• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DATELON
      DATELON --- ---
      MRTY: We are rave a SP23 na tržnici neni Jahriderovina btw
      SYNCRO
      SYNCRO --- ---
      MRTY: Já vůbec nechápu, jak se podařilo vytvořit dojem, že Jahrider je nějak patří na reggae scénu. Za celé roky jsem tenhle pocit nikdy neměl. Vždycky jsem ho měl (možná mylně) za typa od raggajungle, na vyloženě reggae akcích jsem ho v line-upu nevídal. První varování o jeho dubiózní "kariéře" jsem taky dostal od non-reggae lidí. Takže mě svým způsobem docela mrzí, že se oprávněné výhrady k tomuhle mamlasovi zvrhávají v plošný reggae bashing. Myslím, že si to ten styl a spousta lidí, která se mu věnuje, vůbec nezaslouží...
      CZARINA
      CZARINA --- ---
      MRTY: já bych teda jen podotknul, že jelikož se s panem pořadatelem známe z dřívějška, tak jsme na kalbu nejeli (SYSTEM TERROR), bohužel teda nikdo nerespektoval vymazání...ale tomu by se tu snad divil jen málokdo. Když už nás tu teda někdo zmiňuje ;)
      WTG
      WTG --- ---
      MRTY: od kamose co tam hral

"no, proběhlo to všechno hladne, finančně nakonec i skoro o polovinu levněji, sice pak najednou chtěl ještě doplatit na další 2 velký kontejnery (který podlemě žádný nebyly protože bordel tak skoro nebyl žádnej. No a ještě zbyly prachy - který údajně dal Varvažovu na dětskej den. Doklady žádný a teď chce peníze na nějakou pokutu nebo co. Celý je to divný, ale párty proběhla vpoho"
      ZWUK
      ZWUK --- ---
      MRTY: tech 16k se vzalo kde?
      MRTY
      MRTY --- ---
      Nejak se mi to tu posledni dobou nezda. Trochu bych to refokusoval na to, aby si Rajda uz nesktrnul jako promoter a hlavne uz nikdy nic neporadal, neorganizoval, nedomlouval. To, ze bude dal hrat jako DJ nekde na namesti v Knine mi prijde svou skodlivosti o nekolik levelu niz.
      Vsichni se furt zamerujou na reggae scenu, ale co Rajdovo "We are rave"? SP23 na trznici a jesrte nakej halomrd na kolbence. Dale pak carodky ve varvazove ktery organizoval taky on. To je vsechno legitimni? Se tady zamerujete na Messenjaha, kterymu bude poustet hudebni podklad na vystoupeni. No a co?
      To mi prijde daleko horsi se podilet na jim poradany akci. Potazmo mu zaplatit 16k za moznost si tam udelat stage a bar. To je legitimni jo? Ptam se traba techle soundu:

MYSTIC EVOLUTION STAGE
      ► MYSTIC
      ► BOOST
      ► SWO
      ► VBS
      ► SPK /AT/
      ► EAU DE JUNGLE live
      ► ANTICEPTIK KAOTEK live /FR/
      ► SUBURBASS live /FR/
      ★ SPACE + HERB BAR /Smart + Herbz Substances/ ★
      ★ PSYGALERY /Diy Shop + TeaRoom/ ★

SECOND STAGE
      ► MASSA
      ► COMBAIN
      ► RETRAKT
      ► MTS

THIRD STAGE
      ► STK
      ► MHD
      ► GRANKO
      ► PROTOSS
      ► SYSTEM TERROR
      ► URNA DJ´Z

FOURTH STAGE
      ► UNITY
      ► VIRUS
      ► TATRAMAT
      ► ESSO DJs
      ► SQUADRA SPECIALE DJs
      ► EXVIP visual show
      ► TEKNO-SHOP.CZ
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      DASHA: jo, tahle omluva muze dejme tomu, dejme tomu z velkym otaznikem, byt jeste prijatelna, kdyz se to stane poprve, ale kdyz se to deje nekolik let, tak uz to prece musi i toho jevic zhuelenyho slunickovyho naivu trknout, ze ten clovek to dela zamerne, byt je neschopnej ten svuj zamer promenit alespon pro svuj zisk
      DASHA
      DASHA --- ---
      Neda mi to a hodim sem teda Messenjahovo vyjadreni, ktery napsal pod muj FB repost slavneho ruzoveho videa o Highlanderu..

Osobne vidim problem v tom, ze nekdo v Rajdove neschopnosti na tom vydelat vidi dukaz toho, ze to nedela za ucelem fin. obohaceni.. Treba ne, do hlavy mu nevidime, treba jenom opravdu moc chce neco organizovat.. Ale ani to jeho dlouhodoby praktiky neomlouva..
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      BOLDRIK23: jen na okraj:

"...za starých časů bylo normální, že když o něčem nevím tak radši držím hubu v koutě...". To si ty starý časy špatně pamatuješ:)) Co je lidstvo lidstvem tak lidi breptaj a čim míň toho o něčem vědí, tim více a hlasitěji breptaj...Intriky a pomluvy stály hlavu i pár císařů.

Lidi jako Messenjah, který mají svůj okruh posluchačů a respekt ve své komunitě spoluprací s Jahriderem drží toho člověka v sedle. Bez těchto lidí by byl okolnostma donucen svoje jednání změnit, nebo úplně skončit. Na to není žádnej pohled z druhé strany...Je to asi jakoby chlápek mlátil svoje děti (k tomu by byli svědkové a lékařský zprávy) a Messenjah by s ním chodil na pivko protože jemu nikdy nic neudělal a má u piva super hlášky...Nemůžeš se divit, že to prostě toho "Jirku" nestaví do dobrýho světla...

Chápu, že je to tvůj kámoš a ta situace je pro tebe tím pádem složitá. Měl bys jen napsat nběco ve smyslu "z respektu ke svýmu kámošovi tuhle kauzu nebudu vůbec komentovat, sorry" a každej by to chápal. Ale vysvětlovat že ten Jirka je vlastně fajn...tudy cesta nevede...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      stacilo. diky
      LION
      LION --- ---
      INK_FLO: Tak to je ale tvůj problém, za to Jahrider nemůže, to sem fakt nepatří. Tak už si založte klub "pohrdáme marnou muziku" a můžete si tam vzájemně třeba vyhonit, ok?:)

Taky nechápu, proč MessenJah pořád jede s Jahriderem. Řešil jsem to s ním i osobně, mnohokrát. Stejně to nechápu. Nerozumím tomu a řekl jsem mu to. Ale jestli někde hraje Kabát Revival, jestli někde zazpíval falešně nebo jestli je patetickej, to už je zase spíš o vás než o Jahriderovi.
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      LION: kvalitativně nevidím mezi božím poslem a kabát revivalem moc rozdíl (a to myslím vážně)
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      LION: a to některej z těch padesáti revivalů má i trička!
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      L4MA: Měl jsem masochistickou chvilku no... ;)
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      ANDY_WARHOL: na festu sem měl hrát a zrušil jsem to, kvůli totálnímu hulváctví a věř mi že spolu s Jirkou hodně debatujeme i když se často neshodneme...
      furt si myslím, že je v velký rozdíl mezi zastáním se Jirky vysvětlením detailů a obhajobou Jahridera.
      Kdybych ho tu nechal grillovat tak bych se cítil jako bezpáteřní přizdisráč.
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: no pokud ti to ani nedochazi, tak tim asi hur
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      BOLDRIK23: tak mu jako kamaradovi porad, ze pect neco s jahriderem stahe do bahna i jeho a hlavne ho neomlouvej, protoze tohle omluvit nejde a akorat to cely relativizujes. i ke kamaradum by mel byt clovek uprimnej, mozna zvlast k nim
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      CROME: já to rozhodně nepodporuji:))))
      Jirky se zastávám, to je jiná, za dobu co ho znám si ho doopravdy vážím nejen jako umělce...
      to s kým jezdí je jeho věc...netvrdím že to chápu, natož nedej bože podporuji...
      L4MA
      L4MA --- ---
      DOCKINEZ: lol, tak daleko sem se nedostal. srdcari. :D
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: pravda ty nesedis a nedrzis hubu, ty to cely omlouvas a podporujes, protoze Jirka chudak, v cechach nezna jinyho diskzokeje nez Jaha :)
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      CROME: kdybych byl přizdisráč tak sedím a držím hubu, spíš je to můj smysl pro spravedlnost...
      chtěl jsem jen dodat že tohle rajda nepořádá, nic víc nic míň, ale klidně mě oslovuj, když o mě mluvíš a chceš mít páteř:)
      RAFIGA
      RAFIGA --- ---
      CROME: Boha jeho dejte tragéčku pokoj :D
      CROME
      CROME --- ---
      BOLDRIK23: ten prizdisrac byl na tebe, diky neustalymu omlouvani a alibismu, pokud je v rege komunute takovych bezpaterniku jako ty anebo mesenjah vetsina, tak si rajdu snad i zaslouzite...
      RAFIGA
      RAFIGA --- ---
      Z4IK: Tvl Zaiku, neříkej ty strašný muzice, co dělá Messenjah raggae, děkuji :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam