• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    BOLDRIK23:
    BOLDRIK23: ale já vá vlastně chápu....

MessenJah - Naděje Je
    https://www.youtube.com/watch?v=p1GFSTee0mQ
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    CROME: Megalol, už zas ho prý podporuji já se z vás jednou zblázním...
    VEX
    VEX --- ---
    Tvl nebuďte hned takoví... Já jsem taky spíš pro variantu barel-orlík
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    a Soldik mel s tema vickama nakonec pravdu.....
    CROME
    CROME --- ---
    BOLDRIK23: presne, je treba nastavit 154 tvar, vzdyt on to nemysli zle!
    Muzes usporadat soli-megakoncer na podporu Jahridera na Strahove s Messenjahem.

WTF ja snad snim.....
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ERIKK: next level
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: má zpusob...bejt se vsema v oaklandu bracho a hlavne to nejak "neprehnat" .... VANLUV
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    BOLDRIK23: jsi dobroser
    VEX
    VEX --- ---
    BOLDRIK23: Není, čistě proto, že na něj nic jinýho, dle zkušeností, neplatí. Je to prostě hajzl. Takovejch pranýřů už měl hromadu. Cíleně dál lidi ojebává, jako kdyby se nikdy nic nestalo. Ale jestli máš lepší způsob, tak já jsem určitě pro.
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    BOLDRIK23: fakt si myslis ze ho nejakej pranyr zajima? ma to u prdele, jako vzdy..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    a pak že to tady nemůže být lepší..... může

tvl
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    Není žaloba přehnaná varianta? Aktuáně má tak velký veřejný pranýř že se z toho nevzpamatuje, ale poslat ho sedět? Asi sem fakt dobroser no nic puste se do mě
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LAMAS525: krásnej a smutnej příbeh...... se chytte s crackennem za ruce...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SOLDIK: Nechal se oblafnout jako tuny jinych
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Jinak ani lístek zadarmo, ani triko ani placku a ani papírky sem nedostal. Takže sem vyhrál vlastně nic. Lístek zadarmo sem měl za svoji práci to jen on si vybral výherce jak se mu to hodilo.. já sem mu to říkal že se soutěže nechci účastnit jako někdo kdo dělá na festivalu nějaký úkol
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Moji nevinu mi nežereš? Ok :D No já nikam nepůjdu jelikož já v ČR nebydlím a nemám tam trvalý pobyt a kvůli Jahriderovi tam fakt jezdit nebudu. Jinak mysli si samozřejmě co chceš. Já sem lístek vyhrál no. To vybral Jah.. já ne. Já sem tam jen napsal velice sarkastický příspěvek. Vše co bylo na nyxu sem pročítal a bylo mi tvrzeno že to jsou lži. Myslel sem si svoje. Co sem kde napsal komu jak? A proč bych měl jít vůbec k soudu za něco? :D Moje jméno oficiálně nikde není ani nehraje roli. To že ho někde Jah napsal nic neznamená. Spolupracoval sem na tom asi tak jako soundy a všichni ostatní které podvedl. Měl sem dělat nějakou práci za kterou sem měl dostat ohodnocení které sem nedostal. Víc v tom není.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    prestante slovickarit, to vazne nema cenu.

lamas, ono stejne, jestli bude nejake trestni oznameni, tak pujdes nejspis i jako svedek. pro sve dobro si zacni shromazdovat dukazy, co vsechno jah provedl, nechal smazat a jak zarizoval ucinkujici treba. jinak na tu svou neinformovanost, o ktere silne pochybuju, bylo kolem jaha toho dost vsude a i vzhledem k tomu, jak jsi se vyjadroval ve fb udalosti k ruznym lidem v kometarich, ti tvoji nevinu nezeru a sam by sis mel v dobrem uvedomit, ze jsi byl bohuzel soucasti, stejne jako Havrda jednoho velkeho pruseru.
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    LAMAS525: hmm a že si vyhrál lístek víš? jsi tam napsanej ne? nepříjde ti divný vyhrát lístek jako organizátor? (když už si teda dělal web aby si to měl grátis) ale tobě to stejně nedojde že ne :) vědomě ses toho účastnil...tak tu nehrej že ne ;)
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    LAMAS525: Ehm...každej ti to tu psal a dokonce si měl možnost si tu přečíst moře příspěvků... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam