• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CROME: Vid, akorát to aspoň není tak pomaly;-)

LOGO: To ze za rok vyleze je téměř tutovka, ale je třeba varovat lidi aby s nim nic nedomlouvali. Možná by to chtělo i upozorneni v angličtině, protože zahraniční si to tady těžko prectou
      LOGO
      LOGO --- ---
      To jak je v mínusu je beztak jen jeho lež, aby si ti lidi co je ojebal o vstupný, platby za techniku a bůhví o co řekli - no jo, on je to chudák, snažil se a nevyšlo mu to, tak se po něm nebudeme ještě vozit. Dyť je to blbost. Že je ještě bude vyplácet - a z čeho, když je v mínusu? Vezme si půjčku, aby poplatil co má? To určitě. Vyhajal se po pekelným víkendu a už jede zase zmrdskej styl, přesně jako loniloni. To bylo taky- já jsem se poučil ze svých chyb co už nedělám a jsem už dobrej. A co následovalo jsme viděli všichni...
      FARFELOO
      FARFELOO --- ---
      Asi se mu během fesťákovýho odpočinku zdálo o tom jak Smack zandává, tak to musí být pravda.
      HONZA09
      HONZA09 --- ---
      Tjn, taky netuším za co děkuje Smackovi, když nevystoupil, jestli jsem to správně pochopil. A vyjádření Cossigy k Highlanderu asi taky ještě nečetl. :)
      CROME
      CROME --- ---
      Teflonovy panak faktzejo, proda se par masticek, zaleplej ty nejhorsi flastry a pristi rok az se zapomene, tak pod jinym nazvem nashledanou.
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      Dekuje Smackovi? za co? :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Dobrej fest proste, nic se nestalo. Teda stalo, ale to se stava na vsech prece.

Ty pujdes!
      JAMALORD
      JAMALORD --- ---
      Tak a už to tady máte :D

Viktor Hollmann
      4 min · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

REKAPITULACE
      S odstupem času a bez zbytečných emocí bych se vám rád omluvil za všechny nedostatky a problémy spojené s festivalem Highlander. Dopadlo to, jak to dopadlo a je třeba se k tomu postavit čelem a nějak to vše v klidu a rozumě dořešit. Festival nedopadl zrovna nejlépe a měl několik nedostatků, ale nadruhou stranu to nebyla žádná extra katastrofa, jak to snaží pár chytráčků presentovat. Ve zkratce prostě nedošlo dost lidí, k tomu byly technické problémy s hlavní stage a jako třešnička na dortu to dorazila sobotní kalamita - tedy nic, co by se nestalo na mnoha jiných festivalech. Samozřejmě mě moc mrzí, že se tyto komlikace vyskytly a beru za ně plnou zodpovědnost (ano i za to počasí, jsme přeci Jahrider, takže můžu i zato). Nebudu vám tu zdlouhavě vysvětlovat, proč to či ono nefungovalo (pokud máte zájem tak soukromá pošta), prostě jsem si to nezařídil tak, jak bych měl a dostal jsem za to tvrdej trest.
      Všem co si to neužili, jsou zklamaní a nebo naštvaní se omlouvám. Mrzí mě to a vím, že jsem selhal.
      Highlander ale nebyl jen o negativních momentech a pocitech, byla tam i spousta pozitiv a ty bych rád vyzvedl. Předně bych chtěl poděkoval všem sound systémum, djs a umělcům, kteří dorazili, pomohli, postavili, zandali a udělali show. Byli jste skvělí a moc vám za vše děkuji. Byli mezi vámi ale i extrémní případy pomoci a sounáležitosti a vám všem (vy víte) to nikdy nezapomenu a díky téhle ´krizovce´ jsem zjistil, že ve vás mám opravdové kamarády a přátele, co si na nic nehrají a rozhodně to pro mě strašně moc znamená. Takže vám všem ještě 1x neskonalé díky. Děkuji také všem návštěvníkům, za trpělivost a za to, že jste udělali supr atmošku (sobotní noc na dnb stage byla legendary). Speciální díky pro Anise a jeho bandu, dále Radance, klukum od Essa, Detonation, Exvip, Acid Comix + AtdResset a Unformated za parádní stages a support. Crackennovi a Mikešovi za starání o cizince a running a také lidem od vstupu a z Mystic soundu. Bez vás bych byl totálně v prdeli - respekt !! Taky moc dík za přístup a velekj respekt pro Smacka, Rockyho Leona, Resta, Uragány, Swamp Safari, Jaro Cosiga adalší. Jste skvělí a moc si vážím vašeho přístupu a toho co jste vydrřželi. Máte to u mě !
      No a teď ještě pár faktů. Z akce jsem přes 200 000,- v mínusu. Dlužím kde se podívám, ale flintu do žita neházím. Se všemi umělci jsem v kontaktu, dluhy postupně zplatím a vše urovnám. Jinak pokud by měl někdo z návštěvníků pocit, že jsem ho oklamal, chtěl by vrátit vstupné, ať mě napíše soukromou zprávu. Díky.
      Jinak jsem samozřejmě na spoustů lidí naštvaný a na spoustu rozlobený a zklamaný. Jmenovat je ale nebudu, jelikož je to moje vina, že jsem si je vybral jako partáky a je to celé moje zodpovědnost. Takže ještě 1x velká omluva a díky všem, kteří ví....
      CROME
      CROME --- ---
      no tak on jen Psytrance takove regecko tanecni sceny, co si budem povidat
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      AKISAN: sorry za preklepy...du spat)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      W_2: nespojuju hudebni styl s nikym... Viz nize
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SYNCRO: amen bro
      LION: retez, retez...resi se tu, co se resi...pak se resi ze messenjah mel rict, ze to bylo v "cajku na reggae stagi a ze vsichhni dostali zapladeno" (zamerne v uvozovkach) ... Nad tim kroutim hlavou a pak mi pristane v poste ta zrudna maxim turbulenc pro nactilety or messenjahrider a tim se vse vysvetluje... Za me end of story... one War se mi libi ;)
      DASHA
      DASHA --- ---
      LION: TALK!
      DRSH
      DRSH --- ---
      INK_FLO: hele vzdycky jsem te vnimal jako typa s prehledem ale ted jsem na rozpacich... tohle si o reggae mysli snad nactilety deti, totalni lamy nebo chlapi pres cestu v hospode sorry
      LION
      LION --- ---
      Sorry, padá vám řetez. Chápu, že jsou teď všichni hrozně na koni,novinek od Jahridera je oproti dávkám posledních dnů málo a absťák se hlásí. Ale reggae vs. reggaečko je už fakt vousatý téma, nemyslíte? Co třeba tady nehonit péra nad tím, kdo jak moc opovrhuje kterou hudbou a držet se toho poctivýho tématu, který nás všechny tak sluníčkově propojilo? One War! :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ILAB: ok, s jedou vyhradou, na psicku imho nepodelava, ta mini psy stage, co mel na highlanderu, tak ta psy nebyla (nerikam ze se tam nehral psytrance, ale urcite tam nehral nikdo z lidi co znam, a znam skoro vsechny, viz dal), znal sem v lineupu dva lidi, to sem na psy 15 let a jednoho sem varoval, ten tam nejel a druhej je spis technar, co si strihne obcas psytrance. toho sem nevaroval, ani nevim jestli tam nakonec prijel. zbytek buhvi kdo a co byl, fakt netusim.
      to vis ze to zkousel, prisel do psy klubu jako dj bobo, propagoval shitlander, coz bylo usmevny, vzhledem k tomu, ze to bylo v terminu jednoho z nejlepsich psy festaku zrovna (a ano probehl nam festival vyborne a spis byl problem se neuchvalit, nez nadavat), tak sme se mu vysmali, pak nekdo dal link sem (od te doby se tu zapejkam) a pak nekdo tu konverzaci smazal a jeho vykopnul, protoze uz to nikoho nebavilo. pokud nekoho z psy podelal, tak to neni v hlavnim proudu, nas je tak malo, ze se temer vsichni zname osobne (a kdyz je ufo bufo, tak malo kdo pojede na nejakej shitlander, pokud je to opravdu clovek co ma rad psytrance a ne nekdo, kdo jede na nejakej multifestak a pak se treba na chvili na psytrance stage zapece) a ver mi, ze kdyby neco takovyho udelal, tak by to s nim zle dopadlo, nehlede na to, ze by s nim stejne nikdo nespolupracoval. nevim jestli v minulosti nekoho na psy nepodelal, ale pravdepodobne bych se o nem dozvedel mnohem driv, kdyby to tak bylo. proto se tady porad divim. ale je to pravda, ze sme mala scena, takze tam je vsechno ponekud jinak.
      ILAB
      ILAB --- ---
      ANDY_WARHOL: už jsem to tady psal. Furt někdo zmiňuje reggae scénu a já mam porad pochyby jestli neco tak globalniho u nás opravdu existuje. Syncro píše o regecku, tak ta určitě ano, a stejně jako on bych to nespojoval. Nicmene jahrider i když má v nicku jah, tak imho podelava kompletně vše, psy asi taky nebude jenom vaše kru. Snad už si rozumíme a teď zpět k tematu
      W_2
      W_2 --- ---
      SYNCRO:
      INK_FLO:
      AKISAN:
      já bych jen poprosil, ač dle vašeho zařazení regéčko (a nevadí mi to vlastně ;) ), nespojovat s Jahrim, děkuji.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ILAB: nerikam ze se rovna reagge, ale kurvi vam scenu a znici vam ji, kdyz ctu ze pred 5 lety udelal to samy, pred dalsimi x lety pojebaval lidi, a porad se prezentuje jmenem, ktery zni jako z reagge, tak s cim ho ja mam identifkovat, ja se na tehle scene nepohybuju, me sem zatahl jenom jeho propagace mini psy stage u nas v psy klubu, kde sme se mu akorat vysmali a me to zaujalo, co to je za blba. u nas by si asi neskrt
      ILAB
      ILAB --- ---
      ANDY_WARHOL: ty si fakt myslíš ze jahrider rovna se reggae? Je teda vidím podel napříč celým spektrem
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ILAB: ale ono to s tou slunickovitosti dost souvisi, kdyby to tak nebylo, tak si s jahriderem na scene davno poradite.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam