• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    DUB
    DUB --- ---
    DRUMID23: tak me prijde ze tlamu chce rozbijet spis on, pac ho musi neskutecne srat kdyz lidi upozornujou ostatni co nevedi co je zac, proto pise SZ s tim at o nem nic nepises. Imho by meli lidi furt upozornovat, z cehoz musi mit stale stresy kdyz neni na netu a nemuze tim padem vymazavat prispevky
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    SOLDIK: ani na to neměl koule? Vlastně čemu se divím
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NOIK: az mi reknes, kdy pujdes k tomu doktorovi, mam o tebe vazne starost, vim ze si to neuvedomujes, ale jsi nemocny potrebujes se lecit.
    NOIK
    NOIK --- ---
    ANDY_WARHOL: Andy, přidej ještě nějakej postřeh co by se mohlo stát
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ANDY_WARHOL: Zaloba? On? Haha. Mam na nej tolik materialu, ze by si to zfleku rozmyslel. :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Už sme to tu řešili,ze by to bylo spis k jeho prospechu. Byl by pak za mučedníka. Navíc to zneužije jiste v zalobe o odskodneni a ještě na tom vyvari prachy
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DRUMID23: Ja mam za nim jet? A nekde ho hledat v kanalech? 2x uz mi chtel neco vysvetlovat a vyzval me dokonce na battle a co myslis, ani jednou se nedostavil. :)
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    SOLDIK: proč za ním nezajedeš a nedáš mu přes tlamu?
    YORICK
    YORICK --- ---
    Nikdo na tebe není zvědavý // Nikdo tě/vás tu nechce. - na tyhle věty a jejich mutace už jsem v poslední době vyloženě alergickej.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    liebesbrief od rajdy :D

přestan votravovat zakomlexovanej kryple, nikdo na tebe není zvědavý. díky a přeji pěkný den
    jestli máš problém pořád nějakej, stav se, pořešíme mezi sebou. nechápu, že do toho stále zatahujete lidi a kluby. trapáčku
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: stále žije ve svém bludu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    resident evel :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN:
    DIRTY G
    - beats for love festival resident dj
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    GROK: no.Já kamilovi na to řekl svoje.
    Hlavně někdo se na události obul do jahridera a pak všichni chtěli vyjádření, jestli bude i na dále dělat stage manager a po tom všem.
    Kamil řekl, že se bude informovat a prozatím to nechal tak, jak bylo domluveno.
    Tak jsem rád, že to dopadlo jak to dopadlo :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: v události všechny komenty, co se nehodí do krámu smazány:))
    GROK
    GROK --- ---
    GROK: nebo kamil
    GROK
    GROK --- ---
    BRKODLAK: presne detaily zna pixos, ja jen tlumocim tuto strucnou informaci co mi byla recena:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GROK: more info plz
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    tak schavlne, jestli ta akce nakonec nebude zrusena, ci bez jahridera? :D par komentu tam tomu je nakloneno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam