• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    WOJTISHEK: Ten má taky živnost na všechno... :))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: bros before hoes)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DINTY: KRÁLOVSTVÍ!!

dopíči....to je snad nejvic...normalne bulim jak u Hachika.. " tak za rok zase... "

AKISAN
    AKISAN --- ---
    SMARIO: kdes byl kurva?! ;oD
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    dalsi debil
    PTT
    PTT --- ---
    PAYAMAN: raga2jungle jak cYp i High Contrast by se nestydel za vyber tracku:D
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    SYNCRO: Víš že ho nepranýřuji, odkazuji na moje starší pousty...naopak říkám že u něj je to složitější a není to o penězích jak to tu čtu...možná sem to napsal neohrabaně
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    GULAZ: ok díky neviděl jsem to , že to již proběhlo :) mažu se , jako Jah :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    PAYAMAN: ty uz zacinas bejt paranoidni jako ja =)))

Zrovna jsem se tu tlemila tomu, jak mi nejdriv prislo, ze tenLAMAS525 (uz smazanej) tady byl Rajda, pak i ten Havrda u sebe na FB, ze je hacknutej Rajdou.. pak teda ze ten Lamas tady je Havrda =)).. a ted zjistuju, ze je to vlastne Badalik... =))) (timto je muj prispevek o kryse bezpredmetnej, pac ta patrila Havrdovi.. ten pokracuje hrde ve svem stylu dal...)

Aneb NO TAK KURNIK JAK SE VE VAS, CHLAPCI, MAM VYZNAT, KDYZ SE STRIDAVE CHOVATE JEDEN JAKO DRUHEJ? =DDD
    SYNCRO
    SYNCRO --- ---
    BOLDRIK23: Já myslím, že Jirka už si z toho taky nějaké důsledky vyvodil. Řešil jsem to s ním krátce na mém fb, přeposílat to sem nebudu. Rád si s ním o tom ještě promluvím osobně. Nemyslím ale, že by si zasloužil stát se jediným exemplárním pranýřovaným účinkujícím.
    BTK
    BTK --- ---
    L4MA: sem to nepročítal 20 stránek zpět..
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: ne, je to tam:

Dj crackenn and Jahrider
    https://www.youtube.com/watch?v=S9RW_EgF7kU
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    DINTY: :DDDD
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ASI TO TU NEKDO SLEDUJE:))
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: hmm video neexistuje....ješte před chvili tam bylo Crackenn a Jahrider a rajda byl na majku:)
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: teda na to, za jakyho Highlandskyho patriota sem ho povazoval, protahuje jak prazak.
    kazdopadne All is full of Love zandal jak paun! :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DINTY: TOP:D
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    PAYAMAN: Nechce se mi to poslouchat.. Ve který minutě hraje Hardcore Vibes a Ready Or Not?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam