• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ERIKK: coca-cola, jakej to antisystémovej nápoj!
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FILIPSZ: tyhlety hlasky miluju :) a co bys jako chtel dal, vyrceno uz bylo snad vse a voda se vari.
    L4MA
    L4MA --- ---
    FILIPSZ: komplet hotovo bude teprv, az mistr dorazi sem... :)
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    a je ticho..uvidime se za rok!.)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK:

The Usual Suspects final scene
    https://www.youtube.com/watch?v=D5k73jx2mIc
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    jak se pozna uspesny festival? no, smazete vsechny stopy :) ani fb profil, ani nic. jáh
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PETGRIDUS: ten idiot má papíry akorat tak na hlavu...i když mi psal, že byl na vyšetření kvuli zabavené pěstírny
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    správnej
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ale jahrider by se mohl řádně nahulit a pak dělat řidiče liráku to by byl ten správně event
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    když budeš dost velkej zmrd a poděláš doszt lidí tak si zahraješ nejen na liru ale i na beats for love scéna tě holt ocení
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tvl..to je matroš:)sebereflexe nula

Síma Krejsová Jahrider, furt z toho nechápu :D jinak dekuju za sobotu večer kdy jsem přišla ve správné náladě k reggae stagy a viděla tu neskutečnou partu, fakt jsem si to užila i když chvílemi jsem myslela že mám halucinace ! :D :)
    5 červenec v 17:58 · To se mi líbí · 1
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Síma Krejsová jo jo byla nás tam řádná sebranka, né asi :D
    5 červenec v 22:04 · To se mi líbí · 1
    Jindřich Hempy Krása
    Jindřich Hempy Krása Njn, slyšel jsem, jakej úspěch měl letošní highlander... né asi... ;)
    6 červenec v 10:54 · To se mi líbí · 2
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Jindřich Hempy Krása my se ale bavíme o BFL amigo
    6 červenec v 14:12 · To se mi líbí
    Každý Jeden Všetko
    Každý Jeden Všetko A ako dopadlo BFL? Bol si do toho zaintferesovaný?
    Zobrazit překlad
    6 červenec v 14:27 · To se mi líbí · 1
    Jindřich Hempy Krása
    Jindřich Hempy Krása Popravde receno je celkem jedno, o cem se bavite... HL byl pru*er jak hovado a podel na spoustu lidi...
    6 červenec v 16:12 · To se mi líbí · 5
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig a co to má společného s touhle fotkou Jindro, pořád nechápu pointu tvého příspěvku hele ?
    6 červenec v 17:57 · To se mi líbí · 2
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Každý Jeden Všetko BFL bylo fajné a jako každý rok jsem tam dělal stagemanagera...
    6 červenec v 17:57 · To se mi líbí · 1
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig nemám potřebu cokoli vysvětlovat a rozhodně už ne tady na FB. sám jsem svým nejlepším soudcem a katem a jelikož jsem ze zkušenosti poučen, tak prohlášení výdávat nebudu. jinak za svou kariéru jsem udělal a hrál na více jak 1000 akcí, hodně jich bylo supr, většina napohodu a nějaký sámoška na hovno. prostě kdo nic nedělá nic nezkazí. a tady v ČR víc lidí pindá od kompu než něco tvoří, takže asi tak. ještě něco vás zajímá přátelé moji facebůkoví, hmm :) ?
    6 červenec v 22:21 · To se mi líbí · 7
    Filip Konvalinka
    Filip Konvalinka Nemyslím si že, by třeba takový Pixie jen tak pindal od compu... Přeci jen za ním stojí prosperující firma a hromada úspěšných mega akcí...
    7 červenec v 3:07 · To se mi líbí · 4
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Filip Konvalinka s ním jsem taky dělal spoustu akcí a zařídil mu kšefty. minimálně tak dvacet. a on řeší něco, u čeho ani nebyl. a to je pořád dokola toto - každej chytrej jak rádio, bo žijeme v ČR a tak je potřeba se vyjádřit i k tomu, o čem vím ůplný hovno....
    7 červenec v 10:34 · To se mi líbí · 3
    Lukáš Štíbal
    Lukáš Štíbal Jojo když se někomu daří tak lidi jen pomlouvaj a záviděj no a když se nedaří tak si taky rádi rejpnou,... Klasika. Přitom většina z nich ví uplny hovno jak to bylo a nebylo.
    7 červenec v 11:52 · To se mi líbí · 2
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Lukáš Štíbal jako já kritiku beru, ale konstruktivní. víš jak, ani jeden z těch ´sdílečů´ mě osobně nenapsal, nebo to semnou neřešil.ale chytří jsou jak kdyby ten festival dělali nebo na něm hráli :) jediný s kým jsem v kontaktu a co řeším, jsou kapely, djs a lidi co na festivalu dělali. a až na pár vyjímek to nikdo z nich veřejně neřeší. veřejně to řeší hlavně moji haters, onani a podržtašky a všichni kdo se nudí... ono se totiž zas tak moc nestalo, prostě jen nevyšla jedna z mnoha akcí. to se stalo už spoustě lidem a na spoustě festivalech, ale nikdy se kolem toho nestrhlo takové haló ....
    7 červenec v 11:57 · Upraveno · To se mi líbí
    Jindřich Hempy Krása
    Jindřich Hempy Krása Jaa se ti dovolat snazil uz behem vikendu i po nem. Telefon jsi nezvedal, zpatky nezavolal, na zpravy neodpovidal.. a pokud ti medialni partner, kterej ti dal prostor v hodnote nekolika desitek tisic zadara, prijde jako podrztaska, tak to je fakt sila...
    7 červenec v 12:02 · To se mi líbí
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Jindřich Hempy Krása stále nechápu, proč to řešíš u mé profilovky a nenapíšeš mě soukromou zprávu, ale budiž, jestli si chceš pohonit ego, dám ti příležitost :) takže Jindro ty jsi hlavně na festival měl někoho poslat, bohužel ale nikdo nepřijel. na telefonu jsem byl, ale na tom na kterém se dal chytit singnál (v arealu je to složité a vodafon tam prostě nevalí) a který jsem nahazoval do soukromé skupiny Highlander, kde jsi byl také - bohužel jsem měl blokovány oba profily a soukromé zprávy jsem posílat nemohl :( ale zpátky k festivalu. byl jsi to ty kdo na festival nepřijel, jako spousta ostatních a je to tvoje chyba a ne moje. místo na stánek a presentaci jsi tam měl, (podobně se zachovali i další lidé z konopné scény jako třeba Konopex, Dušan Dvořák, Rolls, atd) a dokonce také zvukař, který měl zvučit hlavní podium (domluven byl více jak čtvrt roku, ale vše zrušil bez udání důvodu týden před festivalem a sehnat adekvátní náhradu na tento termín bylo nemožné - obvolal jsme snad 50 zvukařů a firem) podobně to udělali i nějací djs a kapely. když si to tak celý rekapituluji, měl jsme po těchto signálech zlevnit vstup, zrušit hlavní stage, celou konopnou stage a udělat 5 sound system stages. sice by lidi kapku prskali, ale dopadlo by to mnohem lépe. holt jsem se spolehl na lidi, kteří na to hodili bobek a teď nesu následky. každopádně beru za to plnou zodpovědnost a tobě i tak za vše děkuji, sice jsi nepřijel ale jinak jsi festivalu pomohl reklamou a za to ti dík. nicméně, vaříš jen z toho co jsi sesbíral na netu a tuhle hru já s tebou hrát nebudu...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    kuk:)
    Beat For Love 2016 @ R2J Stage with Jahrider aka Michal Nekvapil alongside Jahwawah Raggasoul & Sisa Fehérová ❤
    .... this year it was great. best and strongest lineup ever

https://www.facebook.com/jahrider/videos/10208763310452464/
    SNOO
    SNOO --- ---
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: zmidlil ji?....to znamena konkretne co?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SOLDIK: to mi přijde daleko horší, než ty jeho promotérský pojeby...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GRANTORINO: abych te uvdel do obrazu... uz jsem to tady nejednou psal. ten zmrd receptury sebral holce, ktera s nim v nevedomi co je to za zmrda sla do toho, ze ona ma zkusenosti, on travu a delaly maste a co ja vim co vsechno. pak ji sebral know-how, zmidlil ji a nazdar. staci?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BCTPEJHON: hele ja nevim, sleduju to nejak nahodou protoze si me pridal na fb, ale neni tohle uz moc? tomu ted bude kazdej cumet i jestli si utrel poradne prdel na zachode?
    jako urcite je na miste aby se vedelo, kdyz nekdo neco podela, ale tohle uz zavani trochu šikanou...
    co s tim ma spolecnyho prodej masti?
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Nechcete nekdo koupit mast od pana dirty masticky? Vsechno je to samoska top kvalita a bio

KONOPNÁ MAST z VYSOČINY

► Konopí bio / lékařské
    ► Konopný výtažek
    +
    ► Lékařská vazelína (nerafinovaná)
    ► Včelí vosk (soukromý včelař)
    ► Včelí propolis (soukromý včelař)
    ► Kokosový olej (bio za studena lisovaný)
    ► Olivový olej (bio za studena lisovaný)
    ► Kafr (silice z Kafrovníku)
    ► Levandule (výtažek z Levandule)
    +
    ► Kopřiva (bylina sbíraná na Vysočině)
    ► Měsíček (bylina sbíraná na Vysočině)
    ► Mateřídouška (bylina sbíraná na Vysočině)
    ► Třezalka (bylina sbíraná na Vysočině)
    ► Řebříček (bylina sbíraná na Vysočině)
    ► Kostival (bylina sbíraná na Vysočině)
    ► Heřmánek (bylina sbíraná na Vysočině)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    VEX: jo to já taky, na kviff to řešil i Bartoška .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam