pred 4mi lety furt ta sama story :)
JAHRIDER --- --- 15:12:28 26.4.2012
Lol, kam se na Vás hrabu i se všemi svými ´špatnostma´ :)
*Bonzák se nikdy nepřizná před kámošem nebo lidmi co je potkává. Ten to dělá výhradně, když mu jde o kejhák a to byste koukali co z něj občas vypadne. Kolikrát více než pan policeman vůbec chce (ten největší hrdina na svobodě se většinou nejrychleji sesype). Následně si pak ty situace a momenty kompenzuje a děla děsného tvrďáka, třeba v podobných debatách jako je tato. Viď VKLF...)
*Co se týče ganjy, tak se jenom tlemím vy suchý konzumenti, dealeři a bůhví co ještě. Vůbec nemáte páru co ta rostlina pro mě a celý lidstvo znamená a jakej je v ní potenciál. Jsem hrdý, že ji můžu pěstovat, propagovat a ukazovat. A jestli za to půjdu sedět, tak to opět a jen ukáže na zkaženost celé této civilizace. Jinak kdyby jste mě znali a měli tucha o co go, tak byste věděli, že já neseděl kuli ganje, ale kuli nýmandům který si nedokázali vážit kamarádského gesta, byli posraný až za ušima a upřednostnili svoji sobeckost a zkaženost.
*Další věc je tolik omílaný SMC. Shamanic jsem spolu-založil já společně s bratry Holubovými, vymyslel jsem název (který mě po tom co mě poslali do krimu ukradli). Pokud chcete klidně vám můžu poslat rozsudky, kde jistí lidé vypovídají, to co vypovídají. Já jim ale odpustil, takže prostě nemám potřebu je jmenovat, mstít se jim a tak podobně. Ten kdo se chtěl posunout si z toho vzal ponaučení a dostal se o kus dál.
*Prostě celý Vaše pomlouvání je založený na stejném principu, jako vaše hates ohledně toho koho jsem ojebala jak škodím. Tedy na tom, co je v českých luzích a hájích tolik oblíbené a populární a čím se naše republika vyznačuje ve světě ´Jedna babka povídala a druhý den s ní vesnice už pěla´