• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VEX
    VEX --- ---
    PAYAMAN: A to byl ještě nedávno docela v klidu.

Anis Happem Kryspin Mame s nim domluvenou akci je to clovek z maximalne vstricnym pristupem ... Jeste si ubral 10% ze sveho aby jsme poplatili naklady... Domluveni akce trvalo zhruba 10 minut ... No problema jinak nechapu jednat z agenty resit booking letenky noclehy zahranicnim hvezdam no jako sem rad ze jsou lidi jako Jahrider spousta lidi odradi komunikace v cizim jazyce vubec hledani jak danou hvezdu oslovit a on to ma v balicku all inclusive zasuper cenu ba naopak diky takovy lidem dostanete porci zahranicnich hvezd celkem za rozumnej peniz
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    havrda všechno blokl
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tak Zážitky z hejlandera jsou zablokovane....hm:))))
    VEX
    VEX --- ---
    GROK: A co jinýho než voblož je totálně se na všechno vysrat? Tenhle týpek má fakt dost, jsem rád, že dostal prachy pro který si tam přijel.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: když si dá nekdo v Cz do jména jah, svedčí to v lepším případě o jejich neznalosti a naivite, v horším o jejich debilitě...
    Jah - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jah
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    SOLDIK: Confirmed!
    Marijuana Use Causes Brain Damage Confirmed
    http://www.medicaldaily.com/marijuana-use-causes-brain-damage-confirmed-241869
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: nesud podle dvou mimonu z cz

Jah Shaka - The Positive Message (Album)
    https://www.youtube.com/watch?v=zWbS7VWV2SM
    L4MA
    L4MA --- ---
    ja sem chvili zvazoval tu jeho nabidku volnyho vstupu, ze bych se zasel na mistra podivat osobne na ten prazskej halomrd, co bude/byl. pak nade mnou ale zvitezil strach, ze je to lecka, a od toho imbecila dostanu do drzky, jak slibovaval... :) bohuzel mam rucicky jak paratka, a pestni justice bych nedokazal zjednat. :)
    CROME
    CROME --- ---
    GROK: Uber-kokot
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ta rajdova idiocie musí být nakažlivá.....jinak nevim
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GROK: ja si zacinam rikat, ze kazdy kdo ma v nicku JAH je totalni vyhulenec s mozkem na kasi. :D
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    SOLDIK: zatím se neví, ale doufám že Kamil mu zavře dveře, ale ted mu ohledně toho psát je zbytečné. Má ted asi jiné starosti

Vypadá to tak, že letos to bude Mít hlavně pod záštitou kraken a jekyl se tam určítě objevi
    GROK
    GROK --- ---
    messenjahovo vyjadreni, prijde mi jak hlucho slepej

Zdar a silu! Myslim, ze nerozlišujes totalni organizacni neschopnost od umyslny obloze. Hlasi se jeden jeliman (: Co jsem videl na reggae stagi tak vsechny vyplatil a nikoho neoblozil. Jinak to byla nejvetsi katastrofa co jsem kdy videl. Ale umyslna obloz ne. Tecka
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    L4MA: Nejllíp by fakt udělal, kdby se šel léčit. V HB je přece dost vyhlášená cvokárna, tak by to neměl ani daleko domů, kdyby dostal vycházky ...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: tak anis vytočený do běla

Anis Happem Kryspin Tohle jsem jeste nezral se tam natrasal za tema playera doplnoval nakyho zahranicniho mc a ted budes delat frajera jak si tuto tamto ja mel na starost 2 stage i artist na ni tak mi rekni co si delal ty krome litra jegra a jednoho setu kterej stal za hovno!!! Ted jsem jeste vic dozranej ze takovej truhla si pripisuje neco a jeste mu to tu vsichni zerou si stejne troll jak michal ted jeste horsi o to ze to chces cely hodit na nej a vyjit jako frajer
    L4MA
    L4MA --- ---
    Jah tu opakovane rozhlasoval, jak nadevse miluje svy haterz, a jak ho posunujou na jeho zivotni ceste. predpokladam ze po tomhle bude instantne na nejvyssim zenovym levelu, vibrovat s nekonecnou positivni energii Universa. :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Jana Zichová Mě se Michale rozhodně omlouvat nemusíš - já po to tobě žádnou omluvu nikdy nechtěla a Mik taky ne. Díky Highlanderu se ukázalo, kde je pravda s za mě je to největší zadostiučinění! Všem jsi byl úplně fuk, dokud jsi ho nezačal bránit a co víc, totálně jsi převzal jeho komunikační praktiky - prostě profík na poli hudební scény... jediný důvod proč tady teď visí Tvá omluva je, že se bojíš o svoji reputaci o kterou ses tak krásně za poslední týdny postaral díky paktingu s tou schizoidní figurkou s desítkami profilů ;-) Snad tedy alespoň B4L dopadne dobře. Jinak ten o karmě z min. týdnu byl dobrej! :-)))))
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 min
    Anis Happem Kryspin
    Anis Happem Kryspin Ty Havrda cos tam kmital moji kluci nespali 24 hodin resili vse ohledne hlavni stage kde ty sis se svejma kamosem odehral super set bavil ses a to ze pracujes my byli strhany jak draty tys tam chlastal jagermeistera a jeste si zamnou a technikem prisel jesi vas vyfotim z nakym cernochem jesi tohle beres jako praci ty hvezdo ted tu akorat pises bla bla bla kdyz sem te poprosil o vodu na hlavni stages mel si me v pici jak nejvetsiho povla nebejt lidi jako ja tak sis ani na hlavni stagi nemoch pohonit to svoje ego a ted je mi s tebe jeste vic na bliti nez z michala ty idiote!!!
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DRY_ROT: v jakem zneni podat na jaha trestni oznameni?
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    SOLDIK: Jak to myslis? Nevis, kdo presne za tim stoji, proto neznamy pachatel..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam