• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      KOLLER
      KOLLER --- ---
      RICKOUS: by mě zajímal ten dopis :D
      RICKOUS
      RICKOUS --- ---
      Hehehe, kdo me hned po přečtení tohohle poštu napadnul:D

_PLWI_
      _PLWI_ --- ---
      DETOX – janhromadko.com
      http://janhromadko.com/gallery/detox/

PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      ANDY_WARHOL: to je pecka. Neprima umera mezi uspesnosti a spiritualitou v praxi.
      V77
      V77 --- ---
      ERIKK: ...skoda, to jsi prisel o to, jak predstavitel nejmocnejsiho nabozenstvi sveta odlakava pozornost a dulezite sponzory ceskym poradatelum festivalu...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      PTT: a k tomu mam i krasne video jak by to mohlo vypadat, ten konec toho tracku myslim
      Red Dwarf-Ohm 1 hour
      https://www.youtube.com/watch?v=8M0GnI_cIDg
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ANDY_WARHOL: Jsem mikrovlnka.
      PTT
      PTT --- ---
      ANDY_WARHOL: hovory z bohnic: Chápu…pro mnohé budu asi jen snílek a pro další magor… přesto proto žiju a klidně umřu…pro mě samotného je to šílený…ale prostě se mi to přihodilo na mé cestě… necítím že jsem to vymyslel…prostě to takhle přišlo a přichází…pořádám rajskou zahradu a zrovna si musí do našeho malého města přijet papež a postavit pódium 400m od toho našeho jen14 dní po akci pro 30 000 lidí ….jak mám někomu vysvětlit že mě zruinoval představitel nejmocnějšího náboženství světa, který odlákal pozornost a důležité sponzory? aniž by si o mě myslel že jsem magor? To že akce náhodně probíhala zrovna v datum 11 září..to už snad ani…nebudu rozebírat….při přípravě druhého ročníku si přijede na letní slunovrat hopijský stařešina a jen dva kilometry od místa kde bydlím otevře velký medicínský kamenný kruh…kam se jen tak o měsíc později vydám při večerní procházce, abych uprostřed potkal člověka který mi oznámí, zrovna ve chvíly kdy tam k němu vstoupím že je to portál do jiné dimenze a že je právě na galaktickém shromáždění a vezme mě tam….atd….
      A stejným způsobem i přišlo setkání s Michalem….a ted přichází tenhle moment se Michala zastat…přesto že to vůbec néní snadný a raději bych se jen mlčky díval a čekal že to udělá někdo jiný
      A tak Michale, jestli se z toho vyhrabeš a budeš dělat HIGLANDERA číslo 3… přijedu ti tam osobně zahrát tuhle mou písen…
      Kterou spolu trochu vylepšíme a zejména na konci o DIDGERIDOO a nekonečnou smyčku v DNB , kterou si mi slíbil že mi zmixuješ
      A pak taky 10 minutovou mantrou OM po modlidbě
      A ideálněi s tou video projekcí
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      PTT: jen aby to nebyl nekdo z mistniho auditka o lsd...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ERIKK: ja bych mu i dal rozhreseni
      "já Michala viděl jen jednou v životě… nevím proč mě osud zavál Michalovi do cesty a měl jsem vidět jak Higlander dostává výprask a je nad ním právě meč,který se mu chystá setnout hlavu….. ale žiji duchovní život, pro mě neexistujou náhody,vnímám že jsem zde ve škole a že vše co se kolem mě děje jsou lekce které mě učí"

jo zivot te uci hochu, ze nemas bejt tak naivni trouba :))
      PTT
      PTT --- ---
      ANDY_WARHOL: asi hodne spatne kury z akatu :D
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      ANDY_WARHOL: ty vole sem to dočetl do půlky a dál to nejde ... Ten hipík co to píše se do něj zamiloval ne? :D
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      VYHULENY_UFO: ne, ale nejaky hodne pravopisne vzdelany clovek na nej peje chvalu:

Ahoy,
      s Michalem jsem se setkal skrze festival Higlander, kde jsem vařil a měl jsem tam vytvořit nějakou výstavu na téma veganství, ekologie apod… tuto výstavu jsme společně ještě s pár holkama, včetně Michalovi príma družky tak nějak v menšim zrealizovaly . Rád bych s vámi sdílel co jsem s Michalem prožil.
      Ještě než jsem na festival vyjel, bylo již evidentní že čelí tvrdému ataku, někdo se ho snažil poškodit, šířil o něm zlé zprávy. Co je na nich pravdivého nevím, vím jen že když někdo na někoho vytáhne špínu těsně před tím než se koná akce kterou několik měsíců připravuje a je v ní velice tvrdě finančně zaháčkován, člověku to dost zavaří. Ten kdo spustil tuhle anti kampaň dosáhl svého vítěztví, neb skutečně Michal na festivalu čelil tvrdému bojkotu…
      Michala jsem před tím nikdy neviděl a tak nemohu soudit ty jež spustily onu antikampaň, mohu popsat jen to co jsem viděl a prožil skrze svou osobní skutečnost. Vyděl jsem obrovsky našláplou akci,která byla více než jen rychtou,měla v sobě přesah setkání nekonvenčních lidí, ketré spojuje nějakým způsobem chuť tvořit jakosi pospolitost, lidskou společnost která jde hlouběji než klasická konvenční společnost….setkání šamanů a milovníků přírody….aktivistů… na kterou chtělo přijet mnoho lidí, kteří si to na poslední chvíly rozmyslely…viděl jsem bojovníka, který mohl utéct z bitvy a schovat se před naštvanými vystupujícímy,kteří chtěly zaplatit za své vystoupení…bojovníka, který s pokorou šel od jednoho k druhému a snažil se najít řešení, které nešlo vyřešit na místě, neb prostě lidí přišlo málo a nebylo z čeho…. Každý reagoval jinak, někdo si ho dost podával… a znovu dokola stejný příběh…s pokorou každýmu zvlášť M. vysvětloval od začátku situaci a čelil těžké zpětné vazbě…
      Viděl jsem odhodlání Michala nevzdat se a prostě se s tím poprat…což také udělal a sleduji jak pomalu všechno umazával…
      Objeví se hlasy, který budou pobouřený a budou mu chtít setnout hlavu, využívat jeho situaci k tomu aby zviditelnily svou agresivitu, kterou potřebujou na někom vybít…
      V mích očích je Michal člověk, který se rozhodl dělat co má rád, čemu věří a šel do toho na plný koule…jo hodně riskoval a je to showman, který tvoří mnoho extempore…nebojí se mluvit na plnou hubu….jde a dělá chyby…. Ale prostě…
      Já si vážím lidí, kteří to zkusí… který se zkusí trhnout ze systému a pokusí se prorazit svou cestou…. Protože díky nim se dějou změny, na kterých se pak vezeme všichni…ano, ti zodpovědní chodí do své práce, volí kompromis menšího zla… prostě raději sledují a čekají až někdo…až někdo přijde a udělá to
      O čem oni mají jen odvahu snít…. a když se ten někdo objeví, chtěj ho následovat, jásají…. Ale když ten někdo uklouzne… většina hned zapomene co
      Vše vykonal a z přátel se stává linčující dav…který vyčítá tu nehoráznou nezodpovědnost….. a přitom nevidí, že je to ten…který měl odvahu se postavit proti goliáši…jenže ve skutečnosti…né v nějaké pohádce…. A dostal strašnou nakládačku…
      Jestli tohle čte nějaký přítel Michala…prosím..já Michala viděl jen jednou v životě… nevím proč mě osud zavál Michalovi do cesty a měl jsem vidět jak Higlander dostává výprask a je nad ním právě meč,který se mu chystá setnout hlavu….. ale žiji duchovní život, pro mě neexistujou náhody,vnímám že jsem zde ve škole a že vše co se kolem mě děje jsou lekce které mě učí…vedou… sám sebe vnímám jako mírumilovný duhový bojovník světla a lásky…nevyrostl jsem na vaší muzice…cítím se jako bojovník z jiné skupiny- rainbow family… ale ale vaše komunita je mi blízká….zažil jsem podobný výprask https://www.youtube.com/watch?v=U8Tq-YnIXQQ a prostě mi nejde nevšimnout si že jsem zažil jiného bojovníka v bitvě, který musel projít něčím, co nepochopí člověk, který se nikdy o nic podobného nepokusil…. Ale prostě před mojima očima je zadupáván do země… a já mám prostě pocit že je to můj bratr, který se stejně jako já snaží hledat cestu .. v duchu …KDO CHCE HLEDÁ ZPŮSOB, KDONECHCE HLEDÁ DŮVOD …. A prostě dělá všechno co umí..je odvážný a prostě… součást této cesty je že se mu dějí tyhle věci, protože přešlapuje klasické konvence a hranice..a hlavně..má prostě odvahu riskovat....neb má víru…víru v něco co nás přesahuje a je něčím víš než jen tím co je vidět na první pohled… a já cítím že to něco vyšího…že je to ten jemný intuitivní hlas v nás.. ve všech…a koná to skrze nás… a prostě cítím že to něco vyšího,co vede naše životy…mě a Michala svedlo v úsek společné cesty …a cítím že to něco mi ted našeptává abych mu ted podal pomocnou ruku v bitvě…
      Neb prostě Michal asi ted prochází těžkou situací, kterou jen tak někdo nepochopí, nejde asi moc vysvětlit a možná hlas přítele, je to co mu může pomoci.
      A proto prosím…jestli tohle čte nějaký přítel Michala…prosím já Michala viděl jednou v životě … můžeš sem napsat do komentářů…co Michal pro tebe třeba někdy udělal něco hezkýho? Nebo něco čeho si na Michalovi vážíš? Či zda-li si zažil situaci, kdy ti zůstal něco dlužit a později dodržel slovo a vše srovnal?
      Nevím čím mohu Michalovi pomoci, sám jsem se do dnes nedostal z dluhů ze svých akcí a jak ho dostat z krimu nevím… ale možná, to že jsem napsal tenhle dopis je víc než cokoli jineho, neb jsem si ozkoušel jak velkou mentální sílu člověk má a jak třeba jen takový to hlas podpory může spustit skryté vnitřní síly, kdy třeba Michal tuhle svou situaci promění prostě skrze sílu vnitřní.
      Víte, předpokládám že se ted i já stanu terčem, že jsem si dovolil se tady vystavit do místa kam se ted mnoho z vás rozhodlo házet svou agresi. Dokážu si představit že se stanu terčem různého zesměšňování i já a vytáhne tady třeba na mě někdo taky nějaké svinstvo… a určitě se najde…nejsem svatoušek… přesto se necítím jako ovce..oběť…ale jako tvůrce… stejně jako Michal mám odvahu jít dál za svými sny… a jestli že na té cestě se objeví občas taková to výzva? Prostě raději ponesu ten kříž z Michalem než házet kamenem…
      ..necítit se jako oběť, ale jako tvůrce… je velice těžké sousto… neb.. vedle té obrovské krásy kterou vidím a věřím že můžeme tvořit… je to i obrovská zodpovědnost za to jak to je ted… a proto si vážím bojovníků, kteří mají skutečnou zodpovědnost…né jen tu povrchní, kterou ukazují ostatním, aby se nedostaly do řečí…. Ale skutečnou sílu nasazovat krk za něco čemu věří a jdou za tím…vystavují se jako terč křivdám…a za svou tvrdou dřinu místo ocenění jsou linčování…. To se totiž také stává, když člověk rozjede vysokou hru…to proto je to tak těžký, protože člověk o tom riziku ví dopředu,,, ale prostě má odvahu to zkusit….. odvaha néní nepřítomnost strachu…néní to naivní sníkolkovské idealizování situace… odvaha je že stojíš před temným lesem, jseš posranej až za ušima…a stejně vstoupíš.
      Jak jsem již uvedl, Michala moc neznám a mám svých starostí dost, to že ted píšu tenhle dopis, se mi v podstatě vůbec nehodí..přesto to cítím jako správné, neb prostě se to v mém životě objevilo, s Michalem jsem se setkal a prostě prožil podobné fiasko jako já a takovou synchronicitu nemohu přehlédnout, obzvlášť když jsem situaci sledoval z blízka…. Nevim proč se tomu tak stalo..ale jestli jsme s Michalem bojovníci v podobném duchu… tak já se třeba přes obrovské problémy do kterých jsem se dostal nevzdávám..většinu osobních zásadních finančních restů které mi vznikly jsem splatil….a splácím dál… neosobní jako bance čekají…nemůžu nic vlastnit.. o vše jsem přišel….přesto jsem dopsal svou první knihu..připravuji dalších pět a tři hudební CD…a chci s tím cestovat po světě a pořádát planetární telepatické meditace v přesné okamžiky úplňků,slunovratů a rovnodenností..včetně planetárního shromáždění na letní slunovrat..akci na které se budou moci představovat evoluční řešení současných potíží..a ke které se budou moci telepaticky připojit lidé s celé planety… (to že festival higlander se konal v těsné blízkosti letního slunovratu, je pro mě další silná synchronicita)
      www.nebesanazemi.webnode.cz
      Chápu…pro mnohé budu asi jen snílek a pro další magor… přesto proto žiju a klidně umřu…pro mě samotného je to šílený…ale prostě se mi to přihodilo na mé cestě… necítím že jsem to vymyslel…prostě to takhle přišlo a přichází…pořádám rajskou zahradu a zrovna si musí do našeho malého města přijet papež a postavit pódium 400m od toho našeho jen14 dní po akci pro 30 000 lidí ….jak mám někomu vysvětlit že mě zruinoval představitel nejmocnějšího náboženství světa, který odlákal pozornost a důležité sponzory? aniž by si o mě myslel že jsem magor? To že akce náhodně probíhala zrovna v datum 11 září..to už snad ani…nebudu rozebírat….při přípravě druhého ročníku si přijede na letní slunovrat hopijský stařešina a jen dva kilometry od místa kde bydlím otevře velký medicínský kamenný kruh…kam se jen tak o měsíc později vydám při večerní procházce, abych uprostřed potkal člověka který mi oznámí, zrovna ve chvíly kdy tam k němu vstoupím že je to portál do jiné dimenze a že je právě na galaktickém shromáždění a vezme mě tam….atd….
      A stejným způsobem i přišlo setkání s Michalem….a ted přichází tenhle moment se Michala zastat…přesto že to vůbec néní snadný a raději bych se jen mlčky díval a čekal že to udělá někdo jiný
      A tak Michale, jestli se z toho vyhrabeš a budeš dělat HIGLANDERA číslo 3… přijedu ti tam osobně zahrát tuhle mou písen…
      Kterou spolu trochu vylepšíme a zejména na konci o DIDGERIDOO a nekonečnou smyčku v DNB , kterou si mi slíbil že mi zmixuješ
      A pak taky 10 minutovou mantrou OM po modlidbě
      A ideálněi s tou video projekcí
      Ulož.to
      https://www.ulozto.cz/hledej?q=duchap%C5%99%C3%ADtomnost
      A když to tentokrát bude i přes moment slunovratu… svolám tam kruh k meditaci, ke kterému se budou moci přidat telepaticky lidé po celéplanetě
      Mýtické volání :: Schodydonebe-cz
      http://schodydonebe-cz.webnode.cz/odkazy/myticke-volani/
      Držím ti palce Michale..Higlandere… nesmrtelný bojovníku
      Tak ted jsme v tom dva…přidá se ještě někdo?
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      tak co? nejaky novy motaky z kriminalu?
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      to je moc tvl :D
      SEN_
      SEN_ --- ---
      BTK: jeden by ji uplne dal lizatko, aby uz nebrecela :))
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      BTK: zatim mi to nevadilo, ale zacina me hrozne srát, když někdo píše kamkoliv kdykoliv v jakykoliv souvislosti "Peace, mějte se lidi rádi"
      tak hned začínám větřit někoho hodně vypatlanýho nebo nějakýho průseráře, takový poznáváací znamení už... sorry za OT
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      BTK: dal bych palec, ale nechce se mi kurvit tu symbolickou 23 :D
      MIKE34
      MIKE34 --- ---
      Paja si ted najde Raduzu, opicha mu ji a za rok, udělá konečně funkční Highlander....pak označime všechny jeho profily na fotkach a budeme slavní :)
      SUMPTN
      SUMPTN --- ---
      Anální Alpinistka
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      Happy end?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam