• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    L4MA: zalobu by mel podat Crackenn na Jahridera, když ho tak poškodil, neasi
    BRETA
    BRETA --- ---
    sem cekal spis anketu průplesk vs. zaloba, tahle anketa je zbytecna :)
    SKANCIK
    SKANCIK --- ---
    Shitlander :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    TELLEMAHOOKA: to by bylo asi dobry postnout treba pod tu holku, co rikala ze to tak nenechaj na FB. tady nikdo kdo by se realne ucastnil, a mel tak mandat podnikat takovy kroky, nebude.
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    Kdybyste to někdo myslel vážně s tím trestním oznámením, které by mimochodem mohlo vyústit v zákaz činnosti, tak by se mohlo jednat o podvod a o poškození spotřebitele. Podmínkou je celková škoda alespoň 5 000 Kč, což si myslím že se hravě naplní. Myslím, že by to stálo za to, pokud nechcete, aby se pan řiditel za rok vrátil v plné síle.

Trestní zákoník - č. 40/2009 Sb. - Aktuální znění
    http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#p209
    Trestní zákoník - č. 40/2009 Sb. - Aktuální znění
    http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#p253
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    taková ta situace, kdy máte párty, dvě stage, 50 organizátorů, 5 jiných lidí, kteří to skutečně dělají, a v tý horečce zároveň nikdo neví, co dělá ten druhý. majstrštyk. mám takové tušení, že na letiště stačilo vskutečnosti poslat jednu dodávku.
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    PAYAMAN: lepe mozna CrackRider
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    L4MA: dj JahCrack:)
    SYNCRO
    SYNCRO --- ---
    SOLDIK: Můj pseudolabel se jmenuje GunJah a nepřijdu si jako totální vyhulenec s mozkem na kaši 8-) I když čert ví, jestli nejsem a nežiju v bludu... 8-) Bych negeneralizoval a neházel do jednoho pytle.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JAH_N_BASS: jahdi... :)
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    PAYAMAN: Z mladýho Padawana bude brzy Jedi. Jahrider se musí dmout pýchou.
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: "Nikdo nedostal nic z rideru a jaggera tam ani neprodavali tudiz byl tvuj osobni a vim to protoze na toho jegra sem mel fakt chut a druhej den sem se chtel aspon vozrat vsude jen smradlavej tuzemak"

:DDD
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: aha tak me blokl jen havrdaCrakenn
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    L4MA: nn, je to holka ktera tam jela na akci. neni to zadn az tech co tam mely vystupovat
    L4MA
    L4MA --- ---
    SOLDIK: "inkedbabe" - ze by naka zhrzela "suicide" babeka? :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: pokračujem

Kristýna Antošová jo kluci před váma smekám z toho nic bez zvukaře jste tam udělali hrající stage jestli si na mě pamatujete tak jsem ten zvuk řešili i spolu aby ten Steppa jako páteční headliner mohl odzpívat svůj set jenže to byl pátek to ještě vypadalo že se vše do...Zobrazit více
    To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 31 min
    Anis Happem Kryspin
    Anis Happem Kryspin Ano ano ty si ta slecna co mela hrat na art stagi takze vis ze sem tam kmital z kempu do kempu nemel nic a ptal se aspon trochy tech lidi jak to zni a zvucili prez zesiky a pioneera 750 tku !!! Ale patek diky nam aspon trochu probej sobotu michal vzdal a ja byl rad tak vyrizenej jsem jeste nebyl a pan Havrda neudelal ani fň!
    To se mi líbí · Odpovědět · 27 min
    Anis Happem Kryspin
    Anis Happem Kryspin A jsem zvedavej jesi se pan Michael Havrda vyjadri co delal kdyz na letiste jezdil muj kamarad pro zahranicni artist coz mel mimochodem pan havrda na starost
    To se mi líbí · Odpovědět · 3 · 23 min
    Pavel Brejcha
    Pavel Brejcha tyvole to je diktát :D
    To se mi líbí · Odpovědět · 3 · 22 min
    JU LI
    JU LI obrovskej palec nahoru pro ty, co zařídili, aby hlavní stage aspoň chvíli jela..Steppa byl boží a díky, že jsem ho mohl slyšet naživo..jinak to vidím jako slušný divadlo co se týče main stage..takhle to podělat se jen tak nevidí..
    To se mi líbí · Odpovědět · 21 min
    Kryštof Karen
    Kryštof Karen nechtel jsem se do tohodle přidávat ale musím,
    To se mi líbí · Odpovědět · 21 min
    Anis Happem Kryspin
    Anis Happem Kryspin tak kdyz tam nechas dusi techniku a vsechno pro nic koukas se na tohohle vola jak se natrasa!!! A dela ze sebe star !!! Chlasta jaggera s energitakem a my nemame ani vodu !! A pak si tu snazi zachranit triko ne! To proste ne michal ( jahrider ) aspon zrusil sve vystoupeni a i kdyz nahovno neco delal ty si byl fakt jen k hovnu hvezda
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 20 min
    Anis Happem Kryspin
    Anis Happem Kryspin JU LI dekujte George Jenom Podry a lidem z massy
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 19 min
    Michael Havrda
    Michael Havrda Mozna ti prislo ze sem si tam vychlastaval s cernochem ale opak je pravdou...nemam chut se tady prsit kdo si vic maknul a za tvou snahu ti dik, nicmene naletel si uplne stejme jako ja tak nevim proc si tu na me vylevas srdicko kryspine....my kvuli tomu kretenovi otocili behem noci 3x letiste a diky nefunkcnosti hlavni stage resil alespon nahradni reseni pro ty nejvetsi jmena...jagermeistera mel v rideru steppa style a k mikrofonu se dostal po dohode s klukama....ano..pozadal me abych se zeptal zda je to mozne a ja se zeptal vas...nic vic..nic min
    To se mi líbí · Odpovědět · 15 min · Upraveno
    Anis Happem Kryspin
    Anis Happem Kryspin Tobe si srdicko nevylevam a timhle svym komentarem si akorat potvrdil to ze tu kecas blbosti to ze ho mel steppa v rideru? Nikdo nedostal nic z rideru a jaggera tam ani neprodavali tudiz byl tvuj osobni a vim to protoze na toho jegra sem mel fakt chut a druhej den sem se chtel aspon vozrat vsude jen smradlavej tuzemak a to letiste??? Tam jezdil Quest Alacrew ty sis tam tak dojel pro svoje friends a ja ze si neco vylejvam jeste me zkus porejpat a vyleju si to na tobe moc rad a jo udelal si picu a ted se branis myslel sis ze to bude mega akce kde si udelate z jahym jmeno ja mam aspon vymahatelnou smlouvu protoze to vim a kdo si tu statusama snazi zachranit ten kousek cti co nema? Ty!!!
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 10 min
    Michael Havrda
    Michael Havrda budes se divit..ale jagera jsme koupili za svoje a privezli ho spolu se steppou...kdybych vedel jak moc ti to lezi v zaludku tak bychom vam dali taky....evidentne ublizenej jsi, jinak by ses takhle hloupe nesnizoval k bezduchym urazkam....nevim kdes vzal ze si vozim kamose po letistich...borce co jsme vyzvedavali jsem videl poprve v zivote, jinak by zustali viset na ruzyni...btw. mega akce kde si udelam s jahrim jmeno? :D prosimte uz to nefetuj....to ze budu backovat steppu jsem se dozvedel v 8 vecer....je zajimavy ze na internetu se bijes v prsa alev realu to bylo trosku jinak
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Miška InkedBabe Drápelová
    Dnes v 13:00
    Zdravím, ráda bych se také podělila o zážitky z Highlanderu. Těšili jsme se tam, protože plakáty slibovaly několik stages, super umělce a všechno to se mělo odehrát v krásné přírodě. Předprodej jsme nestihli, tak jsme vyrazili. Jeli jsme až z Brna, ale to za super zábavu prostě stálo. Přijeli jsme a hned u "vchodu" nás přivítaly slečny, které evidentně nějak vůbec nevěděly...poslaly nás kamsi na pole, ať si zaparkujeme, stály tam další tři auta. Nutno dodat, že další (také návštěvníky!) pouštěly až dolů k fesťáku i přesto, že neměli zaplacenou chatku, ale stan a my bychom se také v pohodě vešli. Ale ok, no stress, prostě jsme se víc prošli. Pátek super, sice málo lidí, ale atmosféra docela fajn, Colectiv, živák, uvolnění, víme...Druhý den jakoby tam všechno umřelo. Naživo vystoupilo jen brněnské divadlo a poté na jedné stage super skupina s bubínky, byli všichni perfektní...ale tam to taky skončilo. Po shlédnutí mrtvé hlavní stage jsme zjistili, že žádnej živák nebude, 2/3 kapel nepřijedou/nevystoupí a celej festival je tak nějak v troskách. Po čekání, zda se nestane zázrak jsme Highlander prostě opustili a jeli jinam (s námi v patách odjelo pět aut, rychle se to vylidňovalo). Nutno dodat, velkej respekt paní uklízečce, takto čisté záchody jsem na žádným fesťáku neviděla, jídlo bylo také perfektní (až na maso v polívce)...Prostě respekt všem lidem, kteří se snažili tuto kruťárnu jakýmkoliv způsobem vylepšit, ale s takovým zmrdem v patách to asi zachránit nešlo. Přitom ten fesťák měl podle mě obrovskej potenciál, krásné místo, prostor...A teď to nejdůležitější. Lidi, pokud nejste spokojení, jste nasraní - rvětě se o svý prachy! Takovej zmrd bude pak vysmátej, že se mu nic nestane a bude pořádat další a další Shitlandery. Moje crew se spojila s asi patnácti lidmi, které tento "pan ředitel" obral o docela dost peněz. Napiště mu email, on je čte, nemyslete si, napište mu, jak jste nasraní, řekněte mu svůj názor! Pokud se nám "pan ředitel" neozve v nejbližší době, zvažujeme patřičné právní kroky (chceme vrátit prachy za vstupný, nebylo jich málo, takže kdo má zájem se přidat, napište zprávu) a vy byste také měli, aby takovej kok*ot už nemohl okrádat a pořádat takový sračky. Ten člověk prostě absolutně nesplnil, co měl a v takovým případě prostě nárok na vrácení vstupnýho máte. Má úcta a krásný den ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAXXB: Prej cca 100. Proto byli možná celou dobu čistý ty záchody. :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam