• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    kldi tady zase. jak maly decka. s timhle si bezte vedle do pomlouvaciho auditka. diky
    SKRU
    SKRU --- ---
    AKISAN: díky za řání.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: to je ale rajdova hláška, bacha at te nezažaluje, samoška kéééémo:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SKRU: pořeju ti pěknej den.
    SKRU
    SKRU --- ---
    AKISAN:jasne, ty ses vlastne takovej batman ve vysluzbe, zmoudrel, zavrhl nasili a vynasi pouze moralni bezkontaktni soudy. lol.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SKRU: hadry od sponzorů si muchlam kazdej vikend a je videt ze nevis o cem mluvis...ja uz tam parkrat za sebou a nebylo mi z toho dobre ani kdyz dotycnej sahl na moji holku a vymetl sem jeho drzkou podlahu..... dneska uz se radsi seberu a du pryc.
    SKRU
    SKRU --- ---
    AKISAN: presne o tom mluvim. ja chapu, ze treba ty by sis nerad pomuchlal hadry od sponzoru, dalsi zase ze ma novy brejle, tenhleten ma pristi tejden rande a nemuze tam s monoklem..atd atd. proste kazdej ma nejaky racionalni duvody, proc je to nevhodne a beztak uz to nekdo davno udelal za tebe:)))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    IJACZEK: pro neznale, kdo si / jste?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: v tohle pripade násilí nic neřeší....to chce právníka
    PTT
    PTT --- ---
    GROK: ja fakt nevim ale ja tam zadnou pokoru a omluvu fakt nevidim....jen vymluvy, fnukani a jeste utok na lidi ktere urazel pred "festak" a vlastne i po + ta super fotka v zahlavi s paskou BOSS je epic
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SKRU: kdyz jdes nekomu dat po tlame tak si vazne musis bejt na 101% jistej jestli to za to stoji protoze at tak nebo tak tak to nikdy nedopadne dobre, pokud ti nedela radost mlatit lidi a ublizovat jim.... takze i u takovyho zmrda si musis rict jestli ti to za to stoji a jestli to ma vubec smysl.... a ve finale asi nema, protoze on stoprocentne uz xxkrat po tlame dostal (to neni mozny aby nedostal) a hele kam to vedlo.......
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PRAJCI: to zase ne...znam z olomouce mraky lidi, ktery sou v cajku.... dost z nich dalo nedavno ruce od Crackenna pryc btw....
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    PAYAMAN: aha :D okej :D
    SKRU
    SKRU --- ---
    BANANABOY: protoze kdo chce, hleda zpusoby a kdo nechce, hleda duvody.. a tady uz jednou probehlo cviceni na tema "moralni vitez nema za potrebi nekoho bit, co kdyby to pro me spatne dopadlo, navic by me moh zalovat", to sem se dobre pobavil... pritom na takovyhle kripliky je par facek vetsinou jedna z mala veci, ktery rozumej a zafungujou.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    IJACZEK: z toho si nic nedelej, o me si nekdo myslí, že jsem tam hrál:)
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    PAYAMAN:
    PAYAMAN: Vy vole ... :o))))
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Ten dredatej píčus nás v lednu oslovil, esi s ním nechceme spolupracovat. Hned jsme řekli, že NE! a už jsme to neřešili.

Teď jsem našel naše logo na webu Highlanderu v sekci Partners.

Fakt paráda! Takže to vypadá, že s tím máme něco společného.....
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PRAJCI: tak hlavně že nejsi z Havličkova brodu:)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PRAJCI: to Langer taky:)
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    GROK:
    AKISAN: Já se snad začnu stydět, že jsem z Olomouce ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam