Miška InkedBabe Drápelová
Dnes v 13:00
Zdravím, ráda bych se také podělila o zážitky z Highlanderu. Těšili jsme se tam, protože plakáty slibovaly několik stages, super umělce a všechno to se mělo odehrát v krásné přírodě. Předprodej jsme nestihli, tak jsme vyrazili. Jeli jsme až z Brna, ale to za super zábavu prostě stálo. Přijeli jsme a hned u "vchodu" nás přivítaly slečny, které evidentně nějak vůbec nevěděly...poslaly nás kamsi na pole, ať si zaparkujeme, stály tam další tři auta. Nutno dodat, že další (také návštěvníky!) pouštěly až dolů k fesťáku i přesto, že neměli zaplacenou chatku, ale stan a my bychom se také v pohodě vešli. Ale ok, no stress, prostě jsme se víc prošli. Pátek super, sice málo lidí, ale atmosféra docela fajn, Colectiv, živák, uvolnění, víme...Druhý den jakoby tam všechno umřelo. Naživo vystoupilo jen brněnské divadlo a poté na jedné stage super skupina s bubínky, byli všichni perfektní...ale tam to taky skončilo. Po shlédnutí mrtvé hlavní stage jsme zjistili, že žádnej živák nebude, 2/3 kapel nepřijedou/nevystoupí a celej festival je tak nějak v troskách. Po čekání, zda se nestane zázrak jsme Highlander prostě opustili a jeli jinam (s námi v patách odjelo pět aut, rychle se to vylidňovalo). Nutno dodat, velkej respekt paní uklízečce, takto čisté záchody jsem na žádným fesťáku neviděla, jídlo bylo také perfektní (až na maso v polívce)...Prostě respekt všem lidem, kteří se snažili tuto kruťárnu jakýmkoliv způsobem vylepšit, ale s takovým zmrdem v patách to asi zachránit nešlo. Přitom ten fesťák měl podle mě obrovskej potenciál, krásné místo, prostor...A teď to nejdůležitější. Lidi, pokud nejste spokojení, jste nasraní - rvětě se o svý prachy! Takovej zmrd bude pak vysmátej, že se mu nic nestane a bude pořádat další a další Shitlandery. Moje crew se spojila s asi patnácti lidmi, které tento "pan ředitel" obral o docela dost peněz. Napiště mu email, on je čte, nemyslete si, napište mu, jak jste nasraní, řekněte mu svůj názor! Pokud se nám "pan ředitel" neozve v nejbližší době, zvažujeme patřičné právní kroky (chceme vrátit prachy za vstupný, nebylo jich málo, takže kdo má zájem se přidat, napište zprávu) a vy byste také měli, aby takovej kok*ot už nemohl okrádat a pořádat takový sračky. Ten člověk prostě absolutně nesplnil, co měl a v takovým případě prostě nárok na vrácení vstupnýho máte. Má úcta a krásný den ;)