• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ILAB
    ILAB --- ---
    na stejnem poli, to je kral :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    Ale nejhorší je stejně to, jak v diskuzi u toho jeho postu na fb převládaj věci ve smyslu drž se brácho, lidi jsou svině apod. To znamená, že ty lidi (a lidi vůbec - voliči Bureše a Mildy) jsou vážně tak hloupí? Že mu i přes všechny ty poděly věří? A tyhle lidi mají volební právo?
    MRTY
    MRTY --- ---
    PAYAMAN: ja myslim, ze kazdej kdo je o kauze trochu informovanej vi, ze mu tech 200 kytek letos nasli na stejnym poli, kde mu uz driv zatahli 600 kytek a vyfasoval za to podminku. + se tim jeste chlubil na FB. z toho celkem janse plyne, ze na to ani zabedneny policajti nepotrebujou zadnyho udavace. ale von si to stejne nikdy neprizna, ze se do lochu dosta sam svoji blbosti. potrebuje cover verzi pro maminku, brachu, babu a nevim koho jeste.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MIKE34: No to je vlastně taky fakt, kterej mi nedošel.
    MIKE34
    MIKE34 --- ---
    Honzo, nemyslim si, že by měl někdo poukazovat na to, že dostává honoráž bez faktury a nezdaněn :D
    To je asi tak jako když někdo zavolá na fízly, že mu někdo ukrad pole :D
    CROME
    CROME --- ---
    BTK: pica no
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No, sice s tím nemám nic moc společnýho. Ale myslím, že je nejvyšší čas dát dohromady podklady pro nějakou tu hromadnou žalobu týkající se všech těch jeho podvodů, nevyplacenejch honorářů atd... Jak už se tu plánovalo. Aby si uvědomil, že tam fakt neni jenom kvůli tomu, že ho chytli jak se snaží sklidit 200 kytek. O Shamanicích vypráví pomalu do teď, jak ho dostali do krimu.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: Policie?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ahoj ve spolek, samozřejmě to není pravda, jahrider se pravděpodobně snaží mě poškodit, jelikož jsem já a moji kolegove přebrali Reggae to jungle stage na BFL.....už jednou mi zaspamoval profily těmito lži!
    poradte co mám ted dělat?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MIKE34: Aha vlastne :D
    MIKE34
    MIKE34 --- ---
    Payaman to ještě nečetl co?To je normalně na žalobu.....
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    BTK: To bych se zatraceně podivil, kdyby na tom bylo něco pravdy.
    Of cóz vyjma "byl jsem neopatrný, lehkomyslný a taky dost exibicionista to v prvé řadě" ...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Poza a lez. Neni mi ho lito a neverim mu to. Urcite neodpousti a urcite neni v klidu, to bysme ho tady nesmeli uz par let sledovat a cist jeho reakce.
    LOGO
    LOGO --- ---
    VON_GILOTINE: :b a opět se tam zapomněl zmínit, že je tam hlavně kvůli tomu, že je to podvodnickej zmrd a svině. Zaříznout ho chtělo iks lidí, ale málokdo na to měl koule. Až se někdo rozhoupal. Sláva mu!
    VEX
    VEX --- ---
    VON_GILOTINE: A vůbec bych se nedivil, kdyby to byly jenom kecy jako vždycky.
    PTT
    PTT --- ---
    SKAFF: jj
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Proč jsou lidi tak zlý, Esterko
    https://www.youtube.com/watch?v=bVHWONXXvYA
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BTK: no vubec bych se nedivil kdyby on nejdriv podelal paymana klidne o padesat nebo treba stotisic a tim i jak tedy je videt rad sam pise jeho rodinu maminku babicku atd.. he had it coming, necejtim zadnej soucit.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    BTK: to je id PAYAMAN?
    BTK
    BTK --- ---
    PROČ JSEM V KRIMINÁLE!
    Asi vás všechny zajímá, kdo může za to, že jsem v kriminále. No hlavně si za to můžu sám. byl jsem neopatrný, lehkomyslný a taky dost exibicionista to v prvé řadě. Nicméně ta osoba, která pozvedla český národní sport- tedy žalování/bonzování a donášení se jmenuje PAVEL RUML a říká si Dj Payman, je z Ostravy a je členem Coltcha United. Ten poslal udání na policii ČR a ona tak musela konat a vše prověřit. Kdbyby toto neudělal, jsem stále mezi vámi. Dejte si proto na tohoto člověka velký pozor. Je zákeřný, podlý a závistivý. Dejte si pozor celkově! lidi jsou zlý a nepřejícný a mnohdy udělají vše aby ukojili své zvrhlé charaktery a ega. Je třeba být opravdu opatrný.
    Každopádně i přesto necítím nenávist. Miluju lidi a vždy v nich budu hledat to dobré, pořád mě to stojí za to tobě milý Pájo, odpouštím a doufám, že se poučíš a docvakne ti, co jsi způsobil. A to ne mě, ale hlavně mým blízkým. Mojí mamince, bráškovi a hlavně přítelkyni a všem ostatním, kteří mě mají rádi. Příště víc přemýšlej, než začneš konat.
    S láskou a respektem váš Jahrider aka Dirty G aka Nekvi aka Michal Nekvapil
    GANJA IS FREE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam