• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    prestante slovickarit, to vazne nema cenu.

lamas, ono stejne, jestli bude nejake trestni oznameni, tak pujdes nejspis i jako svedek. pro sve dobro si zacni shromazdovat dukazy, co vsechno jah provedl, nechal smazat a jak zarizoval ucinkujici treba. jinak na tu svou neinformovanost, o ktere silne pochybuju, bylo kolem jaha toho dost vsude a i vzhledem k tomu, jak jsi se vyjadroval ve fb udalosti k ruznym lidem v kometarich, ti tvoji nevinu nezeru a sam by sis mel v dobrem uvedomit, ze jsi byl bohuzel soucasti, stejne jako Havrda jednoho velkeho pruseru.
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    LAMAS525: hmm a že si vyhrál lístek víš? jsi tam napsanej ne? nepříjde ti divný vyhrát lístek jako organizátor? (když už si teda dělal web aby si to měl grátis) ale tobě to stejně nedojde že ne :) vědomě ses toho účastnil...tak tu nehrej že ne ;)
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    LAMAS525: Ehm...každej ti to tu psal a dokonce si měl možnost si tu přečíst moře příspěvků... :)
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Nic co se posralo sem dopředu nevěděl.. To s těmi Piráty sem zjistil až dnes jelikož sem se ptal co se vlastně stalo. Předtím to bylo jen že mi Michal vždy napsal koho mám smazat z line-upu nebo partnerů.. Takže sorry ale já sem fakt nevěděl že on rozjíždí takové poděly a to že lidem nezaplatí a nepřijdou lidi se dá těžko ovlivňit
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    LAMAS525: ty vole trochu se zamysli než něco napíšeš...začneš tu vytahovat věci o kterejch si očividně věděl...teď když se ti to hodí aby ses z toho tak nějak dostal...ale máš pravdu ty nejseš ten zmrd...ty jseš jen blb
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Já se nemám za co stydět..ale mysli si co chceš. Ano dělal sem mu web a obepsal sem pár lidí skrz spolupráce abych měl fest zadarmo a měl chatku.. a následně sem pomáhal kamarádům ze sound systémů a postarat se o zahraniční hosty.. Takže sem špatnej já protože to Jah posral a já sem to zveřejnil?
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    LAMAS525: ty jseš fakt vtipnej, tak už se snažíš zalíbit nejen na fb? já s tím mít něco společného tak šoupu nohama dokud se na to nezapomene...tyhle internetový děti jsou k zblití
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Pirátská strana jen tak z ničeho nic zrušila spolupráci. No nakonec se ukázalo že je prostě napsal na papír a pak sem je já svým jménem měl oslovit a dojednat detaily spolupráce přičemž v podstatě oni o ničem nevěděli a zatrhli to jelikož Ivan Bartoš ví o Michalovi svoje.. on je Ivan taky takovej teknař tak ví o co go
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    LAMAS525: A nějakej příběh o čem se jednalo? Z textu to vyvodit nejde a tahle kauza mě minula :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LAMAS525: boží))))))
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Jinak ještě přidám co se vlastně "stalo" mezi Michalem a Pirátskou stranou kterou následně označil nadávkami:

Vlastně se dohromady nic nestalo. Ivan Bartoš se s pánem zná a pamatoval si loňskou akci, to se pořádal první ročník někde v Jižních Čechách. No a když jsem mu říkala, že jsem s tebou v kontaktu, obvolal kolegy Piráty, poradil se a domluvili se - všechno na pohodu. A pak zavolal šéfovi, že nic ve zlém, ale spolupráce neprošla Republikovým výborem. Pokud vím, domluvili se korektně. Ivan ani jinak nejedná. Ta spolupráce vznikla hodně nadivoko a prostě formálně neprošla a tak byla pozastavená.
    W_2
    W_2 --- ---
    kdo se chcete k zalobe pripojit, at jiz jako poskozeny spoluporadatel, nebo poskozeny nespolupracujici, ktery byl oznacen jako spolupracujici (muj pripad - opakovane), nebo treba jen navstevnik, napiste mi mejl - w234@seznam.cz , co konkretne jste zac, behem par dnu odpovim, co potrebuji za podklady.
    Screenshoteři, archivujte, svědci, pamatujte, že screenshoty jsou pravdivé nikoli poupravené ;)
    CROME
    CROME --- ---
    CROME: Poskozeni spoluorganizatori mohou tez podat zalobu na nahradu skody, nicmene to je jiz ponekud komplikovanejsi disciplina a vyzaduje proaktivni pristup a kvalitni pravni zastoupeni.
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    LAMAS525: "ty vaše taktiky s oskenovanejma a upravenejma textama už jsou trepný a provařený..." :)))
    CROME
    CROME --- ---
    JAH_N_BASS: Myslim, ze hromadna zaloba pro podezreni podvodu v trestnim rizeni, taktez podnet na prosetreni podezreni na klamave obchodni praktiky zivnostenskemu a financnimu uradu, by cloveku s podminkou mohla ucinne pomoci.
    § 209 – Podvod : Trestní zákoník – 40/2009 Sb. | Zákony.centrum.cz
    http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-5-paragraf-209
    § 5 – Klamavá konání : Zákon o ochraně spotřebitele – 634/1992 Sb. | Zákony.centrum.cz
    http://zakony.centrum.cz/zakon-o-ochrane-spotrebitele/cast-2-paragraf-5
    W_2
    W_2 --- ---
    jeden nápad jsem nadhodil a pomalu chystám jeho realizaci. Soudní zákaz činnosti ochrání mladé, staré i samotného jeho...
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    CROME: Nápady?
    CROME
    CROME --- ---
    nicmene to je treba resit,pokud to nehodla resit sam, je nebezpecnej sam sobe i svemu okoli.
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAMAS525: Je proste nemocnej. Myslim, ze je dobry, aby to vsichni vedeli, koho oslovuje... Podobne jak ten soundman... Ganja je lek... to uz tu bylo tolikrat...
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Tohle je stejně nejlepší

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam