• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN:
      L4MA: tohle vazne napsal?

"Michal Ludvig: taky si myslim. ale ikdyby tam zadřeli, tak přeci kuli tomu berou ty příplatky a jdou dřív do důchodu. každýho volba kde maká. takže lítost stranou. líto by mě jich bylo, kdyby jako celek odváděli dobrou práci. takhle je mě jich líto na bázi jednotlivc."
      L4MA
      L4MA --- ---
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      L4MA: nahoď
      L4MA
      L4MA --- ---
      asi ty poldy nasralo, jak nedavno dissoval ty jejich kolegy, co se zabili v aute. :)
      CROME
      CROME --- ---
      Ja bych organy cinne v trestnim rizeni ve vlastni aktivite nepodcenoval, z hlediska boje proti drogam je dement co sam o sobe dodava hromady dukazniho materialu, darem z nebes.
      V policejnich statistikach se to hezky vyjima a nemusej se spinit rozkryvanim skutecnejch mafianu.
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      L4MA: co vím tak seděl za mlada jednou, pak měl loni tu podmínku a teď toto. imho hulením kontinuálně kompenzuje svoje průsery a poděly. na mastech toho mohl vyvařit víc než na hulení, tomu bych byl ochotnej věřit.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: se mohlo stat pulce republiky :)))
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: to se stalo weselovi z Marleye v Ostrave
      L4MA
      L4MA --- ---
      PALEONTOLOG: no ta minula dira mela ocividne spis opacnej efekt. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      OMNIHASH: mi pripomelo jednu historku :) bud jsem to nekde cetl, nebo mi to rikal nekdo u pejva...

pod oknem hospody stal skrceny cigos a cekal az hospodsky zavre. ten si ho vsiml, ale delal ze nic. tak zhasl a delal ze odesel. cekal u okna a cigi uz lezl dovnitr. az byl skoro celym telem uvnitr, cisnik ani nic nerekl, jen na sebe cumi a cigi: hej kamo, nemas praci? :DDDD
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      TEKKIT: na udání měl nepřátel dost. toto vážně totálně podcenil, jako by si chlapec neuměl dát dohromady 1+1. třeba se mu na dovolený dá ten mozek trochu do kupy. nebyl by pvní co díra a detox někomu zachránily mozek.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      TEKKIT: naopak, zamne si ruce s tím, že s touhle hhistorkou překoná i Snadovo cigána z minulýho stání, co se vloupal do sámošky, kde vykalil dvě flašky zelený a usnul.
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      SOLDIK: já úplně vidím jak jsem exoffo advokát a tohle mi přistane na stole:) "proč já?":))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      jeste, havlbrod denik ma asi nejctenejsi clanek vsech dob :)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      statni zastupce u soudu: pane soudce, tady jsou dukazy v podobe fotek, ketere sam obzalovany sam sebe usvedcil. obhajoba: nemam namitek, je to opravdu kreten.
      za 2 minuty je konec :D
      L4MA
      L4MA --- ---
      TEKKIT: jako bych nic nerek, ty fotky sou bezprecedentni. :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      L4MA: já asi moc koukám na TV:)) Ale přece je možný, že to někdo objeví - nahlásí - oni si vytipujou známý firmy v okolí a poklepou mu na rameno když tam táhne kýbl s vodou ne?:)Podle mě ho potřebujou mít nějak u toho kvůli důkazům?
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: myslim, ze by mohl mit v zasobe par kvalitnich historek. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      L4MA: tak snad zna internet a ten fb jaha v cr nechceme
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: pozvete ho sem... :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: ten je spolupachatel nebo ho naprášil on:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam