• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    W_2
    W_2 --- ---
    já osobně bych fakt preferoval právní cestu. Zkompletovat důkazy, podat hromadnou zalobu tak, aby vse vyústilo soudním zákazem činnosti.
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    ANDY_WARHOL: Už to tady proběhlo. Ale co takhle udělat webovky a v těch shromáždit všechny screeny a výpovědi lidí? A udělat tomu i anglickou verzi, aby si to mohli přečíst i zahraniční artists.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PRAJCI: co ze jsem udelal? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Dřív se takoví vzali a nahatý se vyvaleli v kolomazi a peri a vypustili na namesti.Tak jestli je někdo hodne nasranej, třeba se inspiruje. Imho by nebyl problem mu dohodit fake hráni a něco takovyho uspořádat. Potom by se spis napravil. Nějaký plakani na fejsbucku, tomu se akorát vysmeje
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    W_2: Když mu to proslo tolikrát, proc ne znovu...
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    W_2
    W_2 --- ---
    pánovi otrnulo, promazávání obnoveno a za pár dnů si přečteme všichni na profilu Ludviga, že o víkendu byl na Vysočině super festival, kterej si všichni užili, tvl, on je fakt neuvěřitelnej :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    vyjadreni spolupromotera zmizelo, jah uz maze stopy.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a uz se tam od tim statusem vesel maze. kurva jedna vyjebana...
    JONY
    JONY --- ---
    DUKON: to by Bleha přišel i o tu jeskynku
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    můžeme hodit anketu, jestli bude příští rok další ročník :-)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    JAMALORD: Anis Happem Kryspin Beru... Tohle je fer a ma to koule
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CROME: Vid, akorát to aspoň není tak pomaly;-)

LOGO: To ze za rok vyleze je téměř tutovka, ale je třeba varovat lidi aby s nim nic nedomlouvali. Možná by to chtělo i upozorneni v angličtině, protože zahraniční si to tady těžko prectou
    DUKON
    DUKON --- ---
    Nejvyšší čas aby se zandal k Blehovi, do jeho hall of fame jeskyňky na Ibize a pomeditovali nad pršutem a melouny.
    LOGO
    LOGO --- ---
    To jak je v mínusu je beztak jen jeho lež, aby si ti lidi co je ojebal o vstupný, platby za techniku a bůhví o co řekli - no jo, on je to chudák, snažil se a nevyšlo mu to, tak se po něm nebudeme ještě vozit. Dyť je to blbost. Že je ještě bude vyplácet - a z čeho, když je v mínusu? Vezme si půjčku, aby poplatil co má? To určitě. Vyhajal se po pekelným víkendu a už jede zase zmrdskej styl, přesně jako loniloni. To bylo taky- já jsem se poučil ze svých chyb co už nedělám a jsem už dobrej. A co následovalo jsme viděli všichni...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Asi se mu během fesťákovýho odpočinku zdálo o tom jak Smack zandává, tak to musí být pravda.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tjn, taky netuším za co děkuje Smackovi, když nevystoupil, jestli jsem to správně pochopil. A vyjádření Cossigy k Highlanderu asi taky ještě nečetl. :)
    CROME
    CROME --- ---
    Teflonovy panak faktzejo, proda se par masticek, zaleplej ty nejhorsi flastry a pristi rok az se zapomene, tak pod jinym nazvem nashledanou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam