• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      CROME: V tom máš pravdu...musím se probrat je jiná doba
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: das mu presdrzku a pujdes sedet ty za ublizeni na zdravi, babylon se mu hodi kdykoliv je treba, viz. kauza kdyz chtel naprasit cajtum udajne ukradene gramce te rakouske crew...
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      SOLDIK: To ne ale v kontextu podmínky...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      BOLDRIK23: pozastaveni cinosti neni vezeni proboha!
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CROME: Napsal si to naprosto presne, ale ono je pro normálního člověka hrozne těžký se vůbec smířit s tim, ze takoví jedinci na svete vůbec existuji. Az nekolikere vymychani huby otvírá oci.
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      CROME: Nevím jsem z jiné doby i světa...mimo doopravdy finančně poškozených mi to přijde jako bonzáctví osobně bych řešil věci přezdržkou... Libí se mi Mikkův nápad na mezinárodní stránky s databází jeho průserů a varováním, ale poslat ho sedět? Jak třeba tady hecuje , chápu to u těch co mají podepsaný smlouvy, ale za to že někde někoho dal neprávem mezi spolupracovníky...nevím nevím
      CROME
      CROME --- ---
      SOLDIK: taktez mozno , zasadni je, ze jakekoliv bezne apely na moralku a svedomi na ne nikterak nepusobi...co s takovym clovekem?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      MARIHAI: nekdo tady psal ze pujde sedet? urcite ne :)
      MARIHAI
      MARIHAI --- ---
      miluju ty chvíle kdy se na nyxu rozhoduje o tom jestli nějakej ubožák půjde do krimu nebo ne :)
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: projdi si tenhle seznam a zkus najit nejake podobnosti s mistnim Magacooljahmasticka Reditelem vesmiru a pak napis kolik shod jsi ty osobne nasel. http://cs.wikihow.com/Jak-poznat-psychopata
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      *sociopat
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: tak jeste jednou,opravdu si myslis, ze psychopata zastavi nejakej verejnej pranyr? Ne , ty lidi nemaj zadnou moralku ani svedomi, da se rici, ze ani nechapou jeji koncept.
      S tvejma pranyrema si vytre prdel a jeste je pouzije proti tobe, psychopati jsou velmi schopni manipulatori s tim, ze hrajes jejich hry se podilis na skodach, ktery tihle lidi pusobi.
      PTT
      PTT --- ---
      AKISAN: uz neee to si dam spis martina becka ten umi tancitt a vsechno mu dochazi tak jako jahovi :)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      BOLDRIK23:
      BOLDRIK23: ale já vá vlastně chápu....

MessenJah - Naděje Je
      https://www.youtube.com/watch?v=p1GFSTee0mQ
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      CROME: Megalol, už zas ho prý podporuji já se z vás jednou zblázním...
      VEX
      VEX --- ---
      Tvl nebuďte hned takoví... Já jsem taky spíš pro variantu barel-orlík
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      a Soldik mel s tema vickama nakonec pravdu.....
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: presne, je treba nastavit 154 tvar, vzdyt on to nemysli zle!
      Muzes usporadat soli-megakoncer na podporu Jahridera na Strahove s Messenjahem.

WTF ja snad snim.....
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      ERIKK: next level
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      VEX: má zpusob...bejt se vsema v oaklandu bracho a hlavne to nejak "neprehnat" .... VANLUV
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam