• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    JAH_N_BASS: pro me ne :( udelej screen pls
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    hazejte fotodokumentaci arealu, se tesim na ty stage jak z archivu nasich detskejch akci
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PRAJCI: jsem havrdovi aka krakenovi aka spolupodelavaci na highlanderu odepsal na to co si tam dovolil napsata on to hodnoceni radsi smazal :DD nedivim se mu a bylo jasne ze to udela. proste chudak.
    GROK
    GROK --- ---
    zazitek z higlanderu, potkali pana reditele osobne! chudaci

Na tuhle party jsme se vydali kvůli super přírodě a slušně načatýmu počasí i přesto, že jsme již o panu řediteli něco slyšeli (neřešili jsme - drbů je spousta). Navíc tahle obsáhlej line up zorganizovat a uřídit aby vše proběhlo jak má, chce fištróna - byli jsme tedy zvědaví, jak se ve Varvažově zjeví Zvířata, Rocky Leon a další :D. Reservly jsme chatky, nakoupili a těšili se na pohodovej víkendík s kapelkama a freetekno hudbou. Ihned po příjezdu jsme zjistili, že v naší reservlý a polozaplacený chatce je otevříno, hadry na postelích v policích atd. Když jsme se zeptali slečny poblíž, řekla, že tam museli ubytovat artists (jahrider a jeho kejmo's) a tak, že to vyřeší. Pro nás nou problem, počkali jsme než nás teda pustila dovnitř a ať jim pak pouze dáme jejich věci. Tak jsme jejich cajky dali na stranu hezky k sobě na stůl a zabydleli jsme se. Po 20 minutách přiběhl nějakej dretatej píčoun s čepicí vzad (zatím jsme nevěděli, že se jedná o "ředitele") ať mu ihned odevzdáme klíče a všechny věci zase vystěhujeme, že tam je on. Poté co se od prvního slova choval jak mrdkoš, nenechali sme si srát na hlavu a slušně ho poslali do pí... A že naší grupu je sakra těžký vytočit :). Jentak z hecu jsme si řikali, že to určitě musel bejt ten známej kokot o kterým se tak mluví. Nakonec to tedy byl on a jen jsme se sami přesvědčili, co to je za egostroj a dementního týpka. Naše první osobní setkání. Průběh festu již asi všichni znáte, kapelky v pátek jakože něco bylo, ale bez světel, energie, publika a tak celý na kokot. Tudíž večer nás zachránila tekk stage a nakonec acid kousek od chajdy :). Večer jsme si i tak užili na výbornou. Druhý den koupání procházky atd. Opět super den, ovšem ne díky programu avšak díky počasí a prostředí a naší dobré nálady. Jakmile se začaly stahovat temná mračna a kolem hlavní stage bylo mrtvo, bylo nám jasný, že se asi hrát nebude. Itak jsme se nenechali nasrat a užívali zbytky performací co ještě fungovaly :). Bouřka luxus a DnB stan a Acid nás dokázaly pobavit i přes veškeré podělávky. Čili shrnutí - Jahrider je kokot (co jsem si už zjistil co dělá a nedělá, i dle našeho prvního setkání), kluci od soundů se snažili i když jim padali plachty, všude byla voda, dávat co to jde a zachránili rozesratou párty. A v neposlední řadě musím ocenit Varvažovský kempský lidi za kuchyni, čisté hajzliky atd. Takže pro nás po 15 letech paření nová zkušenost s rozjebanou párty. Naštěstí naše crew je tak silná na duchu, že nějakej mrdíček jí nedokáže zkazit párty a udělali jsme si i tak super víkend. Pro příště každopádně jak někde bude Jahrider - nikdy více. Ani korunu už nedáme tomuto podělávači a vychcancovi. Doufám, že ponese následky. Hezký den vinčuji
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    PETGRIDUS: honza guest alacrew mi dluží uz 3roky peníze za zvuceni jeho narozek kde ani nebyl . Ja jel 250km tam s zpět . Vybíral se tam vstup 150 . A ten den odlétal do španělska . Jestli si z toho nezaplatil letenku když tem co to vybíral utekl z celou kasou . Jinak bylo to v plzni v jednom klubu . 2 stage . Hrát tam i weasel b. A nikdo nic nedostal . Takže si na něj davehta taky bacha :) hajzl jeden :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: byl to utok. nedavno jsem tomu celil nekde z ruska, takze mi FB odstavil ucet, ja ted odpovedel na par otazek a zmenil heslo a fb jede.
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    I u hodnocení se člověk trošku pobaví ...

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CHONGX: Quest Alacrew Jeste jsem chtel dodat ze k nam posilal artist ze vsech stage na free drinky , ktere nam samozrejme nezaplatil. Mozna se nedostalo na vsechny ale i tak sme radi ze sme alespon par lidem dali najist a napit
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    CHONGX: jsou tam docela dobré komentáře .) https://www.facebook.com/alacrew23?fref=ts
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Mozna nikdo nepochopil slogan FREE AND TOGETHER!
    CROME
    CROME --- ---
    co ten zastavenej byt, uz asi neni ze?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    narostlý počet haterů a dobrý víkendový spánek naplnili Jaha novou energií bojovat proti ovčí stádovitosti
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    JAH_N_BASS: toto je kvalitní material
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    CICIN: ty vole to si musel namastit kapsu oba víme co je to za vychcanka
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No sleduju to tady už docela dlouho, ale až tohle jsem teda nečekal. Chápu správně, že akčoliv to byl mega průser a Jah se tam vyndal a usnul, podělal skoro všechno a všechny, tak záchody byli celou dobu čistý a s papírem?
    CICIN
    CICIN --- ---
    No co tak čtu, tak docela dost lidí dalo na tuhle věc vstupné a na místě se vlastně skoro nic nedělo, on snad na tom ojebu vydělal ještě peníze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam