ANDY_WARHOL: hovory z bohnic: Chápu…pro mnohé budu asi jen snílek a pro další magor… přesto proto žiju a klidně umřu…pro mě samotného je to šílený…ale prostě se mi to přihodilo na mé cestě… necítím že jsem to vymyslel…prostě to takhle přišlo a přichází…pořádám rajskou zahradu a zrovna si musí do našeho malého města přijet papež a postavit pódium 400m od toho našeho jen14 dní po akci pro 30 000 lidí ….jak mám někomu vysvětlit že mě zruinoval představitel nejmocnějšího náboženství světa, který odlákal pozornost a důležité sponzory? aniž by si o mě myslel že jsem magor? To že akce náhodně probíhala zrovna v datum 11 září..to už snad ani…nebudu rozebírat….při přípravě druhého ročníku si přijede na letní slunovrat hopijský stařešina a jen dva kilometry od místa kde bydlím otevře velký medicínský kamenný kruh…kam se jen tak o měsíc později vydám při večerní procházce, abych uprostřed potkal člověka který mi oznámí, zrovna ve chvíly kdy tam k němu vstoupím že je to portál do jiné dimenze a že je právě na galaktickém shromáždění a vezme mě tam….atd….
A stejným způsobem i přišlo setkání s Michalem….a ted přichází tenhle moment se Michala zastat…přesto že to vůbec néní snadný a raději bych se jen mlčky díval a čekal že to udělá někdo jiný
A tak Michale, jestli se z toho vyhrabeš a budeš dělat HIGLANDERA číslo 3… přijedu ti tam osobně zahrát tuhle mou písen…
Kterou spolu trochu vylepšíme a zejména na konci o DIDGERIDOO a nekonečnou smyčku v DNB , kterou si mi slíbil že mi zmixuješ
A pak taky 10 minutovou mantrou OM po modlidbě
A ideálněi s tou video projekcí