• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    Zdravím Vás lidi, myslím, že už se tu o mně psalo. Založila jsem na fb stránku "Hledám lidi z Highlanderu", hledám lidi, kteří na festu byli a jsou nespokojení, chtějí minimálně vrátit peníze a maximálně dosáhnout toho, aby "pan ředitel" dostal zákaz činnosti. Budu ráda, pokud nás jakýmkoliv způsobem podpoříte (like, sdílení). Bohužel jsme se předtím nedozvěděli, co je tento člověk zač, naletěli jsme, jako ostatní lidé...A patřičně nás nasral.
    LOGO
    LOGO --- ---
    SOJKA: ne, akorát mu na lep sedaj větší a větší toyové. Což ale dřív nebo později to skončí, buď ho zastaví justicejustice, nebo on sám sebe. Neboť i ta zásobárna idiotů který s ním převe jen pečou není nekonečná.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    PAYAMAN: Tak potom by si měli spíš nafackovat všichni kdo mu na to skočili pro pár zlataku.
    GROK
    GROK --- ---
    kdo je vubec neurobeat a danonskej?, stejne se tu resi jen rajda s krakenem :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOJKA: ano, je, bohužel...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    to by chtelo Crackenna do záhlaví.....myslím, že si to zaslouží:))
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FEDY: Ja to trosku nechápu,nikdy jsem toho kokota nepotkal ale tady na nyxu už pár let čtu o tom jakej je to zmrd a všechny podelava a stejně mu všichni skáčou znova na lep. To je ta vůně peněz silnější než zkušenost ostatních?
    FEDY
    FEDY --- ---
    SOJKA: myslim, ze jen jahodak pomaha sirit zpravu o tom, jaky je jah debil ...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ILAB: cernoch byl ten jawavah...nebo jak....a to měl přiletet Jayharno přímo z J. ale nedostal vizum.....ani imigrčním se ten festak nezdál:)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    uz si na tom hřeje polivcicku i xmasacrr lol

SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: to si myslim neni naskodu
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    L4MA: S tou jsem v kontaktu, založila stránku https://www.facebook.com/hledamlidizhighlanderu/?fref=ts
    Ale kdyby byl tady třeba někdo kdo hrál nebo měl hrát a nedostal zaplaceno tak by se mohl přidat taky
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    zacina z toho byt strasny gulas. kazdy si chce kopnout, hlavne ti co vi uplny prd jen se zrovna vcera nekde docetli, ze je jah curak. super...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ILAB:
    PAYAMAN: Rus = Cernoch))))))
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ILAB: patwa, neasi.....musi to byt černoch...tv onion:)
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    SOLDIK: dik jsem to nejak prehlidl..
    ILAB
    ILAB --- ---
    v tom tam maji hokej asi uplne vsichni zucastneni :) od kdy je steppa stylee cernoch?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    fascinuji mne lidi, kteri se zastavaji krakena...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: takze crackenn si jel prostě zahrát...proto TO všechno vlastne dela.... tam byl jako nejvetsi boss pan produkcni hlavne pred "zahranicnima" asi tak 2-3 djs ale nedopadlo to tak dal to prohlaseni co dal....a v anglictine to nenapsal co? :oD tvl to je vazne asi o level jeste hrosi nez Kšárajdr..........
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    L4MA: cracken ho omámil,aby měl celou slávu pro sebe:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam