• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Moje ofiko vyjádření co se týče Highlanderu:
    Moje práce na Highlanderu:
    PR + WEB je tak nějak přesné označení a popis mé práce. Ve zkratce sem domlouval spolupráce s partnery, detaily a oslovoval portály abychom mohli umístit info o akci na ně. Vše následně Jahrider neustále sabotoval jelikož jeho neschopnost a chování k lidem je na úrovně opice takže postupně co sem domluvil to se pak muselo mazat protože Jahri prostě rád věci sere.. Má práce tedy byla asi taková že sem lepil díry po něčem co pak stejně znovu sabotoval. Dále sem řešil vstupenky jakožto programátor webu Vstupenka.net a kamarád majitele tohoto webu. Co se týče tohoto chci se všem omluvit že byli problémy s lupeny ale nakonec snad všichni kdo si vstup zakoupili tak prošli bez problémů.
    Další moje práce byl web. Jelikož sem na web nedostal žádný rozpočet ani sem nepočítal že vůbec dostanu suchý rohlík (což sem ani nedostal) tak sem se webu prostě nemohl pověnovat jak bych chtěl a web tedy je jen takový aby prostě byl. Web však v následujících dnes shodím jelikož nechci aby moje jméno či práce nějak pomáhala tomuhle bláznivému projektu a člověku.
    Co se tedy na Highlanderu stalo:
    Shrnu to stručně jasně. Kamarád dělal stagemanagera na hlavní stage. Vyjádření od něj budu také sdílet. Už předem sme se bavili že to bude průser a už předem začali vyplouvat nedořešené Jahovi věci. Na Highlander sem spěchal a tak sem jel s klukama z Darku co vezli zvuk na Art stage. Ty pak následně běhali od hlavní stage k Artu a v podstatě nestíhali pod nátlakem toho co Jah posral zatímco on spokojeně spinkal. Já sem neustále nabízel že přiložím ruce k dílu. Netvrdím že sem někomu nějak pomohl ale ve chvíli mého příjezdu sem Jahovi nabídl že jdu pořešit ty vstupy z předprodeje atd.. bylo mi řečeno že ať na to seru že jim budou prostě věřit že vstup mají. Následně mi tedy nebyl přidělen žádný úkol a tak sem se ubytoval a sledoval dění. Z dění na hlavní stage je mi upřímně špatně protože díky amaterizmu a neschopnosti zde stál jeden z nejlepších zvuků co znám jen tak ladem zatímco tam běhal Phantomlab že by si rád zahrál a že si vše zapojí atd. Nebylo mu vyhověno ani přes toto a celkově sme se tam spíš o artists starali my a lidi okolo soundů. Kdyby nebylo lidské solidarity a pochopení nejspíš by tam umřeli žízní a hlady.
    Zároveň chci poděkovat všem co se podíleli na této akci a omlouvit se sám za sebe a za Highlander že to takto dopadlo. Tato zkušenost pro mě byla velmi cenou a nikdy více s osobou jménem Jahrider spolupracovat nechci a nebudu. Doufal sem že se neukáže na akci nějaký poděl nebo chybka ale toto byla naprostá díra a totální propadák. Michal by se měl omluvit všem a raději chodit kanálama.
    Z mojí strany jinak dobrá párty.Dokázal sem se bavit protože sem od párty nic nečekal dle hesla kdo nemá očekávání nemůže být zklamán a také sem zklamán nebyl. I tak děkuji klukům z Ostravy a Plzně a vůbec všem okolo koho sem potkal za skvělou párty. Klukům z Brna co i po neděli kdy odjeli všechny soundy zůstali a doprodali pár pivek a udělali improvizovaně muziku. Příště už nikdy víc. To raději udělám já sám malou rychtu někde na louce. Domluvím se se soundy osobně a zaplatím je předem. A uděláme něco normálního než abych se podílel na totální ojebu od Jahridera.
    Děkuji všem, peace and love
    Lukáš Badalík
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: lidi ocivdne az tak vylizany nejsou,jak jsme si mysleli a umi cist. on sam o sobe toho za posledni mesic napsal vic nez dost.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja to nak nechapu, dyt loni to takovej provar nebyl ne? se na to musel fakt nak vyjebat divne
    W_2
    W_2 --- ---
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    Dano Kvak Kamil Rudolf? Žádné vyjádření?
    Like · Reply · 11 mins
    Kamil Rudolf
    Kamil Rudolf k čemu?
    Like · Reply · 4 mins
    Kamil Rudolf
    Kamil Rudolf ja tam nebyl,ani jsem ten festival nedělal
    Like · Reply · 4 mins
    Dano Kvak
    Dano Kvak K tomu, jaký génius bude vést jednu ze stage na Tvém festivalu například..
    Like · Reply · 3 mins
    Ľubomír Pacient Dudon
    Ľubomír Pacient Dudon Nevyplatil to ci co urobil?
    Like · Reply · Just now
    Kamil Rudolf
    Kamil Rudolf Ja se k jinym ,konkurencnim akcim zasadne nevyjadruji, dela to blbou krev. kazdopadne nejsem rad, ze se to muze spojovat s BFL, tento rok dela regge BFL stage Michal Michael Havrda a do dalších let uvidíme. Nestihl jsem ani jahrderovi zavolat , mame 3 dny před festoovalem a pracujeme 20hodin denne! Po festaku,ale vse vyresime!
    Like · Reply · Just now
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    teda abych rek pravdu. pred hajlendrem uz se ve me trochu varila krev, ale kdyz to ted vidim, tak se jen culim:)
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    SOLDIK: nahodou, ja to vzdy rad sledoval. Ty jeho vymlouvacky
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VONBONBON: nikdo o nej na nyxu nestoji. +tady neni co vysvetleovat a kor od nej...
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    a poslete mu uz nekdo konecne pozvanku? To je co 10 minut +100 prispevku a ani jeden od reditele. To bude takova pecka az to sem prijde vysvetlit, ze uz ted se smeju:D

ps: ja vim ze tady ma asi 20 profilu, ale zrejme vsechny bannuty, tak aby si nemusel vymejslet nejaky hlouposti:) pri registraci a rovnou sem mohl nastoupit.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    VIP páska a možnosti se dostat a vidět to, co jiní smrtelníci ne.... jo tu možnost asi měli všichni co tam byli .)
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    a taky otazka kdyby mu ty tisice dorazily, jakej by to melo prubeh..
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    me zajima proc tam dorazilo tak malo lidi..pochybuju ze si vsichni rekli ze to bude stat na picu..
    SKUNG23
    SKUNG23 --- ---

Michal Nekvapil:
    zodpovědnost, morální kredit, kreativitu a akčnost :D :D :D

Chcešse stát HIGHLANDEREM a být součástí HIGHLANDER CREW a zapojit do organizace a propagace festivalu? Přidej se do této skupiny, vyber si co bys chtěl dělat a následně nás kontaktuj na jednom z níže uvedených kanálů. Rozšiřujeme team a ty máš jedinečnou možnost se stát součástí něčeho, co v ČR nemá obdoby
    NABÍZÍME
    ► zajímavé ohodnocení
    ► team plný mladých, pohodových a kreativních lidí
    ► možnost profesního růstu
    ► vliv na program a směrování festivalu
    ► VIP páska a možnosti se dostat a vidět to, co jiní smrtelníci ne
    ► seberealizace, poznávání nových lidí, zajímavé kontakty
    POŽADUJEME
    ► zodpovědnost, morální kredit, kreativitu a akčnost
    ► dodržování našeho motta: SVOBODNĚ a SPOLEČNĚ !
    https://www.facebook.com/groups/214499442269487

a za druhé. :-)

Ahoj Highlandeříííí
    Právě vrcholí z finalizace festivalu Highlander. Vše vypadá moc dobře, kvalitně a v podstatě tuníme už jen detaily. No a proto bychom potřbovali a scháníme někoho, kdo nám bude dělat PR a propagaci. Máme komplet podklady, nabídky i oslovení. Na Vás by bylo obeslat servery, časopisy, noviny, rádia, media a poslat jim informace a dokopat je ke spolupráci :)
    Je to placená pozice, takže za vše co domluvíte, zařídíte a obstaráte, dostanete mimo dobrého pocitu i zaplaceno Čáska bude samozřejmě odvislá od toho kolik toho zařídíte :)
    Níže máte různé texty, které by se vámm mohli při schánění hodit:
    - hlavička do dopisů
    - text a nabídka pro média
    - text a nabídka pro malé firmy
    - text a nabídka pro velké firmy
    - kompletní lineup a odkazy
    - tiskovka
    Kdyby vás cokoli zajímalo a nebo jste měli nějaké přání či dotaz, pište mě do zpráv, či na mail: brokenbeat@seznam.cz a nebo volejte +420 724710702
    Michal Nekvapil
    ředitel festivalu Higlander
    + 420 724 710 702
    highlanderfestival@seznam.cz
    brokenbeat@seznam.cz
    SKUNG23
    SKUNG23 --- ---
    Určitě to od někoho schytá na B4L, tedy pokuď se dostaví. :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PTT: to dela teda svymu festivalu krásnou vizitku....jen co je pravda.
    JONY
    JONY --- ---
    Tak třeba se v base potká s Márou Vitem a své skills tím Jah ještě vylepší :)
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    Začínám pochybovat, že ten člověk je vůbec svéprávnej, když nemohl prodat ani 100 lístků v předprodeji a přitom tvrdí, že bude 3-5k účastníků. Jako by žil úplně v jiným vesmíru ten člověk.
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    W_2: určitě ano, zahrnu do případného trestného řízení všechny podklady, ke kterým se dostanu ;)
    W_2
    W_2 --- ---
    MISSINKEDBABE: v pořádku, ode mě základní podklady máš, pokud tam zahrneš i tuto záležitost, cením!
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    W_2: Pokud je opravdu pan Nekvapil aktuálně v podmínce, bude mít teda hodně velký problém, protože z mé strany k žalobě/trestnímu oznámení dojde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam