• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      DRUMID23: Bez si to tam precist
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      SOLDIK: něco více o tom ?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      GROK: dost lidi se tam o zkusenostech s nim hezky rozkecalo, konecne.
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      IJACZEK: čáruje ...?
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      IJACZEK: Hraje Jacky Murda, paří tu tak 100 lidí. Nevím, esi je to neznalostí massivu, nebo tím, že pan ředitel čaruje v backstagy černou magii. Bohužel do backstage nedohlédnu a stánkařská páska mě tam nepustí. Jinak na live stagy jsou v kotli 3 lidi, na Breakbeatu asi 80, na psích tancích cca 300, ale jinak je tu u každé jiné bumtuc stage cca litr/dva? Opravdu nedokážu posoudit, jestli tam říďa čaruje, nebo je to massivem. Zítra budu pozorovat dál, jsem tu až to neděle.
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      Buď se mi to zdálo, nebo jsem pana ředitele právě zahlíd na BFL. Bohužel jsem zrovna obsluhoval na stánku, tak jsem si ho nestihl prohlédnout pořádně. Esi už to tu někdo psal, tak se omlouvám, mám tu 95 plus a nestíhám si to přečíst.... Jdu se na tu stage podívat kolem jedenácté, tak podám report.
      JAH_N_BASS
      JAH_N_BASS --- ---
      PRAJCI: Taky jsem asi moc píčoval :D
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      SOLDIK: Ciwe, já jsem reagoval pouze jedinkrát a to screenem smazané komunikace :)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PRAJCI: moc jsi picoval, mas to sledovat z povzdali jako my :)
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      Khua ... tož já se už moc nepobavím, srajda mě zablokoval kde mohl ... :)
      GROK
      GROK --- ---
      1000 lajku, rajda jede! muze to dnes na b4l s havrdou zapit:D
      https://www.facebook.com/Jahridera-v-CR-nechceme-1663083970622868/?fref=nf
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      SCARF_23: hajdovi to jeste nikdo nerekl, ten byl ted par dnu vyplej.
      SCARF_23
      SCARF_23 --- ---
      to mu fakt jeste nikdo nerekl ze uz s nim nechtej organizacne mit nic spolecnyho, nebo si to jen nechce priznat? :D
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PTT:
      PTT: uvidis...ve finale mu budeme jeste fandit))) tohle uz je next level zase)
      PTT
      PTT --- ---
      PTT: ma zpozdeni uz dva dny ale to neva pac oni jsou na to dva :DDDD zabiji (je jasne ze mysli pana Havrdu ale zni to paradne :D)
      PTT
      PTT --- ---
      pokracovani jeho "myslenkoveho" toku

Jane Taylor otázka reagujicí na situaci :D
      4 hod
      Viktor Hollmann
      Viktor Hollmann nechápu. na BFL mam praci a musim tam odehrat 2 sety. nevim jakou to ma souvislost s Higlanderem a ani mě nazajímaj tvé myšlenkové ochydy, takže bych to ukončil. užij festival, peace...
      4 hod
      Zdenek Kobylka Vymlátil
      Zdenek Kobylka Vymlátil Viktor Hollmann mas zpozdeni, stage manageri tam jsou uz od utery!
      4 hod
      Viktor Hollmann
      Viktor Hollmann Zdenek Kobylka Vymlátil jj a proto na to jsme dva. já od pondělí řeším peníze a napravuji věci z víkendu abych mohl na akci dát cizincum co jsme jim slíbil. není to sranda...
      4 hod
      Zdenek Kobylka Vymlátil
      Zdenek Kobylka Vymlátil Viktor Hollmann "nevim jakou to ma souvislost s Higlanderem" takze nejakou souvislost to ma?
      4 hod
      Zdenek Kobylka Vymlátil
      Zdenek Kobylka Vymlátil Viktor Hollmann No, vysvětlíš mi to naživo, vidíme se.
      1 · 4 hod
      Viktor Hollmann
      Viktor Hollmann Zdenek Kobylka Vymlátil bfl nemá žadou souvislost s highlanderem. ale hrajou tam ti samí lidé co na highlanderu a těm něco dlužím a pro ně jsem celý týden scháněl cajky. jinak jak píšeš osobně to bude nejlepší. zatim ahoj..
      4 hod · Upraveno
      Jane Taylor
      Jane Taylor Viktor Hollmann myslím, že kopeš kolem sebe tam , kde je to úplně zbytečný a moje myšlěnkové pochody jsou zcela v pořádku ;)
      3 hod
      We Rina
      We Rina i zitra nebo jen dnes?
      4 hod
      Viktor Hollmann
      Viktor Hollmann po celou dobu. jinak na podiu mě uvidíš zítra a v sobotu od 22 - 23h ve společných setech s dalšími muzikanty...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      tohle by chtelo odbornika, ale imho tam toho bude vic, mozna vubec nema disociativni poruchu, jen to vyuziva ke svym cilum. podle me je klasickej psychopat, jak uz sme tu resili, ale ono je to jedno, ze je vadnej je jasny snad kazdymu
      GHOSTDOGG
      GHOSTDOGG --- ---
      GLADILAF: Ne, mám na mysli to co píšu, mnohačetnou osobnost (za kterou je často mylně a nešťastně považovaná schizofrenie), viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Disociativn%C3%AD_porucha_identity
      GHOSTDOGG
      GHOSTDOGG --- ---
      BTK: Když už tak disociativní porucha osobnosti a docela by to sedělo.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      BTK
      BTK --- ---
      SOLDIK: tvl neni on schizofrenik? :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam