nenapadlo ze zaziju peklo na zemi v realu
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PTT: to mělo akorát posunout ten příspěvek, kde se řeší highlander na druhou pozici :)
    PTT
    PTT --- ---
    MIK23: Tak asi si z toho moc nedela, kdyz uz se foti s visackou z B4L kde je napsano BOSS!

https://www.facebook.com/crackenndj?fref=ts
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    promáznuto a je klid , primárně jde o to MR.Jah opět pojebal koho mohl . Tak peace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam