• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      MISSINKEDBABE: Bohužel své příspěvky po sobě pan Ředitel většinou smazal..
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      Za domácí úkol si opravdu přečtu všech 2000 příspěvků :D
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      MISSINKEDBABE: kdyz si za domaci ukol proctes poslednich cca 2000 prispevku, budes v obraze kompletne :D
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      DASHA: žádnou nevyřešenou minulost nemám, jediný co, tak jsem se chtěla na festivalu dobře bavit a nějak se to nepovedlo :D nevím ani, koho myslíte tím/tou Rajdou, ale předpokládám, že je to pan ředitel? :D
      MIKEFINDER
      MIKEFINDER --- ---
      Nevíte někdo jak dopadla ta indoor akce koncem května "We are rave"? Na tom se také nějak podílel, či ne?
      DASHA
      DASHA --- ---
      MISSINKEDBABE: jestli ty nahodou taky nemas s Rajdou nakou nevyresenou minulost, poslys =DD
      GROK
      GROK --- ---
      SOJKA: at to sdilej i ve zpravach treba, cim vic se to dostane do podvedomi tim lip, to jsme prece v tomto auditku vzdycky chteli:)
      YORICK
      YORICK --- ---
      MISSINKEDBABE: jen houšť!
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      P.S. ne, opravdu nejsem žádná "zhrzelá suicide babeka" (dobrý! :D), jsem jen nasraná (potetovaná) návštěvnice festivalu Shitlander, která chce zpátky svoje prachy a neváhá podat trestní oznámení na toho člověka. Hledám jen další lidi, kteří do toho půjdou se mnou ;).
      https://www.facebook.com/hledamlidizhighlanderu/
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      Zdravím Vás lidi, myslím, že už se tu o mně psalo. Založila jsem na fb stránku "Hledám lidi z Highlanderu", hledám lidi, kteří na festu byli a jsou nespokojení, chtějí minimálně vrátit peníze a maximálně dosáhnout toho, aby "pan ředitel" dostal zákaz činnosti. Budu ráda, pokud nás jakýmkoliv způsobem podpoříte (like, sdílení). Bohužel jsme se předtím nedozvěděli, co je tento člověk zač, naletěli jsme, jako ostatní lidé...A patřičně nás nasral.
      LOGO
      LOGO --- ---
      SOJKA: ne, akorát mu na lep sedaj větší a větší toyové. Což ale dřív nebo později to skončí, buď ho zastaví justicejustice, nebo on sám sebe. Neboť i ta zásobárna idiotů který s ním převe jen pečou není nekonečná.
      SOJKA
      SOJKA --- ---
      PAYAMAN: Tak potom by si měli spíš nafackovat všichni kdo mu na to skočili pro pár zlataku.
      GROK
      GROK --- ---
      kdo je vubec neurobeat a danonskej?, stejne se tu resi jen rajda s krakenem :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOJKA: ano, je, bohužel...
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      to by chtelo Crackenna do záhlaví.....myslím, že si to zaslouží:))
      SOJKA
      SOJKA --- ---
      FEDY: Ja to trosku nechápu,nikdy jsem toho kokota nepotkal ale tady na nyxu už pár let čtu o tom jakej je to zmrd a všechny podelava a stejně mu všichni skáčou znova na lep. To je ta vůně peněz silnější než zkušenost ostatních?
      FEDY
      FEDY --- ---
      SOJKA: myslim, ze jen jahodak pomaha sirit zpravu o tom, jaky je jah debil ...
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      ILAB: cernoch byl ten jawavah...nebo jak....a to měl přiletet Jayharno přímo z J. ale nedostal vizum.....ani imigrčním se ten festak nezdál:)
      SOJKA
      SOJKA --- ---
      uz si na tom hřeje polivcicku i xmasacrr lol

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      MADUBSTEPGUY: to si myslim neni naskodu
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      L4MA: S tou jsem v kontaktu, založila stránku https://www.facebook.com/hledamlidizhighlanderu/?fref=ts
      Ale kdyby byl tady třeba někdo kdo hrál nebo měl hrát a nedostal zaplaceno tak by se mohl přidat taky
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam