• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    ty voe ona ta karma funguje :D si snad poridim zas gramce :D
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    W_2: nejsem pravnik ale imo pokud by ridil akci pres prostrednika a oficialne by vystupoval ze dotycnemu pouze poskytuje poradenstvi tak muze pachat zlo dal bez ztraty kyticky
    W_2
    W_2 --- ---
    FREEDA: tak ještě jednou. Tohle zrovna je celkem lehce prokazatelný a maření výkonu rozhodnutí už není běžný přestupek.
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    W_2: Otázka času, než si najde nějakýho ocasa, kterej zase bude skákat jak píská a my budem vědět, že za tím stojí Jah, ale zase s tím nikdo nic neudělá...
    W_2
    W_2 --- ---
    BOLDRIK23: asi fakt nestačí. fakt nechci aby šel sedět, ale zákaz činnosti je fér. i pro něho, aspoň nebude dál prodělávat na akcích, nebude to muset dotovat tak jak to dotuje a být za další hranou atd.atd ;) jednáme pro jeho dobro, byť proti jeho vůli :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    dnes je to tady samej objev.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Mimochodem, obsah klubu je vidět i bez prihlaseni...
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Jinak k tomu webu. Doména stojí 150kč/rok a hosting 180kč/rok u wedosu. Mám tam ten Highlanderfest a dá se tam dát cokoliv a rajda se k tomu nedostane
    CROME
    CROME --- ---
    to je sikula, takze k tomu to ma jeste neopravnene podnikani....how stupid you can be?
    Neoprávněné podnikání, § 251 - Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.
    http://zakony.kurzy.cz/40-2009-trestni-zakonik/paragraf-251/
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    jelikoz na FB mist teda napsal, ze v tom ma 200 taliru, a chce vsechny vyplatit, tak se zase, jak to umi je on, sam naprasil uradum a tak hezky. on ten zbytek nakonec nebude mozna ani potreba resit, hehe.
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    :D on si usmyslel že by jich chtěl 50 :D ,ale já bych to nakoupil a on by to nezaplatil.. no jasný.. nejsem včerejší
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    To byl můj nápad na drink. Vyřežeš vnitřek a dáš si do toho třeba medovinu. Tu tam měli excelentní a musím uznat že taková klasik medovina nebo zázvor chutnal skvěle z ananasu. Sám sem si nakoupil pro sebe 4 a nelituju.. Skvělý osvěžení
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    LAMAS525: 50 ananasu? sam vypada jak ananas.
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    hele netuším kdo to pořádal.. :D odemě chtěl abych mu nakoupil 50 ananasů na jeho IČ :D :D a já jako.. na jaký IČ když to má pozastavený.. nijak se k tomu nevyjádřil..můj problém to není.. já to nepořádal..
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: S Michal Ludigem, Mastickou a dalsima. jsem vul, promin.
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK: Highlander přeci pořádal Viktor Hollmann, ne Michal Nekvapil
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    LAMAS525: ja si bezne neaktualizuju kazdy tyden jeho zivnost. jestli ji ma uz pul roku zastavenou, tak kdo poradal tunu akci od te doby vcetne hihglanderu?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    L4MA: Jsem si říkal, když anglicky, tak .eu :D
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Soldiku jaké živnosti?? vždyť to má přerušené http://rejstrik.penize.cz/ares/87967677-michal-nekvapil#sr
    CROME
    CROME --- ---
    ideal je neco na word pressu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam