• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN:
      PAYAMAN: je to FENOMEN
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: Michal Ludvig
      28 červenec v 12:59 · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina
      Napadlo mě, až nás tu bude dost a projekt bude mít jasné kontury, nahodit ho na HIT-HIT, nebo nějaký jiný startovač :)
      Také bych oslovil školky a základní školy s tím, že bychom mohli jejich děti vodit na asistované prohlidky a workshopy v rámci výuky nebo jako dobrovolný kroužek (nevím jestli maj nějaký předmět, s kterým by to šlo zkloubit). Nějaké školy mají školní zahrady, ale je jich menšina, tak si myslím že by takovou nabídku uvítaly....
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      co mě majster odblokoval mám kvalitní zdroj:)
      KOMUNITNÍ ZAHRADA V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ
      Konečně mám trochu volného času a rozhodl jsem se ho smysluplně využít. Během měsíce srpna chci dát dohromady projekt a neziskovku a následně žádat město a kraj o prostory (pozemky) a dotaci na komunitní BIO zahradu v Havlíčkově Brodě. Chtěl by se někdo zapojit a s tímto projektem mě pomoci ?
      V případě zájmů si pište o více informací jak pd tento příspěvek, tak klidně do soukromé zprávy...
      https://www.facebook.com/groups/komunitnizahradahb
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      nerozumíte tomu, jste flustrovaní!
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      JAH_N_BASS: Stretavka asocialu. Ta debata o socialnim pojisteni je top.
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      L4MA: Vsechno pouze od mistra...
      L4MA
      L4MA --- ---
      JAH_N_BASS: to je zkurvenec. :D
      L4MA
      L4MA --- ---
      CHONGX: kdo je autorem puvodniho prispevku?
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Nechápu, co se to tu poslední dobou rozmohlo :( Každý den mě na profilu někdo sdílí, nebo pastuje do mojí debaty nesmyslný komenty, absolutně mimo téma a mísu. Já vím, že se nudíte, nebo si potřebujete zvýšit sebevědomí, či na sebe prostě jen upozornit - chápu vás a rád vám ulevím a pomůžu. Ale proboha alespoň se snažte psát inteligentně, věcně a pokud možno spisovnou Češtinou. Tohle to je vážně zlo a ikdyž je to vlastně sranda, tak všeho moc škodí. Díky, taky vás miluju

Michal Ludvig já je chápu, jsou flustrovaní životem, mají malé sebevědomí a skillz a tak se potřebují přiživit na neštěstí jiného, kterého jim navíc někdo ukázal. asi nějakej jejich vzor :D no a pak si najednou přijdou a cití lépe, bo se vymezili proti určenému zlu. podobná taktika jak s přistěhovalcema aneb UKAŽ a NENÁVIĎ ....

to je mazák :)
      SKRU
      SKRU --- ---
      PAYAMAN: to je posledni faze terapie, kdy presvedcuje predevsim sam sebe, ze on za nic nemuze a udelal pro uspech festivalu maximum mozneho:) nikdo jiny tomu totiz neveri:))
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      PAYAMAN: kde si to vzal?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Neda pokoj a neda pokoj.
      L4MA
      L4MA --- ---
      PAYAMAN: kdo vlastne vi, jakto "tenkrat" vsechno bylo. :D
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      PAYAMAN: TSi woe :DD
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      to je komik:)

Michal Ludvig Ladia Rasta: zvláštní, že většina si mejdan užila a mám jejich podporu. posílal jsem to většině djs a umělců co tam hráli a nemaj výhrady. naopak. ale tak je mě jasný, že když ti ze mě už nic nekápne, tak musíš jít na druhou stranu a být jedním z haters, aby jsi si škrtl jinde - klasika, to už jsme zažil mockrát :D třeba zloděj Michael Havrda si na Highlandru uvařil stagemanagerství na BFL (ze kterého mě navíc ukradl peníze a nechal si je pro sebe) a mohl bych pokračovat. podobných vejlupků z mého okolí bych našel více. Ale tak dobře, že jste se projevili, alespoň tak díky tomu můžu ze svého života odstranit zbytek nýmandů a řitolezců, kteří to, co dělají, dělají hlavně kuli svému egu a aby dohnali sebevědomí. každopádně ať tak či onak ti Ladíku přeju vše nej a uživej života, peace
      DATELON
      DATELON --- ---
      MRTY: We are rave a SP23 na tržnici neni Jahriderovina btw
      TOMAN
      TOMAN --- ---
      JAMALORD: Počty taky nebudou Jahova silná stránka, cvičně jsem sečet pár těch cifer a dost to hapruje, např.

CELKEM // 508 000,- (144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262)

144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262 mi teda dává 541 000,-

Asi babylonská matematika.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Ta vcerejsi message - Stacilo, diky, znamenala - s timhle si jdete do pomlouvaciho auditka. Nazdar. Vecer to tady smazu. Respektujte auditko.
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      JAMALORD: ad "Proč jsem neměl finanční jištění - sponzory?" - svýho času tady kolovala tabulka pro sponzory, co můžou mít za kolik, jelikož asi nikdo neměl zájem, tak se to nenápadně změnilo na tohle stanovisko
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Jo aha, za vse muzou haters.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam