• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    GROK
    GROK --- ---
    DRUMID23:spis resident zlodej, sefik kamil ho po opakovanem pokusu o ztopeni prachu nechal vyhodit mimo areal:)
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    PAYAMAN: dirty g - resident dj beats for love :D
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    boha jeho to je kousek ode mě, ještě že budu pryč
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    L4MA: ntj .. :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: cody kane, dirty g a šafy. to bude noc. :D
    GROK
    GROK --- ---
    SOLDIK: rajda
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GROK: Jah nebo jeliman?
    GROK
    GROK --- ---
    PAYAMAN: mno co sem zaslech tak mu pry udajne nedorazil do toho novyho knina:D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAYAMAN: uvidime :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    vcera jsem s msngjahem mluvil, říkal, že už s jahridem nespolupracuje....
    CROME
    CROME --- ---
    DUB: picus
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: nj poslíček boží 17 v cruxu :-D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: jakoze se vybkejt? No jeste ze nemam o vikendech cas, abych ho travil takhle.....
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DUB: ja jsem rad zes to udelal. zmrdi si zaslouzej konfrontovat s faktem, ze jsou zmrdi, i kdyz si chtej jet dal svoji pohodindu one love jah brcinko klidecek se svoji holcickou.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: v září u nás ve varech :) pudem si poslechnout nějakou sluníčkovou muzičku ? :D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: kurva na Radiožurnál dobry:)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DUB: seems legit))

MessenJah - Naděje Je
    http://www.youtube.com/watch?v=p1GFSTee0mQ
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DUB: Dalsi fakt je, ze se jeho osobou jah zastituje a ujistuje ze vse je hejt.
    DUB
    DUB --- ---
    na Damianovi sem potkal Messenjaha tak sem za nim hned sel, zeptal sem se kde ma jahridera a rekl mu ze 90procent lidi pred akci upozornovalo ze highlander bude obloz, protoze to porada nejvetsi zmrd na scene a ze on nahral pred akci pozvanku kde zhulenej zve lidi na nejpohodovejsi festak. tak sem se ptal jestli se necejti jak zmrd kdyz takle oklamal lidi, odpovedel ze nemohl vedet jak to dopadne.
    na otazku ze existuje diskuze mapujici ojeby jahridera s X zkusenostma ruznejch lidi, tak proc s nim furt spolupracuje odpovedel ze s nim nikdy problem nemel, tak sem mu rek ze to mi prijde dost slabej argument, jak kdyby kseftoval s nakym typem, kterej okrada jeho kamose, tak s nim bude kseftovat dal dokud nebude okradat primo jeho.
    rozhovor ukoncil konstatovanim ze se prisel s holkou bavit na koncert a ne resit jahridera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam