PAYAMAN: pokračujem
Kristýna Antošová jo kluci před váma smekám z toho nic bez zvukaře jste tam udělali hrající stage jestli si na mě pamatujete tak jsem ten zvuk řešili i spolu aby ten Steppa jako páteční headliner mohl odzpívat svůj set jenže to byl pátek to ještě vypadalo že se vše do...Zobrazit více
To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 31 min
Anis Happem Kryspin
Anis Happem Kryspin Ano ano ty si ta slecna co mela hrat na art stagi takze vis ze sem tam kmital z kempu do kempu nemel nic a ptal se aspon trochy tech lidi jak to zni a zvucili prez zesiky a pioneera 750 tku !!! Ale patek diky nam aspon trochu probej sobotu michal vzdal a ja byl rad tak vyrizenej jsem jeste nebyl a pan Havrda neudelal ani fň!
To se mi líbí · Odpovědět · 27 min
Anis Happem Kryspin
Anis Happem Kryspin A jsem zvedavej jesi se pan Michael Havrda vyjadri co delal kdyz na letiste jezdil muj kamarad pro zahranicni artist coz mel mimochodem pan havrda na starost
To se mi líbí · Odpovědět · 3 · 23 min
Pavel Brejcha
Pavel Brejcha tyvole to je diktát :D
To se mi líbí · Odpovědět · 3 · 22 min
JU LI
JU LI obrovskej palec nahoru pro ty, co zařídili, aby hlavní stage aspoň chvíli jela..Steppa byl boží a díky, že jsem ho mohl slyšet naživo..jinak to vidím jako slušný divadlo co se týče main stage..takhle to podělat se jen tak nevidí..
To se mi líbí · Odpovědět · 21 min
Kryštof Karen
Kryštof Karen nechtel jsem se do tohodle přidávat ale musím,
To se mi líbí · Odpovědět · 21 min
Anis Happem Kryspin
Anis Happem Kryspin tak kdyz tam nechas dusi techniku a vsechno pro nic koukas se na tohohle vola jak se natrasa!!! A dela ze sebe star !!! Chlasta jaggera s energitakem a my nemame ani vodu !! A pak si tu snazi zachranit triko ne! To proste ne michal ( jahrider ) aspon zrusil sve vystoupeni a i kdyz nahovno neco delal ty si byl fakt jen k hovnu hvezda
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 20 min
Anis Happem Kryspin
Anis Happem Kryspin JU LI dekujte George Jenom Podry a lidem z massy
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 19 min
Michael Havrda
Michael Havrda Mozna ti prislo ze sem si tam vychlastaval s cernochem ale opak je pravdou...nemam chut se tady prsit kdo si vic maknul a za tvou snahu ti dik, nicmene naletel si uplne stejme jako ja tak nevim proc si tu na me vylevas srdicko kryspine....my kvuli tomu kretenovi otocili behem noci 3x letiste a diky nefunkcnosti hlavni stage resil alespon nahradni reseni pro ty nejvetsi jmena...jagermeistera mel v rideru steppa style a k mikrofonu se dostal po dohode s klukama....ano..pozadal me abych se zeptal zda je to mozne a ja se zeptal vas...nic vic..nic min
To se mi líbí · Odpovědět · 15 min · Upraveno
Anis Happem Kryspin
Anis Happem Kryspin Tobe si srdicko nevylevam a timhle svym komentarem si akorat potvrdil to ze tu kecas blbosti to ze ho mel steppa v rideru? Nikdo nedostal nic z rideru a jaggera tam ani neprodavali tudiz byl tvuj osobni a vim to protoze na toho jegra sem mel fakt chut a druhej den sem se chtel aspon vozrat vsude jen smradlavej tuzemak a to letiste??? Tam jezdil Quest Alacrew ty sis tam tak dojel pro svoje friends a ja ze si neco vylejvam jeste me zkus porejpat a vyleju si to na tobe moc rad a jo udelal si picu a ted se branis myslel sis ze to bude mega akce kde si udelate z jahym jmeno ja mam aspon vymahatelnou smlouvu protoze to vim a kdo si tu statusama snazi zachranit ten kousek cti co nema? Ty!!!
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 10 min
Michael Havrda
Michael Havrda budes se divit..ale jagera jsme koupili za svoje a privezli ho spolu se steppou...kdybych vedel jak moc ti to lezi v zaludku tak bychom vam dali taky....evidentne ublizenej jsi, jinak by ses takhle hloupe nesnizoval k bezduchym urazkam....nevim kdes vzal ze si vozim kamose po letistich...borce co jsme vyzvedavali jsem videl poprve v zivote, jinak by zustali viset na ruzyni...btw. mega akce kde si udelam s jahrim jmeno? :D prosimte uz to nefetuj....to ze budu backovat steppu jsem se dozvedel v 8 vecer....je zajimavy ze na internetu se bijes v prsa alev realu to bylo trosku jinak