• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Happy end?
    BTK
    BTK --- ---
    Ahoj tady Radůza Pospíchala, píšu přes Michalův profil, neboť tak tato zpráva rychleji oběhne internet. Učinila jsem hloupou věc a tímto se chci omluvit a nebudu se vymlouvat na Michala, ač mě o to požádal, je to moje blbost. Uveřejnila jsem prohlášení o tom, že Pavel Ruml z Cotcha United nahlásil Michala na policii za pěstování konopí, což není pravda. Nemá na to potvrzení, ale policie mu naznačovala o koho by se mohlo jednat. Byla to jen hloupá doměnka, že šlo o Pavla a mě moc mrzí, že jsem pošpinila jeho jméno a křivě ho obvinila. Proto se z celého srdce omlouvám a doufám, že mi bude odpuštěno. Chybovat je lidské a odpuštět je božské.
    Peace, mějte se rádi lidi. Na světě je tolik sviní a mě mrzí pokud mě k nim někdo také řadí kvůli hloupé chybě, ale chybami se přece člověk učí.
    Michal Nekvapil Viktor Hollmann
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ja:takže ty jsi tu lež nestahla?
    dobře jak chceš, budu to řešit jinak teda!
    minimalne jsi spolupachatel všech rajdových svinaren plus ovlivnovaní svědků z vazby ok...
    to mu určite nepomuže
    mam dojem že tam shnije idiot

ona:v klidu, je to pryč
    jak jako spolupachatel všech sviňáren? to že píšu vzkazy o který mě žádá, ok, ale to je všechno, čím dalším dle tebe škodím?
    ja:a viš že psat jeho vzkazy na fejsbuj je ta nejvetši blbost co mužeš udelat
    on je ve vazbě, ty vynašíš a ovlivnuješ svedky...což je tresný čin
    plus asi nikdo nei tak blby aby si nespočital, že ve všech pochybných kšeftech si jela s ním plus ten vaš slavnz highlander zustalo kvanta dluhu
    a buhvi co jim tam ten idiot vyklkadá, mám takový pocit, že práskač je tu mistr G
    takže ty si tu lež stahneš a jako si mysliš že timto je to vyřešeno?

ona:neovlivňuju svědky, když by byl stíhanej na svobodě tak dělá tohle sám a že jsem napsala, že je ve vazbě plus to, že jsi ho bonznul, to žádný ovlivňování není.
    pochybný kšefty a já? ty vole, já jsem čistá jak lilie, do nějakýho organizování jsem se vrhla až na highlander.
    co po mě sakta chceš? já s eti omlouvat nebudu, to si vyřešte spolu
    ja:hm holčičko, mam dojem, že brzo pujdeš za ním

ja:jo oni ti policajti jsou uplní trotli, ale ne az tak jak si mysliš ty
    mysliš že o tobě nevi?
    když jsi na každe druhe fotce z toho pole?
    to by se dalo kvalifikovat jako neoznameni trestného činu plus spolupachatelství

ona:nejsem na fotkách a nejsem tak naivní, že si myslím, že si mě neprozkoumávaj.
    proboha, mohl bys nepřidělávat trable dalším lidem a nechat mě žít?
    ta pomluva je pryč tak co furt...
    ja:holčičko..nasrala si nesparvneho člověka
    takže ty me krive obviniš na fb kde to čte milion lidi a mysliš si, že když to smažeš, že vše je ok?
    ty mas neuveřitelnou hroší kuži
    no že se divim vlastně Rajdova holka
    stejna špina jako on
    Konec chatu

Napište zprávu...

Zvolit soubory
    Zvolit soubory
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    a ejhle, najednou všechna křivá obvinění mé osoby zmizela, ze všech jeho profilu....to si ten trotl jako mysli, že tim to je vyřešene? te jeho holčičce jsme napsal, že je spolupachatel všech Rajdových kšeftů, plus ovlivnování svědků z vazby je trestný čin a ejhle...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    toliko k tematu. diky
    SAKOMAN666
    SAKOMAN666 --- ---
    jsme horší protože bráníme kámoše, kterého křivě a lživě osočil s udavačství? To jsi musel opravdu dlouho přemýšlet
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    Čtu si tu vaši diskuzi a nutí mne k zamyšlení . Kdo je horší jestli Nekvapil či vy. A v tuhle chvíli jste to vy . Znám Nekvapila léta a vím co je to za ultra zmrda . Vše zle mu bylo sečteno a dobře že se to stalo . Je jedno pořekadlo , že do mrtvol se nekope. On půjde sedět a to by mělo stačit. Za rok si na něj ani nevzpomenete a určitě si najdete jiného zmrdecka co budete řešit.
    Samozřejmě očekávám vlnu kritiky :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: on je chudak vazne "nemocnej"
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: aaa, do pici! :DDD
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    toto se dnes objevilo na jeho profilu michal nekvapil

https://www.facebook.com/jahrider.michal?fref=ts

Hello Mistr Freeze,
    I am writting this message from custody, this is also the reason why you still dont have your money. You know that the money should send you Michael Havrda. He promissed it to me and if he still didnt do it it is just his mistake. However, how I promissed and if he still didnt send the money I will pay you. Unfortunatelly I dont have any posibility, how to pay it from this place so I can offer you mine presious vinyls in that price whitch is need to pay. It s many years collection of raggajungle and jungle vinyls. Write me how many of them you want , your adress and my girlfriend will comunicate with you and send them. I am very sorry for how everything turn out badly, but we cannot take it back. You had always and will have my respect and I know that the vinyls will be on right place and will still fill up their mission. They are my children, please take care of them and enjoy. One´s more sorry for everything, have a nice day. I hope one day they will release me from prison and we will meet and i can everything explain you. Your admirer Jahrider aka Dirty Grova aka Michal Nekvapil
    P.S.: Jungle is massive and ganja is free!
    …By the way. I almost repay my debts from festival Highlander. From all 300 000 CZK I have to pay about 100 000 CZK. But it will last longer than until November 2016 how I said. Unfortunatelly I dont have any posibility how to pay it, but when they release me I will do it!
    Hello Mistr Freeze,
    I am writting this message from custody, this is also the reason why you still dont have your money. You know that the money should send you Michael Havrda. He promissed it to me and if he still didnt do it it is just his mistake. However, how I promissed and if he still didnt send the money I will pay you. Unfortunatelly I dont have any posibility, how to pay it from this place so I can offer you mine presious vinyls in that price whitch is need to pay. It s many years collection of raggajungle and jungle vinyls. Write me how many of them you want , your adress and my girlfriend will comunicate with you and send them. I am very sorry for how everything turn out badly, but we cannot take it back. You had always and will have my respect and I know that the vinyls will be on right place and will still fill up their mission. They are my children, please take care of them and enjoy. One´s more sorry for everything, have a nice day. I hope one day they will release me from prison and we will meet and i can everything explain you. Your admirer Jahrider aka Dirty Grova aka Michal Nekvapil Michal Ludvig
    P.S.: Jungle is massive and ganja is free!
    …By the way. I almost repay my debts from festival Highlander. From all 300 000 CZK I have to pay about 100 000 CZK. But it will last longer than until November 2016 how I said. Unfortunatelly I dont have any posibility how to pay it, but when they release me I will do it!
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    FREEDA: je ji 18 a chodí na střední, psal jsem ji, co to má jako znamenat, že psaním pod jeho profilama se doupouští trestného činu maření vazby a ovlivnování svědků, odepsala neco ve smyslu Zasraný babylon.....ma total vymytý mozek od rajdy
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    VON_GILOTINE: Jí je tak 20, a to ještě kdoví jestli. Z toho se otřepe rychle...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Dycky rikal ze miluje "jamajskou basu"... Tesne vedle mno
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    INK_FLO: Kokotismus
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    zbytečně se podceňuje, znova začít od nuly se dá i po 8 letech...podle mě si mu to políčko nedovolí nikdo obsadit, tak tam pak může zase znova začít....btw. nevíte někdo, jakou trpěl nemocí, kterou si léčil tím konopím?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FREEDA: aha. si chvilku počká čuba, však von jí jistě někdo mezitim naštěká. pac ta bude mit taky v kebuli dobre vyduněno
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    VON_GILOTINE: jeho stará
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak kdyz tam neni internet jaktoze pise na fejsbuku?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    JACK32: Psaní knihy? To bude záživný čtení, takovej Mein Konopf.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA: jestli ho někdo úspěšně naprášil z tohodle auditka just for fun, tak to akorát dokazuje marnost celý scény s desítkama/stovkama poškozenejch, který léta spřádaj tady i jinde plány na pomstu, aby jí pak vykonal náhodnej kolemjdoucí. Podobný akce probíhaly mezi hipíkama z pražskejch čajoven, kde dvě štiky zvládly pár let v kuse obkládat každýho náhodného soudruha, než se jim zbortily jejich konstrukce proč nemůžou vrátit dluhy a naopak potřebujou půjčit další cash.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam