• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PTT
    PTT --- ---
    AKISAN: nic pac kamil a kseft na 1. miste....
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK: Co když tu žádost potvrzoval ten Slavomír? Podle mě až bude online, poznáme to..
    SKUNG23
    SKUNG23 --- ---
    v té době jsem nevěděl, že nějakej takovej krypl existuje :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ani ne hodinu zpet, zmrd zije..

AKISAN
    AKISAN --- ---
    TOMZ: krysy hazej krysu pres palubu...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SKUNG23: bry rano
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    ICARUS: Zastavit byt jde jen písemně. Myslel jsem, že si půjčil od banky nebo tak něco, ne že řekl v hospodě nějakej mašťákům, že jim dá byt když akce nevyjde. Někdo to tu psal, že má zastavený byt, nevím jak na to přišel, třeba to byl jen vtip...
    TOMZ
    TOMZ --- ---
    SOLDIK: To bude tento.

SKUNG23
    SKUNG23 --- ---
    Archív drumandbass.cz 2012 :D

Jahrider - Exclusive Mix for www.drumandbass.cz

Tracklist:

1. "Na BBC RADIO 1 už x let běží zásadní drum n bass / jungle radiová show, která doslova formovala scénu a ovlivnila celej dnb svět...za tou show samozřejmě stojí nejznámější dnb dj dvojka na světě FABIO A JAHRIDER!!"

2. "Jahrider má aktuální dubplate od Boba Marleyho"

3. "Suki zrušil zimní Let It Roll, protože Jahrider udělal konkurenční akci v Pumpa Negra."

4. "Jahrider se dohodnul s Goldiem na polovičním honoráři, protože se nevydělalo. Vysvětlil mu to a týpek byl úplně v pohodě. V létě mu přijede zas a s nim přijede gratis i Simon Bassline Smith"

5. "Jahrider se modli k amen breaku"
    6. "Jahrider pozval Andyho C - bez smlouvy"
    7. "Když jde Chuck Norris v noci spát tak se kouká pod postel, jestli tam není Jahrider"

8. "The Winstons to zabalili po tom, co přišel Jahrider"
    9. "Jahrider udělal akci a všichni byli spokojeni a nikdo si nestěžoval"
    AZUZ
    AZUZ --- ---
    Každopádně, pokud je majitelem bytu, ať už zastaveného nebo ne, pak je tu jakás takás šance, že z něj bude možno nějaké peníze vytáhnout.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    TELLEMAHOOKA: nemyslim si ze je jah tak blbej aby podepsal smlouvu, jestli to bylo vubec zastavene, tak na dobre slovo imho
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    AZUZ: no jestli není jeho tak bude hlavně dlužit tomu ručiteli a to už bude kurva pálka
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    VEX: Tyjo, zazil jsem par veci a je mi tech lidi celkem lito.. tedy vsech co do toho sli krome panu organizatoru..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DASHA: No nechce se mi moc věřit, že by si vybíral jestli jet na Glastonbury, když může mít něco v Třebíči nebo kde :-)
    AZUZ
    AZUZ --- ---
    TELLEMAHOOKA: A ten zastavený byt je jeho ? Možná jsem to špatně pochopila, měla jsem dojem, že je někoho jiného. I tak úplně moc nechápu, při těch jeho podvodech, že o něj ještě nepřišel.
    SKUNG23
    SKUNG23 --- ---
    Bejt na jeho miste, tak 3 roky nevylizam :D ... chudák...
    TELLEMAHOOKA
    TELLEMAHOOKA --- ---
    AZUZ: Jestli má fakt zastavenej byt, tak ho bude muset banka ze zbytku vyplatit, určitě si nepůjčil mega. Takže nějaký prachy by se z něj třeba daly vytřískat.
    RICK
    RICK --- ---
    MIKEFINDER: nepodílel, jenom hrál si myslím
    WTG
    WTG --- ---
    DASHA: jo to jsem zjistil hned :) ptal se ho ale odpoved nedostal a stejne tam nahodil fotku s 2x sapitama ac vedel ze Martin ma jedno
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FREERAVE.CZ - czech freetekno - Novinky: STOP JAHRIDER!!! aneb vomrd jako nikdy!
    http://www.freerave.cz/news.php?readmore=11
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam