• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      HONZA09: zaplatil mu zálohu, nemalou)
      HONZA09
      HONZA09 --- ---
      RICKOUS: Jo teď už mi to dává smysl. Smack nepřijel, nezahrál, Jah mu nic nedluží a nebude muset splácet. :) Jo počkat, on měl stejně v plánu zaplatit jen zahraničním artists. :)
      RICKOUS
      RICKOUS --- ---
      HONZA09: děkuje za to že tam Smack nepřijel :)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      AKISAN: jak ten mě zklamal...a to bejval v pohodě typ.....
      RICK
      RICK --- ---
      já nic, to Joel psal :-D
      W_2
      W_2 --- ---
      RICK: a Kamil ti rikal, at to nikde nerikas, ze mu to chce rict nejdriv osobne :D /rejp
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      RICK: a nejaky offiko prohlaseni? to by mel byt btw i crackenn po ty komedii....
      RICK
      RICK --- ---
      nvm jesi to tady bylo, ale jah už je mimo organizaci B4L
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      JAH_N_BASS: jasny, neznam vsechny nicky a jejich kombinace na netu, takzemi na chvilku zatrnulo :D
      JAH_N_BASS
      JAH_N_BASS --- ---
      SOLDIK: Já jsem Hundread a nejsem na jeho straně :) Je to nadsázka a joke :)
      W_2
      W_2 --- ---
      AKISAN: to se da ovsem prokazat a neuposlechnuti soudniho prikazu uz je hruby trestny cin
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      W_2: tak si najde dalsi chudaky nako Crackenna a ty bude mit jako loutky.....
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PRAJCI: hundread neni teda na strane jaha? potom to chapu jako nadsazku a joke :)
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      SOLDIK: Řekl bych, že to je Janova (docela vtipná) nadsázka vůči vaší (Tvé a rajdově) vzájemné "lásce" :DDD
      W_2
      W_2 --- ---
      já osobně bych fakt preferoval právní cestu. Zkompletovat důkazy, podat hromadnou zalobu tak, aby vse vyústilo soudním zákazem činnosti.
      JAH_N_BASS
      JAH_N_BASS --- ---
      ANDY_WARHOL: Už to tady proběhlo. Ale co takhle udělat webovky a v těch shromáždit všechny screeny a výpovědi lidí? A udělat tomu i anglickou verzi, aby si to mohli přečíst i zahraniční artists.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PRAJCI: co ze jsem udelal? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      Dřív se takoví vzali a nahatý se vyvaleli v kolomazi a peri a vypustili na namesti.Tak jestli je někdo hodne nasranej, třeba se inspiruje. Imho by nebyl problem mu dohodit fake hráni a něco takovyho uspořádat. Potom by se spis napravil. Nějaký plakani na fejsbucku, tomu se akorát vysmeje
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      W_2: Když mu to proslo tolikrát, proc ne znovu...
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam