DUB: Hmm, tohle je z konverzace se mnou po Regage Area. S Davidem Mahou se znám hodně dlouho a na daný akci jsem hrál s Confessions (Jahkokova banda). V tý kapele jsem vyrdžel asi 2 měsíce, Jahkoko je Jahův černej brácha a nedělá na festech nic jinýho než že po vstupu pořádně posolí rypák a stane se s zněho jen kokot... S Davidem ten fesťák v ústí dělá napůl Uncle Fardy, je to nemuzikant, ale pohybuje se mezi reggae hudebníkama od 80. let a má archiv snad všeho co bylo jako reggae v CR zahráno. Jahrider měl dělat původně stage managera na hlavní i DJ stage, ale Fardyho i Davida jsme (Dub Artillery a další) včas upozornili na jeho "spolehlivost" a tím pádem dostal na starost jen a pouze zajistit organizaci na DJ stage. Zmíněných 9K dostal přímo od Davida jako honorář za sebe a jeho crew, upozorňuju že to nebyly prachy na celou stage. Ostatní DJs a kapely byly vypláceni jako vždy přímo Davidem, nebo jeho ženou (pokud David řešil něco jiného)
Páteční Jahovenova produkce byla asi tak o tom, že otáčel cca 30 desek a občas to opepřil nějakým tríčkem na Chaospadu - hity jako Ready Or Not nejsou špatný, ale slyšet to 15x za večer mě moc nebavilo, nemluvě o tom, že jeho set byl z pecek na který jsem chodil v 16 letech. Už před koncertem Confessions se Jah objevil v backstage s tím, že mě hledá, páč si se mnou chtěl vyřídit tu Třebíč (hraní s místňákama jako je Kary, Cocoman atd ...) nakonec mi nabídl super bro zhulení, jakože budem kámoši. K dýmce míru nedošlo, nechtělo se mi s ním bavit a navíc jsem mu připoměl, že mi visí prachy ještě za akci v HB v roce 2006. Odešel se slovy že jsem babyloňan a kokot ...
V sobotu ráno byl mistr nuceně odklizen, protože hodně sněžil právě s Jahkokem a v 8 ráno byl tak nasračky že chcal po lidech v pivním stanu... v sobotu už jsem ho ani neviděl.
Takže asi tahle ... ROOTS&COLTCHA ...